Biologija

Bilogija Online

apa style paper in what i expect in graduate studies go masters dissertation services buy history essays http://mujerguatemala.org/how-to-write-a-thesis-paragraph-for-an-essay/s Online novosti iz područja biologije i srodnih znanosti: biokemija, fiziologija, medicina, psihologija, sociologija, antropologija, prehrambena tehnologija, agronomija, hortikultura, klimatologija i druge znanosti
When developing your career as a http://cheapessaywritings24.com/professional-essay-writer/ professional essay writer, consider the extensive salary and job outlook data we've collected. Kutak za znanstveni trenutak na Vašem portalu Starting Up A Business Plan - Cooperate with our writers to get the top-notch coursework meeting the requirements Allow us to help with your essay or Bačvice.com

Zmija bjelica (foto: Ministarstvo zaštite okoliše i energetike)
Dolaskom toplijih dana zmije se bude iz zimskog sna i kre?‡u u potragu za hranom, stoga je važno imati na umu da je mogu?‡e umanjiti posljedice ili čak i izbje?‡i susret sa zmijom pridržavanjem nekih osnovnih preporuka koje je izdalo Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, a koje ovdje prenosimo u cijelosti.
Fri, May 10, 2019
Source: Biologija
Muzeji izvan muzeja (foto: HPM)
Hrvatski prirodoslovni muzej i Turistička zajednica grada Zagreba po drugi puta otvaraju manifestaciju Muzeji izvan muzeja koja se od 10. do 17. svibnja 2019. godine održava na Trgu bana Jelači?‡a. U svom premijernom izdanju prošle godine, Muzeji izvan muzeja izazvali su veliko zanimanje javnosti svojim inovativnim pristupom i originalnom koncepcijom s preko 20 tisu?‡a posjetitelja.
Fri, May 10, 2019
Source: Biologija
Tjedan bot. vrtova, arboretuma i zbirki (foto: Pixabay)
Sekcija botaničkih i školskih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki Hrvatskog botaničkog društva, u suradnji s brojnim suorganizatorima, organizira deveti Tjedan botaničkih vrtova, arboretuma i botaničkih zbirki od 13. do 19. svibnja 2019.
Fri, May 10, 2019
Source: Biologija
IRS (foto: Željka Maji?‡)
Zadnje dvije godine imala sam tu čast biti tutorom na Me?‘unarodnoj istraživačkoj školi u Rusiji. Ve?‡ sama pomisao biti dijelom nekog me?‘unarodnog doga?‘anja je sjajna: upoznate različite ljude, izmijenite iskustva, naučite nešto novo, steknete prijatelje iz čitavoga svijeta...No kad se sve to smjesti u neku daleku misterioznu zemlju Jakutiju, onda čitava stvar postaje još zanimljivija.
Mon, Dec 31, 2018
Source: Biologija
Škola za život (foto: Pixabay)
Kristina Duvnjak, voditeljica programa edukacije Udruge Bioteka, za kraj 2018. donosi pregled i analizu dosadašnjeg stanja Škole za život, eksperimentalnog programa koji se od jeseni 2019. planira uvesti u sve škole u RH. Kako je do ovog programa došlo te na čemu se temeljio njegov dosadašnji razvoj, doznajte u nastavku.
Sat, Dec 29, 2018
Source: Biologija