Vinko Gvozdanović Poziva Papu da Povuče Ostavku

You should see here now to relieve your academic pressure and stress, and we are here to help you get the best paper based on individual needs. Vinko Gvozdanović poziva Papu da povuče ostavku.
Još mogućnost postoji. Online How To Write Papers for students of PK with 100% money back guarantee. Our professional writers help you achieving your academic and career goals. Papa možda i povuče svoju ostavku kada čuje ovaj a topic for a research paper http://cheapessaywritings24.com/buy-customized-essays/ buy customized essays Folders best resume writing services 2014 for teachers how to write good literature review for dissertation glas iz srca Splita.

Ovo, dakle, Want to Buy an Essay Online, How To Write A Good Acknowledgement For A Dissertation, from a Reputable Writing Company But Don't Want to End Up. Our firm is giving professional help in nije performans, ovo je samo If you want to buy essay papers from the BEST custom writing company, we are here to help you. clicks, research papers, dissertations, courseworks now! glas upućen Papi.

Vinko Gvozdanović poziva Papu da povuče ostavku

Vinko Gvozdanović poziva Papu da povuče ostavku

Poziv Papi na Ostavku Ostavke

Za sve Vas (i mi smo u toj skupini) 🙂 koji ste jučer propustili About Rationale In Research Proposal. Welcome to our world famous Essay Experts writing service. This site specifically deals with our Los Angeles office, if you are one of performans Vinka Gvozdanovića (inače bilo je i skakanja u more), danas samo utješna nagrada, sve dolazi Our Best Ghost Writers. there are plenty of Business Plan Writers Miami Fl today but dont let the price of their services fool you into hiring their services. sa spltske rive, oko 13:30:

Vinko Gvozdanović i proglas

Vinko Gvozdanović i proglas

Proglas je upućen Papi Benediktu XVI i poziva ga se na ostavku ostavke, kako slikovito kaže naš Vinko,

Vinko Gvozdanović govori

Vinko Gvozdanović (žustro) govori.

Naravno da je za tako nešto, em da se ukaže na ozbiljnost momenta, em da nas Benedikt čuje, jer sve je to bilo dosta prije negoli će se ovo pojaviti online, trebalo je dakle i povisiti glas, u najmanju ruku žustro nastupiti;

Vinko Gvozdanović o Papi

Vinko Gvozdanović o Papi i oko Pape.

Sama ideja svidjela se je odmah i nama na Portalu Bačvice, zato i pišemo ovo, a u kratkoj ali mudroj besjedi sa Vinkom Gvozdanovićem primijetio sam čak i sličnost u mnogim stajalištima vezanim za Papu Benedikta XVI i njegovu ostavku.
Ovdje nećemo ulaziti dublje u taj problem, mada izražavamo žaljenje za tim činom, nažalost za razliku od stava mnnogih kardinala koji su brže bolje svi od reda samo izrekli; Hoću hoću, ja ću, ja ću, biti novi Papa. 🙂

Vinko Gvozdanović u molitvi

Vinko Gvozdanović i molitva.

Papa nas je zamolio svih da se molimo za  njega. Jasno, radimo to.
Jednako tako, kako slika govori kao tisuću riječi, ove slike sa splitske rive danas pokazuju najbolje današnje događaje.

Papa Benedikt

-Ma što je ovo?
Kao da nešto čujem
Netko me spominje, tamo na istoku…
Ma to je opet onaj Vinko Gvozdanović
Uh 🙂

 

 

Imajte na umu da ovo – nije performans, 🙂 nego samo poruka i poziv Papi, molitva.
Ukoliko je performans ono što Vas zanima, otiđite ovdje: www.bacvice.com/vinko-gvozdanovic-novi-performans/  mada je i ta tema prošlo svršeno vrijeme.

Vinko Gvozdanović potpisuje Referendum

Vinko Gvozdanović potpisuje Referendum.

Na koncu, kad je već tu, Vinko Gvozdanović potpisuje referendum. 🙂
Da budem iskren, ne sjećam se najbolje o čemu je. 🙂 Ali sigurno je dobar, ima dosta stavaka već na prvi pogled pozitivnih (dolje ovo dolje ono), tako da ga potpišite i Vi, kao što je i Vinko, učinite to već sutra. (ako budu tu,  jasno) 🙂

Naravno, naša glavna tema sadržana je u naslovu, molimo se uz to za našega Papu.

Oscar Josip Canaby

About The Author

Related posts

2 Comments

  1. TV kritičar

    Gledao sam to na rivi, bio sam tamo. Ne znam samo što misli Vinko Gvozdanović – ovo mu je bila prilika da uhvati mjesto Pape. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 6 + 4 ?
Please leave these two fields as-is:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.