Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - buba-mara

 Str: 1 2 [3] 4
31
Recycle Bin / Odg: Super Silva Fun club
«  u: 01 06 2009, 09:44:49 prijepodne »
[Reći ćete da možda koju godinu kasno otvaram ovaj fun club ali ja ne mislim tako. :no:
Naša draga Silva bila je neko vrijeme objektiivno sprječena u pojavljivanju u medijima i djelovanjem i pjevanjem... ali Bogu hvala sve je prošlo dobro.

32
Politika / Odg: Tko ce biti gradonačelnik Splita?
«  u: 01 06 2009, 09:43:10 prijepodne »
eto, obistinilo se! nadajmo se sad da će se osjetit pozitivni pomaci u ovom našem ludom gradu... gore ne može, a bolje -nadam se  :kla:  kerume, sretno i tebi i nama!!!

33
Društvene igre / Odg: Loto 7 - 39 - 26 milijuna kuna
«  u: 28 05 2009, 10:42:22 prijepodne »
[ nekome će se omastiti valjda
 26 milijuna kuna



je, nekome će se omastit, al'meni neće!  ja mislim da se netko dosjetija kako napunit državni proračun na vrlo jednostavan način. sad će se par kola provalčit super dobitak dok se budžet malo ne oporavi, a onda će se izvuć tzv. sretna kombinacija.... a da nije namještaljka, to me nitko ne može uvjerit. i ona komisija pri izvlačenju mi je smiješna, ustanove da su loptice sa svim brojevima u balunu, a šta je u kojoj loptici, ko zna.... al neka, baren am jedan dan maštala šta ću učinit sa svim tim milijunima hahahha. i  bilo mi je lipo  :-) danas mi je žaj onih 35 kuna šta sam platila za listić  lol

34
Sport / Odg: derbi Hajduk - Dinamo
«  u: 28 05 2009, 10:35:43 prijepodne »

 Jel virujete da se čudo može dogodit na Poljudu?





pa samo čudo i može spasit hajduka! sigurno ih neće spasit njihova igra hahahah! a, eto, i ja se nadam da se čuda događaju  :ne-z:

35
Politika / Odg: Tko ce biti gradonačelnik Splita?
«  u: 28 05 2009, 10:32:11 prijepodne »


ja bi se zapitala zašto je otiša kod keruma?


zna se! svaka tica svome jatu leti! al'opet, od dva zla, ja sam za ono manje! a kerum mi se, bez obzira na sve, čini bolji izbor za ovaj grad! ne znači da je idealan, al'kad tribaš odabrat od ponuđenog, biram keruma!

36
Politika / Odg: Tko ce biti gradonačelnik Splita?
«  u: 26 05 2009, 15:53:53 poslijepodne »
hahaha, vidi našeg žekija kako odmara na klupici. na ovoj fotki mi već izgleda ka pravi gradonačelnik   :plj:

37
Politika / Odg: Drug Tito i Dan Mladosti
«  u: 26 05 2009, 15:46:58 poslijepodne »

a koji to pase travu,mmmm bivši hajdukovac, a današnji desničar  :s:u:z:

38
Ljubav, Sex / Odg: gay parada u srpnju
«  u: 20 05 2009, 11:09:21 prijepodne »
meni nije jasno zašto ti gay-evi uopće imaju potrebu paradirat naokolo i nabijat svima na nos da su gay?!  'ko im brani da se sexaju s kim hoće i di hoće!!! to je njihova privatna stvar. ne moraju to meni nabijat na nos. ma nisam anti-gay, a nisam ni za njih... svejedno mi je ko se s kim... ali, te  parade im ne bih dozvolila! ne znam šta uopće hoće?! dozvolu za gay brak?! već sa svojim spolnom orijentacijom pokazuju da odstupaju od tradicionalizma, onda šta su toliko zapeli za taj list papira. neka naprave tulum za vjenčanje, kupe si prstenje i žive zajedno i dijele "dobro i zlo", kao i normalni tj. muško-ženski bračni parovi, a nas ostale puste na miru ili paradiraju zbog nekih pametnijih stvari, npr.  ka šta bi missice rekle za "mir u svijetu"....

39
Izlasci / Odg: ŽBIRAC
«  u: 20 05 2009, 10:57:02 prijepodne »

je, kava u "žbirca" i laganini....satima sidit i gledat... to su posebni gušti! samo, teško je nać misto, a ja spadam u one šta nemaju strpljenja čekat da se neko digne (ako mi se već nije posrećilo, pa sila iz prve) i uglavnom, moja planirana kava u "žbirca", završi ispijanjem kave u nekom drugom kafiću na baćama! kad bi barem malo proširija onu teracu :)

40
Rasprava / Odg: Čičin Šainka dva puta autom udarila u policajca
«  u: 19 05 2009, 22:35:50 poslijepodne »
muzičaru koji piješ, na samo da si muziča i da piješ, vidim da si pomalo i muški šovinista. anyway, čak se mogu složit s tobom da je čičin-šainka, ako je zaista odbila pokazat isprave policajcu i bahatila se, trebala biti sprovedena u postaju i snosit nekakve sankcije! ali, da policajac repetira pištolj u nekoga zbog tako, recimo, banalnog prekršaja, zaista je apsurdno dok se, s druge strane, lijepom našom šeću puno jači i veći kršitelji javnog reda i mira, da ne kažem pravi zločinci! šta naša policija ne iskazuje snagu svog oružja nad njima?! čičin-šainka mi, priznajem, nije osobito simpatična, ali ipak mislim da nije zaslužila takav tretman!

41
Rasprava / Čičin Šainka dva puta autom udarila u policajca
«  u: 19 05 2009, 12:09:00 poslijepodne »

baš me zanima vaše mišljenje o ovoj situaciji?! sinoć sam se, gledajući "otvoreno", moram priznati, nasmijala kad je čičin-šain izjavila da policajca nije vidjela, pa ne gleda valjda nazad kad vozi u rikverc... a, možda je žena samo pod stresom, pa se malo spetljala:)  u svakom slučaju, malo sam popjenila kad sam čula da je  tzv. zamalo pregaženi policajac repetirao pištolj u nju! ma, zamislite! a još mi je smješnije službeno obavještenje nadležne policijske uprave - kao uplašio se čovjek za vlastiti život, pa izvadio pljucu na ženu kojoj očigledno treba dodatnih sati u auto-školi! 

42
Predstavljanje / Odg: Gledam, pa što?
«  u: 19 05 2009, 11:58:03 prijepodne »

gledam i ja hi hi! pa zato mi bog i dao oči:)  u životu treba gledat i ono ugodno, ali i ono manje ugodno. život čine i lijepe i ružne stvari, pa ne možeš svoje oči usmjerit samo na one lijepe, zar ne?!

43
Predstavljanje / Odg: Muzičar koji pije
«  u: 19 05 2009, 11:55:26 prijepodne »
Poštovanje svima.  :kla:
Zar nije istina da se život od poroka sastoji?

zašto bi se život sastojao od poroka?! ne znam zašto vi muzičari i većina estradnjaka morate živjet s porocima? zar ne možete normalno funkcionirat???? ne kužim! jel'to zato šta je to "in" (iako je sada više "in" zdravi život, pa svi "oni koji piju" bilo muzičari,bilo glumci i sl. postaju sve više "out"! svašta!!! uopće te ne kužim, a možda samo provociraš hahaha? 

44
Putovanja / Odg: Kako rezervirati hotel online?
«  u: 19 05 2009, 11:49:08 prijepodne »
sunčice, mislim da je online rezervacija sigurna 100%. ja sam s klapom u par navrata rezervirala hotelski smještaj i nikad nismo imali problema da smo došli u hotel da nije bilo mjesta i sl. kad rezerviraš hotel online, dobiješ potvrdu rezervacije e-mailom koja ti u nekim slučajevima važi kao hotelski voucher, a ponekad dobiješ vaucher na kućnu adresu, zavisi već preko koga rezerviraš hotel i kakva je njihova procedura. mislim da je online rezervacija hotela puno bolji, jednostavniji način rezerviranja smještaja. možeš odabrat hotel po svom guštu,a i po vlastitom džepu. kad sam sama rezervirala online, uvijek sam prošla jeftinije nego preko agencije ili telefonom direktno s hotelom. na tim booking online sajtovima vrlo često se nude i akcije i razno-razni popusti, koje ti agencija ili hoteli prešute, tj. zavisi na koga si naletila jer ima i jako ljubaznih službenika :)  na tvom mjestu, ne bih se nimalo dvoumila!

45
Politika / Odg: Tko ce biti gradonačelnik Splita?
«  u: 18 05 2009, 11:47:55 prijepodne »
 s-c-b eto kako je ispalo na kraju! iako sam u početku bila za keruma, kako su se izbori bližili, sve sam više bila u nedoumici. zapravo, nitko od ponuđenih kandidata mi ne ostavlja dojam sposobnog gradonačelnika. svatko ima neku "falinku" i od njih nekoliko bi se možda dao i posložiti savršeni gradonačelnik splita. na kraju sam odlučila da i ne izađem na izbore.  malo me sram šta nisam obavila svoju građansku dužnost, ali ionako nisam znala koga bih željela vidjeti na mjestu gradonačelnika  :ne-z:  ali, sada,  kad je izbor sužen samo na dva kandidata - na slijedeće izbore sigurno izlazim i sigurno glasam za keruma. između njega i ostojića, nemam nikakvu dilemu. pomalo sam postala alergična na "profi političare". pokazalo se da među političarima ima jako malo dobrih i poštenih ljudi (pa ne kaže se za ludu  da je "politika kurva", da prostite...).  ne znam šta bi kerumu da se odluči bacit u te  vode, ali već kad je odlučio - ima moju podršku. pa iako se naš željko baš ne može pohvalit obrazovanjem i općom kulturom što bi bilo dobro da jedan gradonačelnik splita ipak ima, draže mi je slušat njegove teškom mukom sklepane rečenice, nego ostojića, koji poput većine političara ima bogom dan ili stečen "dar govora".  znate kako se za političare kaže - sere i gleda te u oči ahahahaha

 Str: 1 2 [3] 4