Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.Nažalost trenutno se nije moguće registrirati regularno na Forum. Pišite Kapetanu i napišite mu željeni nick i password pa ćemo vas mi 'uštekat' ručno.
Maxe, pa nemoj sve gledat kroz politiku i crno bijelo lijevo desno. Ovo je slučaj baš ko iz Alan Forda.
vidim ja da max nije popunio ni anketu.malo ga buni što se ne spominju ljevičari ni desničari pa se ne može odlučiti.
Nije njega doveo ni HDZ ni partija. Pročitajte momci gornji link što ga je postavio Stari rocker. Doktor Goran Jusup bio je pravi i cijenjeni doktor. I hrvatski branitelj.
Bolesni su jadan doktor i njegova medicinska sestra. Tužna priča uglavnom. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/tuzni-zivot-doktora-jusupa-sto-je-nekad-omiljenog-lijecnika-dovelo-do-ruba-i-zasto-su-ga-na-kraju-napustili-zena-ljubavnica-i-900-pacijenata/8794253/
meni je žao Maxe da si tako pun mržnje a vidljivo je po postovima ti da ustvari si na nižem nivou od one jadne medicinske sestre.