Heroj Ante Gotovina

Heroj Ante Gotovina.

Naš general, naš velikan i svemogući vojskovođa.

Heroj Ante Gotovina

Heroj Ante Gotovina

Nacija je na nogama, a cijela zemlja u euforiji. Svi brodovi u luci su svirali i trubili, u splitskoj luci, vjerujem i u svim hrvatskim lukama… Neka dugo živi naš voljeni general, nije ni moglo biti drugačije…

Heroj General Ante Gotovina

Istina, samo je ovako i moglo završiti… Sve ove puste godine… sve molitve i pozitivne misli upućene prema našem generalu Gotovini… a samo sinoć, cijela Hrvatska bila je sa samo jednom mišlju,  s tim da je dobar dio naših državljana noć proveo u crkvi, zamislite samo tu snagu zajedničke misli i molitve.

Svejedno, ipak hvala i zrelom ali velikom sucu, on je predsjedavao sudom; Theodor Meron, velikan i onaj koji ljubi pravdu. On je stavio blagoslov na ovo, i omogućio nam slavlje:

Generali Ante Gotovina i Mladen Markač vratili su se u zemlju za koju su se borili. Svi su danas bili na nivou. Čak i političari u svojim izjavama, posebno je predsjednik Josipović bio na visini.

A nastup heroja Ante Gotovine pred mikrofonom bijaše jednako tako impresivan i poseban kao i njegovi dosadašnji nastupi na drugim ‘podlogama’.  -‘Sretni smo što smo s vama‘ – rekao je general misleći i na kolegu Markača, jasno.  – ‘Ovo je točka na i, okrenimo se budućnosti, svi zajedno‘ – rekao je general Gotovina i ovo može biti velika odrednica i putokaz mnogima od nas.

A dok ovo pišem general Ante Gotovina govori uživo na prijemu kod predsjednika republike i opet mi tjera suze na oči kada nam u svom nastupu pokazuje kako je ustvari jednostavan, dobar ali poseban čovjek, čak i duhovit. 🙂 Sretni su oni koji poznaju heroja i generala Antu Gotovinu.

Bačvice.com redovito su pratile zbivanja sa generalom Gotovinom koja su Bogu hvala sretno završila.
Ante Gotovina Wikipedia, a ovo su još neki linkovi:  BBC about Generals Gotovina and Markac,  ili vezani članci sa portala  Bačvice:

Velika hvala tebi dragi naš Generale.

Kako je rekao kum generala Gotovine, Željko Dilber a i mnogi drugi:  danas je završio rat za Hrvatsku.

Danas je završio Domovinski rat

Ima Boga.  Dobili još jednu potvrdu o tome.  Možda su se samo najhrabriji od nas  usudili poželjeti slijedeće; neka Čačić završi u zatvoru, a Gotovina na slobodi. 🙂 🙂
Sinoć sam znao da je pola posla učinjeno, još samo…
A danas; danas smo svi sretni. 😉 🙂

About The Author

Related posts

9 Comments

 1. Otočanin

  Kako je veliki general Gotovina. 🙂 To nam neprestano dokazuje svojim izjavama, svojim postupcima… sada i ovo najnovije, ovaj intervju generala Gotovine za srbijanski Kurir o pozivanju Srba da se vrate svojim kućama. Veliki je general Gotovina.

 2. TV Kritičar

  Svaka čast Oscare, odličan članak.
  Ali svi članci o generalu Gotovini moraju odisati nečim uzvišenim jer je i on takav.
  Konačno je to pokazao svima. 🙂

  P.S. Odlične su i ove nove bacvice.com

 3. Oscar Josip Canaby

  TV Kritičaru, hvala ti na komentaru i pohvali “novim Bačvicama”. Ti si naš stari poznanik, a sada si dobrodošao svojim komentarima i ovdje a ne samo na Forumu. 🙂
  Naravno, kako sam i rekao gore: duboki naklon generalu Anti Gotovini.

 4. Hruščov

  Vijeća splitskih gradskih kotareva Brda i Neslanovac, koja broje skoro 20 tisuća stanovnika, na svojim večerašnjim sjednicama donijela su zaključak o preimenovanju naziva Mostarske ulice u naziv Ulice generala Ante Gotovine.

 5. Kita

  to je zato jer se je željko kerum pojavio na sjednici gradskog vijeća.
  naravno šalim se.
  živio general ante gotovina – počasni građanin splita

 6. TV Kritičar

  General Ante Gotovina je počasni građanin Splita. 🙂
  Dobra vijest za dobrom viješču ide ovih dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 3 + 8 ?
Please leave these two fields as-is:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.