Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - buba-mara

 Str: [1]
1
Recycle Bin / Odg: Super Silva Fun club
«  u: 01 06 2009, 09:44:49 prijepodne »
[Reći ćete da možda koju godinu kasno otvaram ovaj fun club ali ja ne mislim tako. :no:
Naša draga Silva bila je neko vrijeme objektiivno sprječena u pojavljivanju u medijima i djelovanjem i pjevanjem... ali Bogu hvala sve je prošlo dobro.

2
Rasprava / Čičin Šainka dva puta autom udarila u policajca
«  u: 19 05 2009, 12:09:00 poslijepodne »

baš me zanima vaše mišljenje o ovoj situaciji?! sinoć sam se, gledajući "otvoreno", moram priznati, nasmijala kad je čičin-šain izjavila da policajca nije vidjela, pa ne gleda valjda nazad kad vozi u rikverc... a, možda je žena samo pod stresom, pa se malo spetljala:)  u svakom slučaju, malo sam popjenila kad sam čula da je  tzv. zamalo pregaženi policajac repetirao pištolj u nju! ma, zamislite! a još mi je smješnije službeno obavještenje nadležne policijske uprave - kao uplašio se čovjek za vlastiti život, pa izvadio pljucu na ženu kojoj očigledno treba dodatnih sati u auto-školi! 

3
Rasprava / Zašto se žene boje miševa?
«  u: 13 03 2009, 12:20:01 poslijepodne »
jutros smo kolegice i ja spazile miša, malog sivog mišića, kako juri kroz naš ured...samo smo se pogledale i istovremeno sve četiri ispustila prodoran vrisak!  po prirodi nisam neka strašljivica, ali mi ti mišići stvaraju tako neki poseban jezoviti osjećaj... i, što je najgore - ne mogu dokučiti zašto?! znam da su mišići mala bezopasna stvorenja, ali..ufffffff...od same pomisli, kosa mi leti u zrak!!! dakle, da li netko zna zašto se žene boje miševa?!

 Str: [1]