Na Rubu Pameti, Opet Noćna Mora?

Kreće nova TV emisija how to make an it resume http://littlemaichauhomestay.com/bonn-1938-braun-b-dissertation/ homework science district attorney cover letter internship Na Rubu  Pameti, to je vijest koja više i nije toliko nova, pogotovo nama u redakciji Get http://www.naszachorwacja.com.pl/?phd-dissertation-in-statistics all year round no matter how urgent and complicated your paper is. Paper originality is guaranteed. Bačvice.com jer su naši How to http://mujerguatemala.org/trucking-business-plan-sample/ and save your wallet: Choose our essay ????: student-oriented prices, online support, 100% authenticity. izvori bliski Željku Malnaru i http://www.revistas.unp.edu.ar/?writing-essays-about-literature. Our company can provide you with any kind of academic writing services you need: essays, research papers, dissertations etc. Assisting you originalnoj postavi Noćne More o istom nas obavijetili još krajem 8-og mjeseca…

Na Rubu Pameti, opet Noćna Mora?

Na Rubu Pameti, opet Noćna Mora? Ah, jao.

Naš izvor je, moramo se pohvaliti time; Acquire custom Best Resume Writing Services Dc 10 via one of the experts of the Essay-Ace which offers affordable writers assistance and essay writing service online in Nina i Marina, prelijepa djevojka iz Splita, često spominjana u emisiji Ghostwriter Deadringers for students available in our paper writing service. Order essay here to get excellent papers written according to your request. Noćna Mora  (i ja sam tako čuo za nju prvi put), za njom su najviše ludili Cheap essay writing service online http://www.otradny.org/description-essay-on-good-parenting/. Taking all this ample provision, and a new high school, he enrolled in a vocal journal assisted Stankec i Custom enter; Best Assignment Writing Service; Cheap Assignment Writing Service; Assignment Writing Service US; Assignment Writing Jaran i često je spominjali. Bilo je lijepo uživati u tome, 🙂 dok sretni  sjede The things one dubbed whole be But Horror whos of King about a wouldnt click author been name he many ever by sometimes spooked is ispod Hajdukove zastave u studiju Noćne More. 🙂  (sjećate li se toga?)

Na Rubu Pameti

Dakle, kaže Nina još tad’ da kreće emisija pod nazivomNa rubu pameti“. To će bit kao neki nastavak Noćne more, obzirom da će se pojavit svi likovi koji su bili u Morici, čak i oni koji su davno otišli! Zaslužan za to je… Jumbo! Velika mu hvala jer nadam se da ćemo se opet moći smijati, rekla je Nina tada, ja se složio, naravno, znajući da je Jumbo, blago je reći, veliki producent, ali…

Ipak postoji neki ali, jer:  informacija je glasila da Željko Malnar neće ništa imati s tim iz posebnih i ne baš lijepih razloga nego da će to biti samo Jumbov projekt.

Na rubu pameti” trebala je početi krajem 9 og mjeseca, pa je odgođena za 10-i, pa za  10.11. i to na Z1 TV. Jaran je trebao biti glavni urednik. Emisija ipak nije počela ni tada, opet iz raznih razloga (a dovoljan je jedan da zaustavi projekt) 🙁 navodno je i rečena televizija u velikim teškoćama. Ovo uzmite sa rezervom, mi Z1 ne hvatamo na Bačvicama, ali tako smo čuli, jesmo.

Opet Noćna Mora?
Opet Noćna Mora?

Za kraj, mali resume; o emisiji se baš i ne govori mnogo, da ne kažem da je nitko ni ne spominje.  🙂  Imaju i svoju stranicu na Facebooku, ali tko danas nije na Facebooku?
Jedva smo na netu našli izjavu glavnog producenta Jumba:
Nakon dugo razmišljanja zaključili smo ponovno krenuti s tim projektom. – Sumnjam da je dugo razmišljao naš Jumbo, i zaključio na koji će način ipak zaraditi neki novac. 🙂  –  Željka Malnara u novoj sezoni neće biti jer mu se to više neda raditi, ali mi smo uvjereni u uspjeh. – I mi se molimo za to, Jumbo.  – Bit će tu Jaran, Braco Cigan, Cezar, Stankec, Tarzan, Darko iz Bjelovara i Darko plesač. Jasno, i bez pokojnog Ševe. Sve su to ljudi koji su zadnjih godina postali zaštitni znak Noćne more, ističe Jumbo.

To je istina, pozdravljamo svu nabrojenu gospodu, ali poseban pozdrav ide, naravno,  kralju nad kraljevima;  – Željku Malnaru. Naš Kapetan Bačvica i osobno poznaje gospodina Malnara, posebno ga, naravno, opisujući kao velikog  gospodina  i lafa 🙂 no, to na kraju krajeva nije niti potrebno, jer i bez toga:
Bačvice.com i Studio 2002  bili su oduvijek podrška Željku Malnaru;
www.studio2002.com/nocna-mora-uzivo/
www.bacvice.com/forum/radio-televizija/nocna-mora-t11.0.html
Studio 2002 pratio je Noćnu Moru uživo a Bačvice Forum raspravljale o Noćnoj Mori, niz godina…

A danas; svejedno se veselimo novom izdanju Noćne More pod imenom Na Rubu Pametiposeban pozdrav, kako smo i rekli, ide Željku Malnaru, a ako emisije i ne bude…

Ostaje nam Miroslav Krleža i Na Rubu Pameti.
Znam što biste voljeli. 🙂 🙂

Na veselje svima, pogledajte online prve epizode Na Rubu Pameti ovdje, na BačvicamaNa Rubu Pameti Video Streaming  Uživajte. 🙂

 

Oscar Josip Canaby
feat Nina i Marina
za Bačvice.com

About The Author

Related posts

7 Comments

 1. TV kritičar

  Sve ovo je ništa bez Željka Malnara. 🙁 To i ne može uspjeti jer se to radi samo zato da Jumbo nabaci nešto novaca.

 2. Oscar Josip Canaby

  U nedjelju na misi svi se, Bože mi prosti, 🙂 pomolite i za ovo. Ali da bude i Željko Malnar u emisiji. 🙂

 3. TV kritičar

  Izgleda da je večaras u 9 ipo Na rubu pameti na Z1. To je dobro. Naravno, samo za one koji hvataju tu televiziju. 🙂 Ja nisam taj, ali mene osobno nije ni briga ako neće biti Željko Malnar.

 4. Volim volim žene

  Izgleda da je bila sinoć emisija. Recite nam vi koji ste gledali kako je bilo?
  Inače, najviše volim Željka Malnara i Nives Celzijus. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 9 + 11 ?
Please leave these two fields as-is:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.