Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.Nažalost trenutno se nije moguće registrirati regularno na Forum. Pišite Kapetanu i napišite mu željeni nick i password pa ćemo vas mi 'uštekat' ručno.
Draga Nina, dobro je to, ali mi mnogi odavde ne vatamo Jajanov Dnevnik Ajde nam nadji molimo te; neki link onako kako ti napraviš često...
http://www.justin.tv/ginger_bloke5/b/272101766Evo mozes odma pogledat sta je bilo u nedilju nemoj propustit, steta je! Nadam se da ce ostat ovaj link, a ako mu ga maknu, docemo mi do novog A usput, zasto ti Zavodnice ne mozes gledat, nemas kabelsku ili?!
Da da, to je to, mada nije riječ o programu uživo nego je to snimka emisije? Nemam kabelsku ali ne zato što sam siromašan nego ne može ni kabelska doći do svih kuća na Bačvicama a nismo nešto ni urgirali puno.
Je ali danas je Noćna Mora
Malo je ljudi kao sta je nas Jaran, koji su u stanju zrtvovat se na poslu pa i pod cijenu zivota U radnom zanosu, dao je sve od sebe i polomio sve oko sebe, ali....i sebe Govoreci vremensku prognozu, da bi nam pokazao di je Zagjeb popea se, necete virovat, na sjedalicu-vrtuljak A da bi se spustija, skocija je i naravno....opao-kako on sam kaze Rezultat: slomljen kuk. Operacija uspjela, a i pacijent je dobro! Jarane zelim ti brzo ozdravljenje i lipsih prognoza, pa i vremenskih!
Gledao sam sinoć Jajanov Dnevnik ali me neće više prevariti. Ono je previše stupidno čak i za one iz Vrapča. Drugi put ću rađe gledati Jedan Protiv 100