Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.Nažalost trenutno se nije moguće registrirati regularno na Forum. Pišite Kapetanu i napišite mu željeni nick i password pa ćemo vas mi 'uštekat' ručno.
To su dobre vijesti. Još više to što će čujem novi kandidat biti i Peđa Grbin. Za nadati se je da su crni oblaci se makli sa SDP-a.
neće bit dobro budeš li nastavio tim tonom.
Ovdje smo apsolutno svi lijevo orijentirani a jedina razlika između nas i tebe je da mi imamo malo mozga u glavi, a ti si očito dijete sa posebnim potrebama i neće bit dobro budeš li nastavio tim tonom. Već sam razgovarao s Kapetanom.
dobro si mu rekao muzičaru. zato mu i puštamo ovo sve ali sve ima svoje granice. ako ni danas nije uzeo terapiju to ne mora biti naš problem i ne moramo to trpjeti, Maxe otiđi na drugi forum gdje su tvoji kolege slični tebi. mada nije mu lako. ja mislim da je to Bernardić osobno.
ha ha ha, koji redikul je ovaj maxili je to stvarno Bernardić samo ovaj je nepismen.
Ajde Maxe malo odmori. Vidim ja da niti ne kužiš da ovo nije tvoja omiljena tema o Bez pardona. Ne idi u offtopic.