Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.Nažalost trenutno se nije moguće registrirati regularno na Forum. Pišite Kapetanu i napišite mu željeni nick i password pa ćemo vas mi 'uštekat' ručno.
pernar je bivši hdzovac
Pusti to Maxe što je bilo nekad davno. Na koncu kako ti možeš znat sigurno da nisi u prošlom životu recimo bio Ustaša? Pa da su te koknuli na Bleiburgu a baš si se bio napalio (za bježaniju)...
Na koncu kako ti možeš znat sigurno da nisi u prošlom životu recimo bio Ustaša?
He he maxe ali priznaj da je dobra baza, bravo momče. pa-gTo je psihološki dokazano npr da oni što proganjaju i tlače pedere su ustvari latentni homesexualci (ovo je samo kao čest primjer). Tako i ti - samo udri po HDZ-u a ustvari...
ne vjerujm u bivše živote to su bajke moji su svi bili u partizanima pernar je tu da priča pričice a on ima plaću 17,000kn kao isvi saborski zastupnici,,,zivi zid na vlast nece nikada
Pernar je ok, i razumije problem, ako se to ne promijeni. Sinčić je bio 15 dana na gušterizaciji u vili vice blagajića.https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pogledajte-snimku-boravka-u-luksuznoj-vili-mocnog-poduzetnika-lider-zivog-zida-vilibor-sincic-kod-vicenca-blagaica-nije-ljetovao-samo-su-navratili/4767227/
danas je praznik u emisiji Bez pardona: 10 travnja. njihov blagdan.
U Hrvatskoj imamo brdo socijalnih nepravdi, a naša lažna ljevica laprda o ustašama!
A što treba "laprdat" o Ustašama? Pa vidiš samo kako se obilježavao današnji dan i to ne samo u emisiji Bez Pardona? Mučno je i govoriti o tome.
pa to i govorim to smeta sbvima koji su desno ja o tome ne ni razgovarao da nije bilo vog incidenta pogledaj štase radi je li to u redu nakon 73 godine zazivati krepanu ndh?????????dok god budu ovi ucrnim uniform,ama nema bolje jer zbog hosovčina je i ovako,,a hdz ,, bauk ima i pravo ovo je sve hdzovo remek djelo još se nismo maknuli od 1941