Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - buba-mara

 Str: 1 [2] 3 4
16
Sport / Odg: JAR Svjetsko Nogometno Prvenstvo 2010
«  u: 23 06 2010, 19:12:00 poslijepodne »
nažalost pjevali ili nepjevali dogodilo se je upravo suprotno s-c-b
omraženi Amerika i Engleska idu dalje :gl:d:
Ne mogu ni ja vjerovati, uh. :tuz: sve naopako
Neka se tješe barem da neće kao Korejčani za kaznu u rudnik. koje su to naopake priče, zašto FIFA nešto ne poduzme?
ali čujem da će barem Srbi pobijediti večeras :he:kla:

17
Rasprava / Odg: Duško Mucalo intendant splitskog kazališta
«  u: 18 06 2010, 22:04:02 poslijepodne »
Eto nam sad dragi Forumaši - nekad i ne bude kako mi prognoziramo :tuz:
Ministar kulture Božo Biškupić nije odobrio Duška Mucala za intendanta :zapre:
Ja se slažem sa svima vama, ovo je naopako.
Tko će sada biti intendant?

18
Radio Televizija / Odg: Farma TV Show
«  u: 18 06 2010, 21:59:56 poslijepodne »
Zašto nam se sad ne javi Glazbeni Urednik i kaže tko će biti pobjednik? pa-g
To nitko ne može znati tko će biti pobjednik :mis:
To je misterij

19
Radio Televizija / Odg: Farma TV Show
«  u: 18 06 2010, 16:03:22 poslijepodne »
Napetost je velika :zapre:
meni osobno nikako nije simpatičan onaj Ivo Amulić koji bi sve učinio da pobijedi mada želi da ispadne suprotno :s-lol: ali sada se pomirio i sa Mutti ne bi li dobio i njene glasače :he:kla: eee Ivo Ivo...
ali dobro, svi su takvi i to je ljudski s-l4

20
Sport / Odg: JAR Svjetsko Nogometno Prvenstvo 2010
«  u: 13 06 2010, 18:25:27 poslijepodne »
Evo su nam i brača Srbi izgubili danas. :s:r:m:
Gana - Srbija 1:0

21
Društvene igre / Odg: Loto 7 - 39 - 26 milijuna kuna
«  u: 12 06 2009, 11:59:22 prijepodne »
zadnji put nije bilo uspješno za forumaše.... nadam se da ćete ovaj put imat više sreće. ako ne super sedmica, barem jackpot, a i šestica bi nam sasvim lipo legla.....  SRETNO !!!

22
Muzika / Odg: Lepa Brena - koncert u zagrebačkoj Areni?
«  u: 12 06 2009, 11:51:03 prijepodne »
Evo jedan glas protiv. I to definitivno protiv, i lepe, i cece pece. Zašto?
Pa možda mi tome nije toliko kriva lepa brena, jer me baš zaboli za nju, nego svi oni ''veliki'', pravedni i liberalni Hrvati koji dižu glas protiv Thompsona jer je neki mulac na njegov koncert doša sa slovom ''u'' na glavi, a s druge strane slušaju sve te srpske pevaljke, a među njima i jednu četnikušu.Zapravo, nije mi jasno ni kako ona ima obraza i srama doć u Hrvatsku. I još pričat kako ona nikad nije bila za rat, ona voli nas i našu zemlju, ma marš!

I da...naši su pivači podržavali naše vojnike, i svaka im čast na tome, jer u ono vrime, sva naša snaga je bila u njima samima, a ne u naoružanju jer ono nije bilo u našim rukama.
A vojnici koje je lepa podržavala su bili naši susidi, koji su nas napali u našoj zemlji radi jedne primitivne ideje, oni su nas napali, i tu je ta razlika...mislim da nemožeš podržavat nešto samo zato šta je ''tvoje'', a ne slažeš se sa tim. Očito se slagala, i neka ne govori da ona nije znala šta se događa...90-ih su svi znali sve, a sad niko ništa ne zna. Zaista je krhko znanje!

I zato za kraj, ja kažem ne Lepa Brena, nego Lipa Kajo!

Pozdrav svim braniteljima ma gdje bili.

bravo bodulko  :plj: ka da si mi uzela riči iz usta! ako ne može thompson koji je od početka sudjelovao u domovinskom ratu kao dragovoljac i bio spreman život dati za ovu lijepu našu, zašto bi ona koja je, očigledno, podržavala svoju vojsku, koja je spletom okolnosti naš agresor?! cilj ne opravdava sredstvo u svakoj prilici. i ja bih za svoje roditelje učinila sve, ali ako se već u toj situaciji i zbog spašavanja oca priklonila srpskoj vojsci  tijelom, a ne i srcem (navodno) - neka barem sada šuti i ne glumi hrvatoljupca i ne izaziva nas. neka puni njihove arene i njima piva!  e, pa zaista je apsurd ako ona održi koncert u areni! tim više što ima na tisuće budaletina koje jedva čekaju da čuju njen glas i vide "vito telo".... uf, baš mi se na sve to... s-r14

23
Audio Video Photo / Odg: LCD ili Plazma TV Monitor
«  u: 07 06 2009, 15:45:15 poslijepodne »
hvala svima na informacijama  :hv:l
raspitala sam se i kod kolega, pa ih je većina rekla da je lcd bolji! znači, definitivno - lcd! ima li nešto posebno na što treba obratit pažnju prilikom kupovine lcd-a? pretpostavljam da i tu važi ona "koliko para toliko muzike", ali na što bih trebala obratit pažnju pri kupovini? koje marke lcd-a su najkvalitetnije itd itd

24
Muzika / Odg: Djordje Balasevic; Kalendar mog djetinjstva
«  u: 07 06 2009, 15:35:57 poslijepodne »
negdje sam, još davno,  pročitala da đorđe snima i film (film se zove „rani mraz“), ako nije već i završio. film bi trebao bit priča o vasi ladačkom i njegovoj nesretnoj ljubavi. u filmu pored poznatih glumaca, glumi i cijela balaševićeva obitelj. pokušavala sam na internetu pronać mao više podataka o tome kad će i da li će film uskoro u kina, ali nema baš puno informacija, pa se nadam da netko od vas forumaša ima neku informaciju o tom filmu?!

 :mis: upravo slušam cd - đoline balade, baš mi paše po ovoj južini... surfam malo po forumu, pa spazih 
. i ja bih tvoj upit o filmu! istina je! film se zove "kao rani mraz", đorđe je napisa scenarij, muzik i režirao film. snimanje je završeno početkom ove godine. valjda je smontirana i tv serija...  detalje o filmu možeš naći na linku:


http://salayka.org

vasu ladačkog glumi rade  šerbedžija, a istina je i da je cijela đokina obitelj angažirana oko filma, što glumom, što produkcijom. i ja jedva čekam da pogledam film  :-)


25
Audio Video Photo / Odg: LCD ili Plazma TV Monitor
«  u: 05 06 2009, 09:44:35 prijepodne »
e, baš super šta ste pokrenuli ovu temu. ja spadam u one šta ih tehnika baš  ne zanima , a i ne kužim koja je razlika između plazme i lcd-a. doma imam još dobri stari tv, ali baš planiram kupnju  novoga, pa ću se i ja trebat odlučit za nešto novo! može par savjeta od vas koji se kužite u tv tehniku - na što obratit pažnju pri kupnji tv-a, zašto lcd, a ne plazma?!  unaprijed hvala!!!

26
Rasprava / Odg: Zabranjeno Pušenje
«  u: 05 06 2009, 09:34:15 prijepodne »
ja apsolutno podržavam ovaj zakon o zabrani pušenja! znam da je ugostiteljima teško i da im je pao promet, barem tako kažu... ali s druge strane, ja sam prestala ić po kafićima upravo zbog smrada od cigareta. odeš po ure na kavu, usmrdi ti se roba, kosa, koža...sve živo! a, ove zime ću s guštom otić na kavu! možda i ostali nepušači tako razmišljaju, pa se ugostitelji iznenade kad shvate da i dalje imaju dosta gostiju!  :kava:

27
Politika / Odg: Tko ce biti gradonačelnik Splita?
«  u: 05 06 2009, 09:22:29 prijepodne »
hahahaha ekipa, skroz ste ludi! ima tu svašta, a ne samo nagađanja tko će bit gradonačelnik splita! gradonačelnik je izabran, a ovaj forum bi bija zanimljiv i samom kerumu!
čitam svašta o njemu po novinama, kolaju i mailovi na temu kerum-haker itd i baš se mislim šta ne puste čovika na miru! vrime će pokazat jel'narod dobro odabra ili nije!  ako žele dobro ovome gradu, neka puste čovika da počne radit svoj posal! nije ni počeja, a već na linč s njim  :vi:si:  svatko je zaslužija priliku, pa i kerum!

28
Muzika / Odg: Djordje Balasevic; Kalendar mog djetinjstva
«  u: 05 06 2009, 08:58:31 prijepodne »

Volite li Đorđa Balaševića?
Koliko ga se sjećate?
Ili, za one mladje; znate li tko je Đorđe Balašević?
Đorđe Balašević ostat će mlad zauvijek u pjesmama svojim i sjećanju našem.

ajmeeeeeeeeee, rokeru stari, ruka ti se rokerska pozlatila! baš me dirnu u srce  :sr:c: đoka mi bio i ostao veliki ljubimac i sve čekam kad će se odlučit, pa doć i u naš split. tlaka mi ić u zagreb na koncert, a zadnji put kad smo prija i ja odlučile da ipak odemo do metropole i užicale smještaj i sve - ne mo'š doć do karte ni u ludilu. interesantno, koliko koncerata je ima, a uvik se traži karta više!

đoka je evergreen   pa-g

29
Društvene igre / Odg: Loto 7 - 39 - 26 milijuna kuna
«  u: 05 06 2009, 08:51:49 prijepodne »
S obzirom da si maskota Hrvatske lutrije i kao donosiš sreću, tvoj me odgovor Bubamaro malo iznenadi...zar si dala otkaz?!

Ja ću ipak još malo maštat...ili bar još danas...

hahaha nisam dala otkaz, samo sam malo bila ljuta šta nisu izvukli moje brojeve, pa mi propadoše snovi.... a, u onome šta sam rekla prije, ima istine dosta. no, to ne znači da baš mi nećemo bit sretnici, pa pogodit dobitnu kombinaciju  pa-g

sretno svim igračima lota, a pogotovo članovima ovog foruma!!!!  pa-g

30
Muzika / Odg: Super Silva Fun club
«  u: 01 06 2009, 09:48:36 prijepodne »
[Reći ćete da možda koju godinu kasno otvaram ovaj fun club ali ja ne mislim tako. :no:
Naša draga Silva bila je neko vrijeme objektiivno sprječena u pojavljivanju u medijima i djelovanjem i pjevanjem... ali Bogu hvala sve je prošlo dobro.

a moj zavodniče! znala sam ja da ti imaš neku falinku hahahaha. glede super silve, neka žene, bogu hvala šta se oporavila i sve to... ali, zar misliš da je njenom fun klubu mjesto na portalu bačvice????? ma, daaaaaj!!!! ovo je prestrašno  s-r14

 Str: 1 [2] 3 4