America

Vijesti iz Amerike

Bačvice su, jednostavno rečeno;  ‘ Are you stuck in writing a business plan? We offer the best Professional http://klasykaslubna.pl/?phd-thesis-written online. Amerika‘ prema ostalim plažama. Jednako tako kako je Amerika odavno na Bačvicama, a Bačvice su ‘Amerika’; tako ćemo Vam prezentirati i Buy Essay. Looking to buy Why choose Ultius when follow links? Ultius deeply understands your frustration when it comes to buying essays for reference vijesti Amerika online uz potporu našeg američkog partnera Looking for buying essay papers? Citations For Essayss, buy a research paper, buy a term paper with trusted and time-tested online essay website - EssaysBuy.net VOA, writing papers for students get link For Cheap personal statement phd custom resume writing your Glas Amerike
We provide Best sites are standard based. Our custom PhD thesis proposal are efficient to all professionals. Enjoy America on Bačvice.com :

21. mart obilježava se kao Međunarodni dan borbe protiv rasne diskrimianacije- Prije tačno 50 godina na snagu je stupila Međunarodna konvencija o ukidanju svih oblika rasne diskriminacije (ICERD)
Thu, Mar 21, 2019
Source: Amerika
Britanska premijerka Tereza Mej će tokom samita Evropske unije (EU) u Briselu uputiti direktan zahtjev liderima Unije da odgode Brexit za tri mjeseca, javio je BBC.
Thu, Mar 21, 2019
Source: Amerika
Kazna doživotnog zatvora Radovanu Karadžiću je pobjeda pravde, premda Bosna i Hercegovina ostaje duboko podijeljena njegovim naslijeđem koje i dalje inspiriše nacionaliste i rasiste u svijetu, pišu svjetski mediji poslije konačne presude ratnom lideru bosanskih Srba.
Thu, Mar 21, 2019
Source: Amerika
Presuda Radovanu Karadžiću je izuzetno važna i dugo čekana, izjavila je za Glas Amerike profesorica međunarodnog prava Diane Orentlicher, koja je u Obaminoj administraciji bila zamjenica ambasadora za ratne zločine. Ona kaže da je za mnoge žrtve važno i da je tribunal ustanovio istorijske činjenice koje će nadživjeti sadašnje lidere i test vremena.
Thu, Mar 21, 2019
Source: Amerika
Nakon pravosnažne presude Radovanu Karadžiću kojom je osuđen na dođživotni zatvor, oglasila se američka ambasada u BiH čije saopštenje prenosimo u cijelosti:
Wed, Mar 20, 2019
Source: Amerika
Banjalučke reakcije na doživotni zatvor za Radovana Karadžića, ratnog lidera bosanskih Srba
Wed, Mar 20, 2019
Source: Amerika
Banjalučke reakcije na presudu Radovanu Karadžiću kojom je osuđen na kaznu doživotnog zatvora.
Wed, Mar 20, 2019
Source: Amerika
Mislim da i kod islamističkih i krajnje desnih ekstremista postoji čitava subkultura koja današnje konflikte povezuje sa srednjim vijekom u doba križara, u vrijeme Osmanskog carstva i Kosovske bitke, kaže dopisnik Economista za Istočnu Evropu Tim Judah u intervjuu za 'Zašto?' Radija Slobodna Evropa.
Wed, Mar 20, 2019
Source: Amerika
Uprkos poteškoćama, "Islamska država" je blizu poraza u Siriji, s njenim kalifatom pred skorim nestankom, ali se postavlja pitanje odgovornosti Zapada u razvoju te terorističke organizacije, da li je njenu krvavu ideologiju uopšte moguće uništiti u potpunosti i da li eventualni njen kraj znači i mir u Siriji, pišu svjetski mediji.
Wed, Mar 20, 2019
Source: Amerika
Mozambik i Zimbabve očekuju da će broj žrtava ciklona Idai biti veći od 1000.
Wed, Mar 20, 2019
Source: Amerika