Predsjednički izbori 2019 anketa u Splitu

Ava Karabatić ili Vinko Gvozdanović

Izbori za predsjednika su krenuli, a što o tome misle naši sugrađani koje smo zapitali u maloj anketi na rivi?

Anketa je snimana 01.12.19 Split, riva.
Pitanje o predsjedničkim kandidatima jednostavno nije nešto što možemo zanemariti. 🙂 Što mislite tko će biti predsjednik republike, za koga glasati ove godine, znate li da se u utrku za predsjednika republike uključuje i Vinko Gvozdanović?

Do večeras u 24:00 će dovoljan broj potpisa podrške vjerojatno skupiti i naš kanditat Vinko i tako postati prvi predsjednik optičar u zemlji. Izbori za predsjednika u republici Hrvatskoj počinju i osim Vinka, naš Youtube kanal Bačvice podržava Avu Karabatić i Ivana Pernara. 🙂 Za čekati njih troje u drugom krugu predsjedničkih izbora trebali bi se stvarno naoružati strpljenjem, ali nije problem. 🙂 Imamo vremena, i mašte.

Učini pravu stvar i – glasaj za Vinka. Danas smo na rivi sreli i našeg prijatelja i kolegu Branimira Kambera sa kanala KAMBERizam i s njim izmijenili nekoliko riječi i stavova. Hvala i njemu što podržava svim srcem našeg Gvozdanovića, on i bivši gradonačelnik Ivan Škarić koji se također pojavljuje u videu. 🙂

Hvala vam svima. 🙂

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 10 + 11 ?
Please leave these two fields as-is:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.