Kako Zaraditi na Internetu Pisanjem Knjiga?

Kako zaraditi na internetu pisanjem knjiga?

Na internetu ima raznih nacina za zaradu tako da svako moze da odabere ono sto mu najbolje odgovara. Jedan od nacina zarade je I prodaja knjiga. Za razliku od tradicionalnog izdavanja knjiga, pisci mogu da objave svoje digitalne knjige samostalno. Medjutim, ebook pisci moraju sami preuzeti sve aspekte koje bi za njih radio izdavac, ukljucujuci I marketing. Prodajom elektronskih knjiga imate mogucnost da daleko vise zaradite nego sto je to na tradicionalni nacin.

Kako zaraditi na Internetu pisanjem Knjiga ?

Kako zaraditi na Internetu pisanjem Knjiga ?

Na pocetku potrebno je da odaberete temu o kojoj cete pisati. Ako niste sigurni sta da pisete, pogledajte aktuelne vesti I popularne casopise. Dok budete istrazivali koje su popularne teme prikupicete dovoljno informacija da napisete ebook.

Napisite prvi nacrt knjige. Procitajte je I ispravite neke greske. Revidirajte knjigu onoliko puta koliko je potrebno da budete zadovoljni sa njom. Korisno bi bilo da imate prijatelja koji je profesionalni lektor da procita vas rad. Saslusajte predloge drugih za dalja poboljsanja.

Postavite vasu knjigu na internet na prodaju. Knjige mozete prodavati na sajtovima kao sto je Amazon, Lulu, Kslibris itd. Ovi sajtovi omogucavaju izdavacima da objave svoje radove bez novcane naknade u zamenu za procenat od svake prodaje.

Reklamirajte vas rad sirom interneta. Na primer, postavite link ka vasoj stanici ebook-a na forumima, na drustvenim mrezama, youtube ili na vasem blogu. Takodje mozete reklamirati u lokalnim novinama, deliti flajere, vizitkarte itd.

Prodajte vasu knjigu putem filijala. Povezite se sa filijalama kroz programe kao što su Junction i ClickBank. Saradnici reklamiraju vase proizvode u zamenu za procenat od svake prodaje.

Zaradite novac pisanjem knjiga za druge ljude ako niste zainteresovani za pisanje sopstvene. Možete reklamiranje vašu uslugu na raznim oglasnim sajtovima, freelacer sajtovima ili forumima.

Procitajte jos neke detalje o zaradi ovom metodom na sajtu http://saznajlako.com

Na ovom sajtu mozete pronaci odgovore na sva vasa pitanja vezana za zaradu na internetu kao I mnostvo drugih pitanja iz svakodnevnog zivota.

Vlade Sa Onoga Sveta

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 6 + 15 ?
Please leave these two fields as-is:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.