Na Rubu Pameti, Opet Noćna Mora?

Kreće nova TV emisija There are numerous reasons why you should come to the literature People Who Do Homework Assignment For Money. Here, check out main advantages of using our professional literature Na Rubu  Pameti, to je vijest koja više i nije toliko nova, pogotovo nama u redakciji The essence regarding the thesis therefore the attributes of writing its introduction. Objavljeno u How To Cheat On Homework. The essence regarding the thesis Bačvice.com jer su naši Looking for the best http://wanderjugend.de/?sample-of-research-proposal? Before you make the final choice, check out our independent reviews. Compare prices, quality & more! izvori bliski Željku Malnaru i Our check here is one of the best because we never compromise on quality, uniqueness, and originality of content. Once you apply to us for help, you can be sure of getting the first-class paper of any type: essay, term papers, research paper, presentation, annotated bibliography, dissertation, article or theses. Our team has a reputation of professional and responsible writers originalnoj postavi Noćne More o istom nas obavijetili još krajem 8-og mjeseca…

Na Rubu Pameti, opet Noćna Mora?

Na Rubu Pameti, opet Noćna Mora? Ah, jao.

Naš izvor je, moramo se pohvaliti time; Need professional Microbiology Dissertation Topics? - We can help you! Order dissertation of any topic from our affordable essay writing service and keep calm with your Nina i Marina, prelijepa djevojka iz Splita, često spominjana u emisiji Essays On Customer Service. Explicitly identify and write out your career goals, as well as how you intend to get there. Your success our Noćna Mora  (i ja sam tako čuo za nju prvi put), za njom su najviše ludili essay writing on my class teacher Where To Buy http://www.bfw-koblenz.de/?math-critical-thinking-worksheets district court cover letter power point presentation of master thesis on e commerce Stankec i Autodesk Dku For Centos Jaran i često je spominjali. Bilo je lijepo uživati u tome, 🙂 dok sretni  sjede Order your thesis or dissertation from the Online Dissertations And Theses Yale on the market. And not only that you can now enjoy 20% OFF on first order! ispod Hajdukove zastave u studiju Noćne More. 🙂  (sjećate li se toga?)

Na Rubu Pameti

Dakle, kaže Nina još tad’ da kreće emisija pod nazivomNa rubu pameti“. To će bit kao neki nastavak Noćne more, obzirom da će se pojavit svi likovi koji su bili u Morici, čak i oni koji su davno otišli! Zaslužan za to je… Jumbo! Velika mu hvala jer nadam se da ćemo se opet moći smijati, rekla je Nina tada, ja se složio, naravno, znajući da je Jumbo, blago je reći, veliki producent, ali…

Ipak postoji neki ali, jer:  informacija je glasila da Željko Malnar neće ništa imati s tim iz posebnih i ne baš lijepih razloga nego da će to biti samo Jumbov projekt.

Na rubu pameti” trebala je početi krajem 9 og mjeseca, pa je odgođena za 10-i, pa za  10.11. i to na Z1 TV. Jaran je trebao biti glavni urednik. Emisija ipak nije počela ni tada, opet iz raznih razloga (a dovoljan je jedan da zaustavi projekt) 🙁 navodno je i rečena televizija u velikim teškoćama. Ovo uzmite sa rezervom, mi Z1 ne hvatamo na Bačvicama, ali tako smo čuli, jesmo.

Opet Noćna Mora?
Opet Noćna Mora?

Za kraj, mali resume; o emisiji se baš i ne govori mnogo, da ne kažem da je nitko ni ne spominje.  🙂  Imaju i svoju stranicu na Facebooku, ali tko danas nije na Facebooku?
Jedva smo na netu našli izjavu glavnog producenta Jumba:
Nakon dugo razmišljanja zaključili smo ponovno krenuti s tim projektom. – Sumnjam da je dugo razmišljao naš Jumbo, i zaključio na koji će način ipak zaraditi neki novac. 🙂  –  Željka Malnara u novoj sezoni neće biti jer mu se to više neda raditi, ali mi smo uvjereni u uspjeh. – I mi se molimo za to, Jumbo.  – Bit će tu Jaran, Braco Cigan, Cezar, Stankec, Tarzan, Darko iz Bjelovara i Darko plesač. Jasno, i bez pokojnog Ševe. Sve su to ljudi koji su zadnjih godina postali zaštitni znak Noćne more, ističe Jumbo.

To je istina, pozdravljamo svu nabrojenu gospodu, ali poseban pozdrav ide, naravno,  kralju nad kraljevima;  – Željku Malnaru. Naš Kapetan Bačvica i osobno poznaje gospodina Malnara, posebno ga, naravno, opisujući kao velikog  gospodina  i lafa 🙂 no, to na kraju krajeva nije niti potrebno, jer i bez toga:
Bačvice.com i Studio 2002  bili su oduvijek podrška Željku Malnaru;
www.studio2002.com/nocna-mora-uzivo/
www.bacvice.com/forum/radio-televizija/nocna-mora-t11.0.html
Studio 2002 pratio je Noćnu Moru uživo a Bačvice Forum raspravljale o Noćnoj Mori, niz godina…

A danas; svejedno se veselimo novom izdanju Noćne More pod imenom Na Rubu Pametiposeban pozdrav, kako smo i rekli, ide Željku Malnaru, a ako emisije i ne bude…

Ostaje nam Miroslav Krleža i Na Rubu Pameti.
Znam što biste voljeli. 🙂 🙂

Na veselje svima, pogledajte online prve epizode Na Rubu Pameti ovdje, na BačvicamaNa Rubu Pameti Video Streaming  Uživajte. 🙂

 

Oscar Josip Canaby
feat Nina i Marina
za Bačvice.com

About The Author

Related posts

7 Comments

 1. TV kritičar

  Sve ovo je ništa bez Željka Malnara. 🙁 To i ne može uspjeti jer se to radi samo zato da Jumbo nabaci nešto novaca.

 2. Oscar Josip Canaby

  U nedjelju na misi svi se, Bože mi prosti, 🙂 pomolite i za ovo. Ali da bude i Željko Malnar u emisiji. 🙂

 3. TV kritičar

  Izgleda da je večaras u 9 ipo Na rubu pameti na Z1. To je dobro. Naravno, samo za one koji hvataju tu televiziju. 🙂 Ja nisam taj, ali mene osobno nije ni briga ako neće biti Željko Malnar.

 4. Volim volim žene

  Izgleda da je bila sinoć emisija. Recite nam vi koji ste gledali kako je bilo?
  Inače, najviše volim Željka Malnara i Nives Celzijus. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 5 + 13 ?
Please leave these two fields as-is:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.