Tko je Vlade sa Onoga Sveta?

Tko je Vlade sa Onoga Sveta?

Vi malobrojni ali vrijedni posjetioci where can i buy a dissertation Bačvice Bloga sigurno ste primijetili našeg novog suradnika koji se je jučer oglasio sa svojim prvim člankom za Bačvice Blog: http://soulshineplus.com/typewriter-paper-weight/ Kako odabrati pravi web hosting provajder? Za mnoge od Vas to može biti jako bitno pitanje, koje će često uvjetovati i okolnosti Vašeg Internet odrastanja.

Vlade sa Onoga Sveta

A tko je http://m2lon.org/essay-for-college-admission/ Vlade sa Onoga Sveta? Vladu je follow link Vaš Kapetan upoznao na jednom lijepom mjestu, watch negdje između ovoga i onoga Svijeta, a to je na http://www.fidam.net/?best-resume-writing-service-2014-military-to-civilian best resume writing service 2014 military to civilian IZ Forumu. Vlade i tamo slovi za kompjuterskog stručnjaka, specijalizioranog za see url internet marketing i zaradu na mrezi.
Vjerujem da će Vlade jednakim koracima koračati i ovdje kod nas, na Bačvicama. Nema razloga da ne bude tako. Jer, Vlade je vrsni stručnjak iz Srbije, stručnjak koji piše o materiji koja nas svih zanima; kompjuteri i internet.

Ovom prilikom poseban pozdrav šaljem onoj vrsti stručnjaka iz Vijeća za elektroničke medije koji su se nedavno okomili na Televiziju RTL i koji su ustrajni u namjeri da se titluju srpski filmovi na našoj televiziji? Nadam se iskreno da Vama prijevod ovakvog kratkog texta neće biti potreban. Ako mislite drugačije, ili ako ne – napišite komentar ispod. Možemo i mi napisati i prijevod ako je potrebno. 🙂

U međuvremenu, napisati će nam Vlade još nešto…

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 12 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: