Tko je Vlade sa Onoga Sveta?

Tko je Vlade sa Onoga Sveta?

Vi malobrojni ali vrijedni posjetioci Bačvice Bloga sigurno ste primijetili našeg novog suradnika koji se je jučer oglasio sa svojim prvim člankom za Bačvice Blog: Kako odabrati pravi web hosting provajder? Za mnoge od Vas to može biti jako bitno pitanje, koje će često uvjetovati i okolnosti Vašeg Internet odrastanja.

Vlade sa Onoga Sveta

A tko je Vlade sa Onoga Sveta? Vladu je Vaš Kapetan upoznao na jednom lijepom mjestu, negdje između ovoga i onoga Svijeta, a to je na IZ Forumu. Vlade i tamo slovi za kompjuterskog stručnjaka, specijalizioranog za internet marketing i zaradu na mrezi.
Vjerujem da će Vlade jednakim koracima koračati i ovdje kod nas, na Bačvicama. Nema razloga da ne bude tako. Jer, Vlade je vrsni stručnjak iz Srbije, stručnjak koji piše o materiji koja nas svih zanima; kompjuteri i internet.

Ovom prilikom poseban pozdrav šaljem onoj vrsti stručnjaka iz Vijeća za elektroničke medije koji su se nedavno okomili na Televiziju RTL i koji su ustrajni u namjeri da se titluju srpski filmovi na našoj televiziji? Nadam se iskreno da Vama prijevod ovakvog kratkog texta neće biti potreban. Ako mislite drugačije, ili ako ne – napišite komentar ispod. Možemo i mi napisati i prijevod ako je potrebno. 🙂

U međuvremenu, napisati će nam Vlade još nešto…

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 6 + 15 ?
Please leave these two fields as-is:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.