Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - gušter

 Str: 1 2 3 4 5 [6] 7
76
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 30 03 2018, 15:34:17 poslijepodne »
Mislim da je prekidala Lana iz pozadine. Mala je na instrukcijama. Bilo je neslaganja.  Mala bi ga pitala a pozivatelj bi naprosto nestao. Mala je kazala "tajnu": ' Nemamo nikoga!'. To Lana ili Pasko nikad ne bi izlanuli. Oni to pokriju čitanjem. Naprimjer, ja na liniji uredno, Lana marljivo čita dok ne dobije drugog, jer sam ja privremeno u kazni. Oni znaju sve naše brojeve i manipuliraju. Nekad ih iznenadim s mobitelom. Nekad su me i pozitivno diskriminirali. tj davali mi vezu preko reda. Naprimjer, mobitelom koji oni ne znaju ne mogu dobiti vezu , a s kućnog , koji oni jako dobro znaju, odmah. Zanimljivo.

77
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 28 03 2018, 14:39:21 poslijepodne »
Čemu cvijeće, neg' da cvjeta!

78
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 26 03 2018, 18:09:15 poslijepodne »
Moramo se nakratko prisjetiti da je Milanče podigao letvicu s 23 na 25%. Dobro, donio je i velebni zakon o ovrhama. Sad gušterima više ni ne treba porez na nekretnine da nam otmu stanove i kuće, dovoljno je poskupjeti struju. Vojla. Kućica je njihova.

79
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 26 03 2018, 16:50:02 poslijepodne »
Hvala svima. Posebno Maci. Nemam 70. Pucam se progesteronom, svako jutro morning wood.

Jese li vidjeli (čuli)? Svetica je nagovjestila da bi Gušter
mogao biti u pravu.

80
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 19 03 2018, 15:23:39 poslijepodne »
Misliš, pasulj-gas?


81
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 08 03 2018, 15:13:29 poslijepodne »
Precizno, nema tu nikakve razlike osim dekora. Imaju istog gazdu. Donose zakone protiv interesa naroda. Glumu njihove svađe najbolje razotkriva glasanje o GMO-u. Kako su samo složno, gotovo bratski, digli ručice za  pomor. Evo nekoliko krimena Milanovića:

Privatizirao je zdravstvo (izdvajanje iz proračuna). Predstečajne nagodbe. Napumpao Agrokor.  Uveo Tahijske ovrhe. Dao 10 milijardi gušterima preko brodogradiliša. Alministri, stanovi, Crkva, povećao pdv sa jacina harača  od 23 na socijalno osjetljivi 25%. Treba li još?

82
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 08 03 2018, 11:46:50 prijepodne »
Hdz jest osjetljivija stranka na socijalno slabije. Hdz se boji radnika. Sdp se boji crkve i šatoraša ali lako udara "svoje" proletere. Zato hdz lako uzda okupatore i  crkvu (svoje). Istina je da je sdp gori do hdz-a. Opasniji su  naprosto zato što djeluju intelektualno, ne smrde na kozji gnjoj.


Ipak prevladava zajednička "vrlina" identična hdz-u i sdp-u . Lakoća spremnosti na izdaju  domovine.

Svaki glasač bi trebao znati da je i on suodgovoran ako je ikad glasao za hdz ili sdp. Direktno je doprinio svekolikom uništenju hrvatskog Bića. Sjećam se, onomad je Krleža vrištao:

- Bože me sačuvaj sdp-ovog poštenja i hdz-ovog domoljublja!-

83
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 05 03 2018, 13:51:19 poslijepodne »
Hvala ti, Maco! Naravno da čitam. Ti si mi najdraža forumašica. Godi tvoja podrška. Imaj se lijepom! 

84
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 11 2017, 08:33:30 prijepodne »
 :hv:l Muzičaru

 Zašto je SDP gori od HDZ-a! 
Jer je svojevrsni trojanski konj. Ne udara na stajski gnjoj i uskislo mliko. Jer je tobožnja intelektualna elita.  Na vrlo podmukao način stvara privid poštenja. Zapravo je gori. Tim više njegova izdaja boli.  Sdp je znao šta se sprema Jugi i Hrvatskoj. Šutio je.  Sdp je znao kako tuđman daruje imovinu Hrvatske  gušterima.  Šutio je.  Račan je predao  četvrtinu ine molu ( jp morgan). Pod pritiskom "domoljuba" 'svi smo mi mirko norac' na rivi, predaje telefon. Posljedica te izdaje,  svi smo godinama plaćali par tisuća kun internet dok je svijet plaćao 100-200 kuna.   Zadužio je zemlju prihvaćanjem izgradnje autoputa i bechtela. Višestruka cijena.  Za  vrijeme sanadera šutio je sdp. Za vrijeme milanovića donesen je podmukao zakon o ovrhama. Uvedena je veleizdajnička fiskalizacija,  donesene su "predstečajne nagodbe" pljačka biblijskih razmjera. Dakako, sve je to izglasao umiveni i mirisavi sdp. Ne zaboravite pokušaj proguravanja poreza na nekretnine, izvlačenje zdravstva iz  proračuna, merifetluci s autima, blistave najamnine zmajloviča, pljačke u zdravstu, itditd.

Tko sad drži vlast plenkiju? sdp! fini , umiveni, intelektualni, s manirima sdp. Tko je postavio visoko na sdp-ovu listu hns-ove pretrkače. milanović! Zašto? Danas vidimo! Ta milanovića lista sa visoko pozicioniram hnsovcima je omogućila transfer sdp-ovih glasova hdz-u tj plenkovićevoj vladi. Dakle, plenki vlada uz pomoć sdp-ovih glasova. Donosi sulude zakone. postavlja i odrzava ramljaka uz pomoć sdp-ovog biračkog tijela.


Ovima što smrde na stajski gnjoj možeš oprostiti, oni su samo glupi. Sdp-u ne možeš, oni nisu glupi, intelkt je to. Veleizdajnički intelekt.
Da, na prošlim izborima je sdp prigrlio HSS (stranka mrtvog konja , pola mandata)  Naravno, milanović im je dao pet mandata da mogu pretrčati hdz-u. Kad ustreba. Zašto igroka oko pretrčavanja mandata? Da se ne zaustavi "ustaško partizanski" rat. Na tom ratu je tmelj pljačke Hrvatske. Podjeli i uzmi.

Za ovo  znati, nije potrebno biti ni dr znanosti ni posebno pametan.

 But, za ovo ne znati; nužno je biti .....

85
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 17 08 2017, 17:53:43 poslijepodne »
Gušteri nekad dopuste poštene izbore. Tako vide koja strana je omiljenija u narodu, koja je podesnija za donošenje prljavih zakona. Tako su, recimo, prije par godina zaključili da bi im bandića ugrozio bernardić. bandić predobro obanaša dužnost da bi to prepustili novajliji bernardiću i njega iznova uvodili u prljave poslove. Zato su naredili milanoviću da naprosto eliminira prijetnju bandiću. Zoki je hitro smjenio bernardića autsajederom ostojićem.  Isto tako se i hdz godinama trudi da izadju sa što lošijim kandidatom ove godine su za  ne falit imali dva autsajdera,  da banidć lako i sigurno pobjedi. Ne zaboravite da je milanović pokusao progurati porez na nekretnine. Slaba mu popularnost u narodu. Nije ga spasilo poštenje. Ako zatreba, sdp će biti jednako okrutan kao i hdz. Sjetite se predstečajnih nagodbi, prodaje ine prvi kvartal, račan, telekoma , ima toga. banda je to .

87
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 10 08 2017, 07:45:43 prijepodne »
Agrokor odavno nema ništa. Sve svoje nekretnine i pokretnine je davno predao pravim vlasnicima, banke kćeri Goldman Sachs-a. Otada je u najmu kod svojih vlasnika. Od njih je uzimao preskupe kredite za iskrcavanje novca. Kako svog novca tako i sve te puste pozajmice koje su se gurale da ga napune uključiv i drugi stup mirovinskih fondova. Sve tvrtke i fondovi koji su davali/pozajmljivali novac Agrkoru su gušterizirani. U Hr ne postoji ozbiljna  tvrtka, institucija vlasti, a da nije gušterizirana. Vrlo rijetki pojedinci u saboru,  Pernar i Bunjac. Od sudstva i sudaca , Kolakušić, I to je to. Ostali su upregnuti u đavolje kočije koje nas vuku u ambis. Uključiv i sve tajkune. Na svim razinama je princip jednostavan i uvijek isti: Gotov novac putuje u Goldman Sachs ( neku banku kćer u Nizozemskoj) a da bi Hr preživljavala u Hrvatsku putuju krediti. Tako je i s agrokorovim dobavljačima. Oni robu agrokoru, a dobiju kredit (dug) od faktoring agencija ( koje su opet u vlasništvu Goldman Sachs-a). Tako je radio i Kerum. Sva imovina u vlasništvu banke iz nizozemske, ( ne postoji stečajna masa) a dugovi nenaplaćeni i oprošteni famoznim Milanovićevim zakonom o predstečajnim nagodbama. Svi časni i pošteni, Kerum za gradonačelnika. Ne bi me čudilo da Toda bude predsjednik lijepe "naše stvari".

88
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 08 08 2017, 22:07:30 poslijepodne »
Anemia to diarrhea,,,

89
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 08 2017, 11:00:51 prijepodne »
Surovi zakon o ovrhama koje su same sebi svrha, donio je milanović. milanović je donio zakon o predstečajnim nagodbama koji je trasirao i omogućio događanja oko pljačke kroz stečaj, (kerum agrokor). milanović je pokušao donijeti zakon o porezu na nekretnine, no nije prošao. gušteri su procjenili da nema podršku u narodu kakvu ima hdz. Zato su taj prljavi posao prepustili hdz-u. Nakon zadnjih izbora milanović je imao matematičke šanse za sastav vlade. No nije se nit potrudio smetati hdz-u. Hdz i sdp nisu jedna stranka ali imaju jednog šefa. Šta viš milanović se potrudio zabiti što više autgolova (pjevanje u šatoru, hrvatovanje, vodovodna cijev u stanu). To su sve manevri da olakšaju hdz-u većinu. milnoviće je šlepao hns. Davši im visoke pozicije na listama, hns je dobio puno sdp-ovih glasova.Zašto , vidimo danas. To je bio manevar da se glasovi sdp-a preko hns-a doture hdz-u a da se ne ugrozi ustaškopartizanski rat. Da se izbjegne javna velika koalicija, koja zapravo potajno funkcionira jos od sfrj.  Prije zadnjih izbora , a po naredbi guštera , milanović stvara novi savez sa hss-om. Hss je mrtav konj , snage pola mandata, no, milanović mu daje visokih pet mjesta na svojim listama u sigurnim sdp utvrdama tako da hss-ovci svakako budu izabrani. Zašto taj manevar s hss-om? Za sutrašnje pretrčavanje hss k hdz-u, kao što je upravo pretrčao hns. Koaliranje sdp-hdz je lako bilo uočiti na ključnim i važnim dogovorima oko proširivanja preferencijalnih glasova. Pa po pitanju ulaska u nato i eu. Svak tko podrzava sdp ili hdz je upregnut u kočiju "podijeli pa vladaj"! Most je isto tako gušteriziran. Glasali su za genocidni zakon o porezu na nekretnine i za lex agrokor. Onda su odigrali igrokaz oko toboznje smjene marića. Bili izbačeni iz hdz-koalicije. Zašto? Veliki gušterski magister Ludu, zna da će plenki ovim prljavim poslovima kao lex agrokor ( koji će nas koštati stotine miljiarda eura) otimanje nekretnine, ovrhe, legalizacija gmo, davanje svega u koncesije za nula kuna, biti omražen i prokužen čak i od najzadrtijih hdz-ovaca.  U tom smislu je i "ostavka" Stira. Tobožnje distanciranje štira od prljavaca će dati novu  čistoću hdz-u i novi polet mostu. Za nove izbore kad se završi otaljavanje najprljavijh poslova. Na tom tragu je i izglasavanje Tobož mostova zakona o ovrhama koji je usvjen premda do sad ništa nikad od oprbe nije prihvaćeno. Ovaj igrokaz ima poslužiti za glancanje imiđa mostu. Premda sam zakon o ublažavanju ovrha ima smješan učinak. Pa jedna kazna za saobračajni prekršaj vas čini pogodnim za izvršenje ovrhe nad vašim stanom. Itd,,,

90
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 03 08 2017, 20:21:29 poslijepodne »
Hvala svima, baš ste gostoljubivi.

 Bio bih presretan da mogu hvaliti plenkovića ili milanovića. Eto, Bog me kaznio da vidim šta se radi. Ne radi se dobro. Jako je gadno. Od 90ih naovamo sve zakone koje su donosili sdp-hdz su upereni protiv hrvatskih građana a na korist goldman sachs, jp morgan, morgan stanley, mmf, nato, eu, svjetska banka, (gušteri). Zaskočili su nas gadno. Zatjerali su nam "demokraciju" k'o kišobran pa ga još i otvorili. Ovaj zakon o porezu na nekretnine je debelo genocidan. Krajnji cilj poreza na nekrtenine nije čak ni pljačka naših stanova, kuća, zemljišta, što će gušteri, dakako, slasno progutati. Gušterski zločinački naum je čist prostor. Čist od hrvatskih građana. Već se vidi golem uspjeh tog paklenog plana. Iseljavanje i biološko izumiranje. Ako mislite da je milanović nešto bolji, sjetite se njegovoh zakona o ovrhama i "bisera nad draguljima" zakona o predstečajnim nagodbama. Samo je kerum tim zakonom ostao dužan 1,8 milijarda. Projekt agrokor će nam zadužiti i praunuke za stotine milijarda nečega. Nama je svejedno jer se to i tako ne može vratiti. Sjetite se dasje milanović pokušao progurati porez na nekretnine, pa su tad hdz-ovci skočili na zadnje noge  urlajući zapjenjeno, da je porez na nekretnine ravan veleizdaji. Naravno, hdz-ovci su zaboravili da je hdz netom dolaska na vlast ukinuo zakon o veleizdaji. Što mislite, zašto.  Ispričavam se ako sam vas upilao.

 Str: 1 2 3 4 5 [6] 7