Autor Tema: Posao preko Combinedsense firme  (Posjeta: 13529 vremena)

Offline xman

  • Novi član
  • *
  • Postova: 19
    • Profil
Posao preko Combinedsense firme
« u: 31 03 2009, 17:23:02 poslijepodne »
Od sada možete zarađivati i putem Combinedsense-a

Zarada na godišnjem nivou se kreče od 3.000$ pa do 100. 000.$ + ovisno o paketu koji se odabere.


Od ovog programa možete očekivati

* (SVAKO)DNEVNI Prihod - Čak i dok spavate
* Tekući Rastući Posao
* Pasivno ili Aktivno Vlasništvo
* Ne HYIP/Ne Investicija
* Otvoreni Ugovor o Partnerstvu -
Sa Uključenim Formiranjem Potpuno Nove UK Kompanije
* Podjednake Šanse u Svim Zemljama - Od Amerike do Indije
* Neograničen Potencijal Zarade - Dugoročno


Internet trenutačno prolazi kroz masivnu i brzu promjenu sa standardnih statičkih koncepata medija.
Da bi pratili ovu transformaciju, Combined Sense razvija novi, konektabilan način za medijske oglašivače da dopru do tržišta putem metoda emitiranja uživo ciljanim potencijalnim klijentima.


Naša vizija je izgraditi globalnu mrežu stvaranjem 50,000 jedinstvenih partnera, širom svijeta. Svaki partner će dobiti vlastiti medijski kanal unutar naše globalne mreže.

Ovi portali će pokrivati sve aspekte života uključujući posao, zabavu, uslužne djelatnosti, proizvode i zajednice.
Sve ovo će biti spojeno pod pokroviteljstvom Combined Sense-a te će nam omogućiti globalno prisustvo u svakom Gradu, Mjestu, Državi i Pokrajini u svijetu. Tijekom naredne tri godine, razvijat ćemo konektivnost zajedno sa naprednom tehnologijom, kako bismo potpomogli poboljšanja unutar grupe, čime bismo postali pružatelji veza i globalni izdavač.

* Dnevni Prihod po Minuti
* Prihodi od Ciljanog Marketinga
* Zaradite Procent od Svih Proizvoda Prodanih Putem Vaših Medijskih Kanala
* Profitabilni Prihodi od Prodaje Vaših Medijskih Kanala
* Dodatni Prihodi od Ostalih Medijskih Kanala u Vašem Vlasništvu
* Dijeljeno Vlasništvo Unutar Kompanije
* Jednostavan Program za Stvaranje Prihoda
* Internacionalna Politika Isplate Jednakih Mogućnosti
* 100% Garancija Profita na Svim Kanalima

Mi smo u razvoju medijskih kanala koji pokrivaju područja statičkim i interaktivnim medijima. Mi ćemo razviti bilo koji kanal u bilo kojem polju i na bilo kojem jeziku koji ste odabrali. Birajte između takve kategorije kao:
Sport, zdravlje, Glazba, Film, Video, Medicinski, putovanja, nogomet, automobili, računala, Morgages, novac, imovina, gradovi, gradovi, sela, Rehab, banke, kreditne kartice, pretraživanje web-mjesta, Chat, telefoni, Hosting, upravljanje dugom , Affiliate Programi, Igre, elektroniku, Kraj, Ispis, Reading, obrazovanje, škole, slike itd.

Svi naši medijski kanali će podržati sve plaćati visoke i visoke profil poduzeća, te će platiti najbolje za svakog posjetitelja na naše reklame izdavača.

Neki dijelovi texta su prevedeni a nešto malo je i preko googla-translate-a

Potrebno je pročitati Sve o čemu se radi i na skoro 60 pitanja - odgovora da bi mogli saznati o Combinedsense-u
Također svakako pogledajte paketi zarade i sve kaj Vam se nudi


Ako imate neko pitanje a nije postavljeno na stranici.... tu pitanje postavite ovdje na engleskom jeziku tako da ja to mogu poslati vlasniku sajta
-Postavite kratko i jasno pitanje ako ga imate ...
« Zadnja izmjena: 28 05 2016, 12:16:59 poslijepodne od Admin »

Offline xman

  • Novi član
  • *
  • Postova: 19
    • Profil
Odg: Posao preko Combinedsense firme
« Odgovori #1 u: 30 05 2009, 16:29:58 poslijepodne »
Pozdrav svima :)
 
Evo  nakon nekoliko tjedana stigao je jedan poveči mail  gdje ima jako puno novih informacija u svezi Combined Sense  firme
 
Te vas molim da odvojite 5-10 minuta laganog čitanja
 
Ovo pismo je prevedeno preko googla translate-a  


Odlučili smo dati vam punu ažuriranje svih djelovanju kombiniranog smislu te raspored budućih planova i strategije za rast i dalje dolaze mjeseci.
Kao što to svi znamo da je malo duže nego što smo imali predviđene ali Drago mi je da kažem da su skoro tamo "kao moja majka govori sve dobre stvari dolaze onima koji čekati"
Tijekom postaviti vrijeme Combined Sense smo naučili mnogo, pa ćemo imati više zadataka / funkcija za ovaj fantastičan izgradili poslovni i oslanjanje trećih strana mi se više ne događa da "mi neće biti pun pouzdanja na ljude s puno reći, ali ne i djelovanje ", reći ćemo offline s pravim osoblje". Da bismo bili sigurni ispunjavaju obveze nove narudžbe i prodaju unutar vremenskih okvira obvezati da ćemo na svim projektima naše online i offline.
Mi smo odlučili da osnuju FULL UK temelji rad i mi smo sada u procesu lociranja uredski prostori u južnom u Velikoj Britaniji oko Londona Area "ćemo potpisivanja zakupu u roku od 4 tjedna" Ova lokacija će djelovati kao punopravni centrali ne samo za Combined Sense ali sve projekte vlasništvu i upravljao Direct Broadcasting Limited.
Odlučili smo osnovati stalno odjela: računi / Korisnički servis / server kontrole / web development centar iz ove lokacije kao i da osigura punu koordinaciju portal za proizvodnju i isporuku ugovorne obveze ispunjavaju na vrijeme.
Naš osnovni sredstva za ove operativne postaviti dolazi od investitora financiranja, plus smo jurnjava UK vlada sredstva kako bi nam pomogli regrutnog ključni članovi osoblja i drugim aspektima našeg poslovanja.
Također smo odlučili da prodaju 10% dioničkog kapitala od naših operacija Direct Broadcasting UK Limited. Primit ćete puni pravni dijele uvjerenje i redovno financijsko izvješćivanje i dobiti isplatu. Ako želite znati više smo postavili na minimum samo ? 250 - ? 500 investiciju za udio od 10%, ovaj iznos će biti vraćen u cijelosti na kraju od 12 mjeseci, a vi i dalje će vlasnik dionica u puni. Mnogo na vlastito pravi komad djelovanja tvrtka će flotacija u 2011.
  "Samo 100 dionica dostupna," jednom otišao to je to. " Email me ako želite znati više acitiplan@ .......sve svoje podatke za kontakt.
  
Započeli smo implementirati novi lanac zapovijedanja svim našim operacijama. Obzirom na otvorenost i razumijevanje naše "osnivača", koji je odlučio napustiti većinu svojih snaga i otpustite udio drži da bi se vratio mandat u odnosu na prodaju i službu za korisnike, kako bi se osigurala istinska potencijal Combined smislu i Direct Broadcasting Limited; dugoročne ciljeve mi svi žele. "Vjerujem da smo svi duguju mu hvala za ovaj potez ne gleda samo na osoblje bogatstvo je mogao imati je napravio njegov veliki obliku izvorne ideje".
Naš upravljanje lancem zapovijedanja se također mijenjaju u odnosu na dana u dan prikazuju na operaciju direktor, voditelj prodaje, računi, Customer Support, Product Development Management, Content Management, Training, voditelj korporativnog poslova, i pravne.
Mi smo zemlja u razvoju partnerstva Vlasnik Territory Managera i online i offline, ovi partneri / franchisers će nam pomoći da unaprijedimo obuku, prodaju i službu za korisnike unutar svih zemalja koje žele poslovati u, to će nam pomoći da riješite problem komunikacije i pomoći da se uspostavi veći osjećaj lojalnosti u zadanim trgovanja okruzima. Dok ne budemo u poziciji u 2010 da biste pokrenuli za osnivanje ureda u zemlji proširili naš lanac zapovijedanja i kontrole ", mi ćemo ipak biti otvaranje ove godine Canada / Croatia / Hrvatska / USA. . .
Kao što neki od vas svibanj znali smo pokušali uspostaviti partnerstva radeći u nekoliko zemalja, ali ove strategije nije radila u nekoliko područja "NON uglavnom govore engleski zemalja", mi dopušteno osoba sa ograničenim sredstvima / bez ulaganja ili podmetač za probati kako bi nam pomogli, ovo pravilo se više neće pratiti u nezapadnim Engleski zemalja s peaking ..
Mi ćemo samo pitanje Magistar prava franchisee jednom smo dostigao prihod od prodaje na razini države da finansira baze Office kao što smo mi radiš sada ili u budućnosti Bangladeš partnerstva mogu sami financirati stably na osnovi dana u dan.
Mi ćemo se uspostavi do tada u područjima koje nemaju Korporativne Country Office, bit ćemo dodjeljuje Temporary tim lideri i osoblje online Korisnička podrška zemljama u vašem jeziku "ekskluzivnosti ne će se dati do točke zemlji Ured je osnovan i fundirani" .
Ove položaje Vodstvo je najavio kako će se ugovori su potpisani u tjednima koji dolaze "Ako smatrate da imate vještine i želi uzeti ključ Management uvaljati u svojoj zemlji da li Team Leader / Live support ili zemlje Partnerstva molimo drop me e-mail Denise King acitiplan@ aol.com da sa svoje puno ime, zemlju i kontakt podatke.
Korporativno upravljanje svim funkcijama, kao i kontakt podaci će biti objavljeni u srijedu 27. svibanj 2009, tako da svibanj stići sve načelnike odjela putem e-pošte / Live Support / telefon.
  
Dobre vijesti na zadnji ćemo imati Live Support Operativno od 1. lipnja 2009, vi svibanj vidjeti uživo na našim stranicama podrške prije onda dok smo testiranje i obuku osoblja, slobodno možemo reći hi Ako nas vide i dati novi štap real ljudima razgovarati.
Now let's get down to osnove, odlučili smo platili dozvoliti sve članove koji su bili tako strpljivi s nama kako bi određene izbore u pogledu njihova članstva u kombinaciji Sense jer smo htjeli biti iskreni i fer sa svim našim partnerima. Molimo sve plaćeni članovi pročitati tri izbora ispod i odlučiti koji im najbolje odgovara, i molimo Vas, obavijestite nas izravno sa danas tvoje ime, i informacije o računu klijenta etc sa svojim odluku ................
Jedna opcija
Ostani sa svojim prisutan ugovor s kombinaciji smislu, kompletne bankarske aplikacije, i postaviti Google Checkout, etc adsense i dopustite nam do 6 tjedana dobiti sve Vaše stranice završen. Ćemo osigurati da ćete dobiti barem 1to 2 tjedna pokrenula web stranice od narednih tjedan dana za svaki partner, koji je suglasan "tako ćete biti zarada od naredne nedelje".
Kao bonus i hvala vam za odabir ove opcije ćete dobiti 200 FREE dionica Direct Broadcasting Inc koji se mogu unovčiti out ili ponovno prodao natrag na 12 mjeseci, vrijeme je "ta dionica treba biti vrijedan oko $ 500 - $ 1000, ovo je za reći hvala ti i učinit će se za bilo kakav gubitak profita, dok smo konačno završili lokacijama i tvrtku postavili u cijelosti, te će omogućiti banci da nadoknaditi račun postavljen na svim prozorima.
  
Dvije opcije
Mi smo se s brzo rješenje za sve plaćeni članovi Combined osjećaj koji žele početi zarađivati bez komplikacija sve papire, mi ćemo vas OPEN Besplatni račun u Palsgather postaviti i mi ćemo Vam se sa free web stranice unutar next 14 dana "po 100 dolara potrošeno na Combined Sense imate pravo na 1 FREE site, i primit ćete proviziju mjesečna isplata prema mjestu dogovora u nastavku prvu uplatu Zbog" lipnja ". I ima nakon
Ako odaberete ovaj ugovor ovim stranicama bit će vam besplatan, plus ćemo nastaviti i utvrditi Vaše Combined Sense sporazuma u roku od 6 do 8 tjedana na tada najnoviji i ako želite swap ovim stranicama na svoje članstvo možete ostaviti ili ih u ............, ovo će biti vaš izbor.
Dakle odabirom ove opcije biti ćete zarađivati novac od slijedećeg tjedna, a također će držati kombinaciji smislu sporazuma dok se ne odluči
Svi fransize Vlasnici slobodan pristup
...................
................™ je Salončič pristup putem pozivnice samo za ljude koji se žele postići financijsku slobodu uz malo truda i bez rizika. Odlučili smo podijeliti vlasništvo sa našim Privatni Članovi, da ćemo dijeliti prava vlasništva na svakom mjestu razvijamo "Da" da ste pročitali korektno "SVAKI SITE" mi ćemo napraviti prodati Real Vlasnička prava za razdoblje Samo od 24 mjeseci do 1 Poslovni partner Per Mapa "Ne samo da će vam biti zajamčena Vašeg pravnog vlasništva za 24 mjesec razdoblja plaćanja
Imat ćete zdravi vrate zajamčena,
Osim toga, neće biti ograničenje broja stranica koje svibanj dio vlastiti kod nas. Mi gradimo 25000 "dot. Coms". Da biste stekli pravo, od vas će jednostavno trebaju biti upućeni u poslovanje bilo centrali osoblja ili kod prijatelja, ovaj projekt je u potpunosti i / ili po pozivu uvod i ograničena je na klijente / kupce i prijatelje samo unutar te grupe Direktna Broadcasting Limited ". Dobivate mjesečnih plaća 15. u mjesecu udio sa vašim web stranicama dobit. Sa našim zajamčeno 100% novac nazad ponuda podupirač gore mimo naš UK Limited Company, Mi radimo sav posao za vas, tako da samo sjediti leđa i bdjeti vaš novac raste. Nakon što se Vaše članstvo odobren ćete imati pristup potpuno funkcionalne uprave ploči. Koji će raditi za sve vaše ownerships, kupovinu i za bilo koju prijateljima / obitelji? Primit ćete odobrila uvođenje bonuse 10,00 dolara po novi član odobren. Nakon što su postavljene kompanija kupnje naručiti provizije će biti doznačena na Vaš račun, gdje ga može povući u bilo koje vrijeme, putem plaćanja procesor želite da primate zaradu. Sve web stranice na koje gradimo će biti dodan u članovima back office i prikazani su unutar Članova back office; oni će se prodavati na prvi dođe na osnovi sporazuma ostvariti partnerstvo. Važno je dodati, samo 1 osoba će postati ekskluzivni partner Vlasnik po mjestu. "Profitabilna niša i potpuno POSEBNOSTI web stranice s višestrukim potoci prihoda kao što su oglašavanje, Amazon, ClickBank, i još mnogo, mnogo više ..."
Option Three
Za bilo koji klijent osjeća da smo fer i UN-a ne želi da ostane u kombinaciji sa smislom ili odaberite jedan od gore, na koju ćemo vam ponuditi povrat novca umanjen za bilo kakve naknade nastali.
Povrati mora biti zatraženo u roku od 72 sata, te će biti izdana na 24 srpnja 2009 by tvrtka ček. Ako želite uzeti ponude povrat molimo pošaljite nam e-poruku sa svim vašim podacima i dokaz o uplati na Refund2009@ aol.com "mi ćemo vam poslati obrazac zahtjeva za povrat naredne nedelje". Nadam se svatko će ostati s nama da možemo pokazati koliko je velika naša cijeli projekt je i veoma profitabilan u godinama koje dolaze.
  
                                NAŠA BUDUĆNOST JE SADA stizzu
Sada smo dobro na putu prema gore skopčavanje mnogi ključni globalni brandovi u naš portfolio; u narednim mjesecima najavljuje da će se na vas - Acemelody, Peckpages, Primetwitter, Akickoff, Palsgather, Aciti, FlexyDomains, 7Steps2wealth, Firmhosts, Parrotcard i daljnjih 15 marki sve će biti uključeni u kombinaciji smislu, i još puno toga.
Treba nam vaše strpljenje malo dulje da se uspostavi naše kontrole, pa ćete vidjeti nagrađuje uzimanje oblik u mjesecu naprijed.
Htio bih iskoristiti ovu priliku da zahvalim na dan nekoliko naših članova za njihovu podršku i pomoć ukupni broj u proteklih nekoliko mjeseci, a posebno u posljednjih nekoliko tjedana kako sam se postavljaju nove kontrole strukture; Ivana, Mickey, Andrew, Dale, Klevin, Daniel, Didar, Mike, Dimitrei, Louis, Irma, Kunal, Margaret, David, Nayer, Mathew, Peter.
Kao što svibanj znali da su sada aktivni na cvrkut, molimo Vas da nam se pridruže i ostati u kontaktu svakodnevno http://twitter.com/combinedsense
  
                                      Mogućnosti zapošljavanja
      Mi smo dio vremena u potrazi za osoblje za sljedeća područja našeg poslovanja
Blogeri
Web dizajneri
Word pritisnite programere
Mapa menadžeri
Telemarketing osoblje
Urednici
Artist
Komercijalne Papir Pisači USA UK India
Posteri na forume / web stranice / blogove / cvrkut
Molimo vas pošaljite na e-pošta mene šta vas zanima i sve informacije o kontaktu ..........
 
 

« Zadnja izmjena: 28 05 2016, 12:12:36 poslijepodne od Admin »

Offline Debeli

  • Senior Član
  • ****
  • Postova: 492
  • Spol: Muški
    • Profil
Odg: Posao preko Combinedsense firme
« Odgovori #2 u: 30 05 2009, 17:43:57 poslijepodne »
Xmane dragi,
Pa ne misliš valjda da će netko proučavati tvoje natpise koje si preveo preko Google translatea? :mis:
To ti je prvi korak - da se potrudiš TI osobno prevesti taj članak. Tada će netko, možda, to i pročitati.
Kažem prvi korak, a još je dug put pred tobom.
 Jako dug. :gl:d:

Evo ti još jedan (gratis) savjet: reci ovdje u kratkim crtama čime se baviš i što nudiš?
Nemoj da je odgovor duži od ovog mog posta, molim te. :-)
Uvijek veseo, samo se ne smijem.  ;)

Offline kockar

  • Novi član
  • *
  • Postova: 6
  • Spol: Muški
    • Profil
Odg: Posao preko Combinedsense firme
« Odgovori #3 u: 30 05 2009, 20:25:06 poslijepodne »
Ako to ima veze sa kockanjem, evo me.
Čini mi se ipak ne, sve je tu jasno. :tuz:

Magla. O tome je riječ. :kl:kl: :sk-n-g:
ja jesam kockar al ne gubim

Offline xman

  • Novi član
  • *
  • Postova: 19
    • Profil
Odg: Posao preko Combinedsense firme
« Odgovori #4 u: 02 06 2009, 02:10:08 prijepodne »
Xmane dragi,
Pa ne misliš valjda da će netko proučavati tvoje natpise koje si preveo preko Google translatea? :mis:
To ti je prvi korak - da se potrudiš TI osobno prevesti taj članak. Tada će netko, možda, to i pročitati.
Kažem prvi korak, a još je dug put pred tobom.
 Jako dug. :gl:d:

Evo ti još jedan (gratis) savjet: reci ovdje u kratkim crtama čime se baviš i što nudiš?
Nemoj da je odgovor duži od ovog mog posta, molim te. :-)

E- da mogu ja bi ga sam  za nekoliko dana prevel al kad ga neznam :(  pa koristim google translate znam da to nije baš ok, ali  bar se nešto razumije  
Ako me pitaš opčenito radim u jednoj firmi koja jedva ima posla  nije bitno sad koja...   A ovdje nudim  honoradni posao  a šta je kod ove firme potrebno raditi ? Ništa !
« Zadnja izmjena: 28 05 2016, 12:16:23 poslijepodne od Admin »

Offline xman

  • Novi član
  • *
  • Postova: 19
    • Profil
Odg: Posao preko Combinedsense firme
« Odgovori #5 u: 02 06 2009, 02:11:54 prijepodne »
Ako to ima veze sa kockanjem, evo me.
Čini mi se ipak ne, sve je tu jasno. :tuz:

Magla. O tome je riječ. :kl:kl: :sk-n-g:

Vrijeme će pokazati svoje   treba biti strpljiv- spašen

Offline Debeli

  • Senior Član
  • ****
  • Postova: 492
  • Spol: Muški
    • Profil
Odg: Posao preko Combinedsense firme
« Odgovori #6 u: 02 06 2009, 14:59:18 poslijepodne »
Ako me pitaš opčenito radim u jednoj firmi koja jedva ima posla  nije bitno sad koja...   A ovdje nudim  honoradni posao  a šta je kod ove firme potrebno raditi ? Ništa !

Naravno da te pitam što radiš - ovdje?
Nimalo nije bitno za ovaj slučaj jesi li ti u stvarnom životu direktor pošte ili nosač kufera u hotelu, ali bitno je da nam kažeš u čemu je bit? :mis:
A na tom linku koji nudiš ponovno su prevedeni textovi Google translateom? :tuz: Bojim se da to jednostavno ne ide tako.

Vrijeme će pokazati svoje   treba biti strpljiv- spašen

Trebat' će mnogo vremena.
Ne shvati me krivo molim te. Ja ti želim da to sve uspije. Štoviše: bilo bi mi drago a i drugima da nas izvjestiš ovdje povremeno kako to sve ide? To bi ti bila najbolja reklama.
   :piv:
« Zadnja izmjena: 02 06 2009, 15:00:56 poslijepodne od Debeli »
Uvijek veseo, samo se ne smijem.  ;)

Offline xman

  • Novi član
  • *
  • Postova: 19
    • Profil
Odg: Posao preko Combinedsense firme
« Odgovori #7 u: 14 06 2009, 03:10:03 prijepodne »
Pozdrav svima još jednom


Eto da kažem  da ovdje nudim  ovaj super posao kao što sam gore navel  i koliko trenutno imam informacija  uskoro stižu stranice preko kojih će se zarađivati
O tome bum obavijestil kad bu to sve gotovo

Da , jedan dio pitanja-odgovora je preveden a drugi nije to će se uskoro srediti

Pozdrav,

Offline xman

  • Novi član
  • *
  • Postova: 19
    • Profil
Odg: Posao preko Combinedsense firme
« Odgovori #8 u: 27 06 2009, 00:10:49 prijepodne »
Evo sitnh informacija   

Pošto su več prije najavili da trebaju osobe  koji imaju iskustva sa izradom weba i sveg ostalog ... ja sam pre nekoliko dana ih pital dali još trebaju majstore za izradu stranica i ostaloga rekli su da trebaju - uvijek su u potrazi tko zna dobro i kvaliteno raditi .

Ja sam sada uspio nači 4 majstora web dizajnera grafičara  illustratora..  tako da bu to još neko potrajalo još neko vrijeme

Sutra bude sastanak tko i što bude sve radil

Ti majstori su iz Hr  videl sam njihove radove i mogu reči da sam vrlo zadoljan s tim radovima - stranicama koje su radili

Eto toliko za sada

Pozdrav

Offline xman

  • Novi član
  • *
  • Postova: 19
    • Profil
Odg: Posao preko Combinedsense firme
« Odgovori #9 u: 25 07 2009, 13:43:22 poslijepodne »
Traži se još web dizajnera tako tko se bavi web dizajnom neka mi se javi na privat

Ps . sada možete postaviti oglas sa slikom  a ima velik izbor kategorija a, ako se netko sjeti još neke kategorije neka mi pošalje na privat  :)
« Zadnja izmjena: 28 05 2016, 12:15:50 poslijepodne od Admin »

Offline xman

  • Novi član
  • *
  • Postova: 19
    • Profil
Odg: Posao preko Combinedsense firme
« Odgovori #10 u: 04 08 2009, 15:50:55 poslijepodne »
Evo sitnih informacija iz razgovora direktno preko skype-a

Kako mi je rekao vlasnik firme  kupil je 5 servera 30 domena   i napravit će se jedan veliki web direktorij za Sve zemlje i Hr je u planu  a to može biti svi gradovi, sela...

Pretpostavljam da je to vezano za... . We are developing media channels covering most areas of static and interactive media. We will develop any channel in any field and in any language that you choose. Pick from such categories as:  
Sports, Health, Music, Movies, Video, Medical, Travel, Football, Cars, Computers, Morgages, Money, Property, Cities, Towns, Villages, Rehab, Banks, Credit Cards, Search Sites, Chat, Phones, Hosting, Debt Management, Affiliate Programs, Gaming, Electronics, Auction, Listings, Reading, Education, Schools, Paintings etc

Trenutno  dizajneri / programeri rade na straicama UK Company Formation & Registration Agents  test fazi

Svi novi buduči članovi dobivaju ovaj certifikat  jednog dana.

Eto toliko za sada

Pozdrav do sljedečeg javljanja
 
« Zadnja izmjena: 28 05 2016, 12:15:05 poslijepodne od Admin »

Offline xman

  • Novi član
  • *
  • Postova: 19
    • Profil
Odg: Posao preko Combinedsense firme
« Odgovori #11 u: 26 11 2009, 01:46:42 prijepodne »
Ja se ispričavam što se dugo vremena nisam javil ali,  koliko mi je poznato da je vlasnik te firme nešto bolestan i ne može sve nadzirati kako bi trebalo ići .Neki projekti miruju kak bu to dugo trajalo- neznam . Ja ču ovaj topic zaključati pa kada bude opet nešto novo javit ču i kad to proradi - kad točno neznam Pozdrav do onda i  :hv:l na posjetama da vidite dali ima kaj novog