Autor Tema: NEMOGUCE - HRT prenosi tenis???  (Posjeta: 3520 vremena)

Offline Observer

  • Mlađi član
  • **
  • Postova: 66
  • Spol: Muški
    • Profil
NEMOGUCE - HRT prenosi tenis???
« u: 02 06 2010, 16:55:14 poslijepodne »
Ne mogu vjerovati da smo ovo dočekali, nakon točno 2 godine državna TV koja nam nasilno uzima lovu napokon se odlučila na prijenos mečeva čak i ako naši nisu u finalu, ljudi moji zar je to moguće?

Iako se prenosi manje mečeva nego prije, u prosjeku jedan dnevno, odabran prvenstveno po kvaliteti stranih igrača opet je bolje nego ništa što smo imali zadnjih godina.

Razlozi za ovaj presedan?
- jeli RG jeftiniji od ostalih turnira?
- jeli na čelo HTV ponovno stavljen netko normalan?
- jesu li očekivali da će naši biti bolji pa su unaprijed kupili određen broj mečeva i sad kad su već dali lovu ih ispucavaju na strance?
- jeli Francuska želi još jedan izlaz na Sredozemno more pa nam poklanjaju tenis da nas privole k sebi. Viva la France!

Tko bi znao ali ove prijenose treba pozdraviti bez obzira na uzroke i nadajmo se da će biti slično i sa Winbledonom jer dosta je bilo HTV terora i ispunjavanja programa humorističnim emisijama iz Sabora ili jeftinim domaćim sapunicama sa upitnom glumom a kako i nebi kad se dnevno snimaju po 3-4 epizode!

Ajmeee, nakon godina oslanjanja na Eurosport, internet stream užasne kvalitete i raznih satelitskih stanica stvarno je bio gušt slušat popularne i duhovite Mićine komentare, jeli ono na kraju rekao: "pozdrav iz studija TV Zagreb"?

Ma što rekao da rekao Mićo je zakon, Miću za predsjednika, ako već ne države onda barem HTV-a. :kla: