Roland Garros 2010 komentari i prognoze

Evo nam za desetak dana počinje veliki Grand Slam u Parizu (23.05.- 06.06.), na oficijelnom siteu je već na snazi odbrojavanje.

U nas u posljednje vrijeme nema baš puno siteova koji se bave tenisom kao ni teniskim prognozama što je neubičajeno s obzirom na broj ljudi koji u financijskoj besparici pribjegava klađenju na sve i svašta pa tako i na tenis.

Roland Garros

Roland Garros

Uzevši to u obzir razmišljao sam da ukoliko ima zainteresiranih poznavatelja tenisa mogli bi se okupiti na našem Forumu i svaki dan napraviti pregled dnevnih zbivanja iz Pariza sa komentarima i prognozama a sve skupa bi trebalo biti zanimljivo kako za neprofitabilne ljubitelje tenisa tako i za kladioničare koji bi (uz dobru promidžbu na internet tražilicama koju već imamo) našli ono što ih interesira.

Ovo mi je palo na pamet pošto smo do prije koji mjesec smo imali 2-3 sitea koji su se intezivno bavili dnevnim iscrpnim komentarima i prognozama za važnije mečeve a onda su odjednom u zemlju propali.

Ja vremenski nisam u mogućnosti sam pokriti sve bitne mečeve, znači trebalo bi još par poznavatelja koji redovito prate teniska zbivanja i se nadam da ukoliko bude interesa moći ćemo napraviti dobar posao na radost sviju.

Znači išlo bi se na Forum gdje bi se dnevno u “Tenis sekciji” otvarao po jedan post u kome bi bili navedeni svi ili barem svi važniji mečevi toga dana u RG popraćeni našim komentarima o igračima i prognozama za fanove i kladioničare.

Molim sve zainteresirane da se uključe ili da daju svoje mišljenje a ukoliko stvar proradi možemo nastaviti i sa turnirima i poslije Roland-Garrosa ovisno o interesu.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 15 + 3 ?
Please leave these two fields as-is:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.