Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.Nažalost trenutno se nije moguće registrirati regularno na Forum. Pišite Kapetanu i napišite mu željeni nick i password pa ćemo vas mi 'uštekat' ručno.
Nije samo meni smetao. A vrijeđao je, itekako. To mu nikako nije bilo strano. Kapetan je ispravno postupio, nije dobio ban, kakav ban. Pitaj ga email pa se dopisujte.
Kapetane hvala, tako je ispravno, dobro si mu rekao. Dobro podešena slika. Ti Maxe najbolje da se nađeš s njim negdje. Vama ne smeta korona baš vas briga.
a to ako rijecanin ne vjeruje ope to je njegov stav
E pa dobro gdje je problem? Neka piše i dalje, sada će biti još jasnije tko piše.
Bolesni desničari i rođeni kreteni.
he he ili kako ih mi zovemo – moroni. neke je lako prepoznati. kad im piše na čelu.
Ali voditeljica nije tog lika prekinula, kako je trebala, nego samo što mu nije rekla: “a šta ćete eto Drugi svjetski rat smo izgubili ali sada imamo državu i emisiju Bez pardona“.
zato sta im dopusta svasta u emisiji a onog iz žrnovnice prekine za 3 sekundea nikog ne vrijeda