Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - buba-mara

 Str: 1 2 3 [4]
46
Rasprava / Odg: Svinjska Gripa, strah, zaštita, cjepivo
«  u: 29 04 2009, 13:46:40 poslijepodne »
baš me nešto i nije zabrinjavala dok sinoć nisam čula da su se pojavili neki slučajevi i u austriji... kuc-kuc, eto je, pa i na naša vrat! ili nas možda zaobiđe?! u svakom slučaju, nije da nije zabrinjavajuće, ali šta je tu je, pa u božje ruke! ljudske ionako nisu dovoljno uspješne u borbi protiv tzv.svinjske gripe! zimajte šta više vitamina "c" i nadajmo se da se takve stvari ne događaju baš nama...

47
Politika / Odg: Tko ce biti gradonačelnik Splita?
«  u: 29 04 2009, 12:42:18 poslijepodne »
"Treba ljude prosvijetliti,naravno bez naplate,za razliku od lika što se odaziva na ime Z.Sudac. "

mrzitelju glupih, baš me zanima što je to tebi i ostatku naroda naplatio zlatko sudac?! razumijem da ti taj "lik" možda nije simpatičan, ali ne moraš zato čovjeka prozivat i to još zbog nekakve neistine?! 
uostalom, ovdje je tema budući gradonačelnik splita, (a sudac to sigurno neće biti), pa da ne fulam temu...kažeš, da kerumovi navijači nemaju baš pametne argumente osim "trebamo promjenu" i sl. mislim da si tu u zabludi, jer kerum jedini ima nekakav program i plan razvoja ovog našeg grada. sadašnji gradonačelnik, ne bih ga ni komentirala, što'no se kaže "niti smrdi, niti miriše", njega  se, jednostavno, ništa ne tiče ili nije njegov problem... ostojić-kažeš da nisi nešto osobno ni za njega. pa zašto bi onda glasao za njega?! u nedostatku boljega ili...?! i ja mogu reći, nisam ni ja nešto osobno za keruma, ali od ponuđene ekipe - glasala bih za njega, i vjerojatno i hoću! ako ne ništa, on barem ima dovoljno novca da ne mora "štipat" na sve strane i trpat u svoje džepove. pa, nek 'nas odvede u još veća govna ili neka nas vadi iz njih! 

48
Rasprava / Odg: Zašto se žene boje miševa?
«  u: 02 04 2009, 15:59:04 poslijepodne »
eto, drago mi je kad čujem da nas većina slično reagira na mišiće (svaka čast maloj koja je izgleda neustrašiva). međutim, izgleda da nitko nema neko logično objašnjenje zašto ta mala bića izazivaju takve emocije u ženskom rodu... tražila sam malo i po web-u, ali niš pametno.... :(

49
Radio Televizija / Odg: Farma, TV Nova
«  u: 31 03 2009, 15:17:26 poslijepodne »
Zašto uopće trošite vrijeme ( a evo i ja sad svoje hi hi ) raspravljajući o Farmi i sl. emisijama... Pa u tome i jest čar televizije: šta te zanima - gledaš, a sve ostalo - ne gledaš... Trebaš samo stisnut jedan gumbić i problem riješen! Pih!!!! :bl:bl:

50
Ljubav, Sex / Odg: Kako doci do istine
«  u: 31 03 2009, 15:13:41 poslijepodne »
Vesela, ja tebe ne skužih! Istina je istina!!! Kako istina ne može biti ista za mene i tebe, ako je istina. Npr. čovjek visok 170 cm i težak 120 kg je debeo. To je isitina, zar ne?! Ne može tebi bit vitak, a meni debeo???  s-c-b

51
Muzika / Odg: U2 u Zagrebu
«  u: 31 03 2009, 15:10:42 poslijepodne »
Dobra vijest za sve njihove fanove!""""  :par:ty:   Upravo sam čula na radiju da će u Zagrebu održat još jedan koncert 9. kolovoza! Nadam se da nije neka Bandićeva patka  :groh:

52
Izlasci / Odg: Narudžba
«  u: 25 03 2009, 17:21:42 poslijepodne »
 amoj zavodniče, ako s poznavanjem pića pokušavaš izazvati strahopoštovanje - ili si ti jadan zavodnik, ili ti partnerice imaju neku falinku....  kakvo je to strahopoštovanje, ma daaaaj molim te! o čemu ti pričaš!!!!   s-c-b

53
Rasprava / Zašto se žene boje miševa?
«  u: 13 03 2009, 12:20:01 poslijepodne »
jutros smo kolegice i ja spazile miša, malog sivog mišića, kako juri kroz naš ured...samo smo se pogledale i istovremeno sve četiri ispustila prodoran vrisak!  po prirodi nisam neka strašljivica, ali mi ti mišići stvaraju tako neki poseban jezoviti osjećaj... i, što je najgore - ne mogu dokučiti zašto?! znam da su mišići mala bezopasna stvorenja, ali..ufffffff...od same pomisli, kosa mi leti u zrak!!! dakle, da li netko zna zašto se žene boje miševa?!

 Str: 1 2 3 [4]