Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - gušter

 Str: 1 2 3 [4] 5 6 7
46
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 03 05 2018, 04:24:09 prijepodne »
Hvala,Rijeka!

Profesorice, ti me podsjećaš na onu reklamu za higijenski uložak:
'Mokar,  a suh!'   Obrazovana, a gOlupa! (nazigrammar detektor)

Gospodo porotnici; led ne da nije krenuo, nego i deblja!


Da ponovimo.  Nije bitna Markička. Nije bitan kalibar njena klita. Ono što jest bitno su IZBORNE LISTE.  Izborne liste su omogućile sveopću pljačku Hrvatske. Izborne liste su dale faraonske ovlasti Soroševim pudlicama.

Sve  hrvatske institucije, vlada , sabor,  pravosuđe, javni bilježnici, javna poduzeća... Sve. Sve je stavljeno pod faraonsku vlast Soroševih  pudlica, Plenkija ili Milančeta. Ako nisi na listi , nisi nigdje.
 
 Biti protiv ovih lista znači, ne biti glup. Zato je ideja gospođe Markić o ukidanju lista, VELIČANSTVENA. Bez obzira voljeli mi nju il ne, imala ona dlakava jaja iii ne. 

Biti protiv sjajne ideje o ukidanju lista, znači biti glup. Naprosto, u hrvatskom jeziku nema drugog ni boljeg izraza. Glup!

Kerum kao ni Todorić, Kutle, Tedesci, ne postoji. U Hrvatskoj ne postoji niti jedan tajkun. Kao niti jedan političar izuzev Živog zida. Za sad.
Sve su to Soroščad, gušterski paravani.

Princip je vrlo jednostavan. Gušteri su financirali uspon Keruma. Kad se razvio u povjerenja vrijedan brend, dobavljači su upali u zamku. Počeli su mu masovno davati robu uz sve veće i veće odgode plačanja.  Kao, pa to je Kerum, platit će.  Sve nekretnine su bile u vlasništvu guštera. Gušteri su izvukli lovu iz svoje firme Kerum. Iza firme KERUM  nije ostalo gotovo ništa za stečajnu masu.
Sve nekretnine će uskoro biti pod novim brendom koji će bankrotirati. Te nekretnine gušteri iznajmljuju firmi paravan po debelim najamninama da na taj način čiste dobit. 

Upravo je u tijeku 'ekspolozija' firme Riboal. Trenutno se otvara na stotine vrhunski opremeljenih dućana. Investicija, milijarde. Kad će bankrotirati zna samo vjetar i gušteri.

Gušterima nije bila dovoljna dobit koju je ostvarivala Kerum. Htjeli su opljačkati i dobavljače kao što su napravili s Agrokorom i svim ostalim gušterskim bankrotiranim firmama do sad.

Kerumovi vrtići su bili preventivno peglanje Kerumova imiđa. Znajući koju ulogu su  mu namjenili, gušteri su ga malko omilili u narodu. Diš bolje teme nego vrtići. Ta, svi smo najosjetljiviji na djecu. Vrtići su koštali nekoliko milijuna kuna a dug koji je ostao nenaplativ dobavljačima se mjeri milijardama.

47
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 02 05 2018, 12:22:45 poslijepodne »
To je to. Zato nam i jest ovako. Inodoktrinacija.  markička bode glogovim kocem vapire iz hdz-a i sdp-a direkt u srce idejom o ukidanju izbornih lista. Vi to , nažalost ne možete shvatiti.

Padate na prvu floskulu. Ima još jedan način razmisljanja . Ako su hdz i sdp najveće zlo ovoga svijeta, a jesu,  onda ništa drugo ne može biti gore. pa ni markička.


 _Eto, imali smo zastupnike manjina, koga su oni zastupali? Koga zastupa Pupovc, trilateralnu komisiju. kvisling. šta imaju srbi od njega, jad i bijedu. soroševa pudlica.

Koga zastupaju ostli manjinci, soroščad ko i hdz i sdp, veleizdajnici.  Sorošu je lako imenovati plenkija ili milanovića i oni onda otaljavaju s listama ostalo.  Svakako će im biti teže kontrolirati, potkupiti , ucijeniti 150 izabaranih zastupnika od naroda.

Zato sad upravo gledamo ujedinjenu ljevicu , veleizdajnici, ujedinjenu desnicu, veleizdajnike , crkvu, veleizdajničku, kako skupa upiru ognjem i mačem protiv "zločeste" markičke,  Ne kažem da ona nema ojači struk, i da su joj sve bistre.

U ovom slučaju je to jedino svjetlo na našem jadnom političkom horizontu.

Naravno skroman kapacitet mozga ovo ne može shvatiti, gušteri to jako dobro znaju i koriste.

narod je generalno glup, sorry.

48
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 02 05 2018, 11:33:29 prijepodne »
ameri "videe" kemijsko oružje kad hoće lažno optužit i dobit alibi za napad. veleizdajnici iz sdp-hdz koalicije "vide" markičkin nacionalizam.

Isitina jest; Težnja veleizdjničkih, kvislinških sdP=HZD  da se bore za izborne liste. Izborne liste obomgućuju tirlaterli neometanu pljačku hrvatske. Uzrok svekolike propasti Hrvatske leži baš u izbornom zakonu sa izbornim listama. 

Treba ukinuti takav izborni zakon i te izborne liste. Ako će do toga dovesti suradnja sa Sotonom osobno, ja sam za Sotonu. U ovom segmentu snažno podržavam markićku. Svi koji su protiv ukidanja izbornih lista su veleizajnici , svjesno ili  nesvjesno, glupost ne oslobađa krivnje.

49
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 27 04 2018, 14:47:28 poslijepodne »
Milanović je poznat kao stručnjak za autogolove u korist hdz-a jer hdz ima veći oprost za izdaju u narodu. Stječem dojam da je njegov najveći autogol, samo ustoličenje Bernardića. Toliko genijalno , samo pustiti beru da glupošću zabija autogolove. Zbilja šteta da takav genijalan golgeter kao milanović igra za dušmane hrvatske.

50
Biti protiv markičkinog referenduma  nije isto što i biti protiv markičke. Ne fascinira me kalibar njena struka.  Ovaj referendum da pokreće Sotona osobno. ja sam ZA.

51
Ustanak nakota protiv markičke je dokaz da je glup.

Nemože prostije.

 Dijagnoza:  Glup nakot!

 Zabole me puščica za markičkin svjetonazor, za njeno talibanstvo, za njenu agenturu za ovog il onog; za njenu ljepotu ili vitkost itd.  Generalno. Zabole me puščica... 

ONO ŠTO  JEST DOBRO je Referendum protiv ovog besramnog izbornog zakona sa izbornim listama. Te izborne liste su legalizirale pljačku. Posvemašnju gušterizaciju. Srozale moralne vrijednosti. Ubile Nadu.  Može se reći, izborne liste su Krnjo. 

 Gušterima je dovoljno postaviti milanoviće ili plenkoviće, dalje oni prave liste. biti tvorcem liste znači biti faraon. Zastupnici moraju slušati ili neće na listu. Dalje ti  zastupnici "listaši" izglasavaju gušterske zakone , postavljaju gušterizirane  suce,  gušterizirane ustavne suce, gušterizirane javne bilježnike, gušterizirane direktore javnih poduzeća, gušterizirane medije... Te liste su omogućile milanoviću da prenese sdp-ove glasove hdz-u (sadasnja koalicija hdz- sa hns-om, istim hnsovim zastupnicima koji su bili visoko na milanovićevim listama) Isti taj milanović je istim tim listama dao pet mandata hss-u da, ako ustreba, pretrče hdz-u.

 Sve radi kao perpetum mobile. Totalna gušterizacija. Na naš trošak.

Gušteri već plasiraju denuncijaciju markićke, kao da je markička bitna. Sad će svi budalaši pričati o markićkinim maralizmima i faci a nitko o izbornom zakonu (pogledati dijagnozu).

Svi koji i dalje podržavaju ovakav izborni zakon su; dijagnozirani ili gušterizirani.

52
Ljevica i desnica = izdaja

Sdp-ovci su otvroeni Sorošlije, Hdz-ovci se stide priznati.

53
Reče Churchill, Shvatiti  svu besmislenost demokracije dovoljno je 5minuta pričati sa prosječnim biračem.

Ti si daleko daleko iznaad prosjeka, i ne možeš shvatiti. Kako će shvatiti brđani.

54
Evo baš sad markićka gura novi referendum o promjeni izbornog zakona. Ovaj i ovakav izborni zakon s listama koje preko plenkovića i milanoovića određuju gušteri, nama ostaje samo seliti. Da to predlaze vojislava šešelj, ja bih bio ZA . Ovo ne razmjeti znači biti jako skromnih intelektualnih mogućnosti
. Sorry.

55
Generalizacija tipa; sve od markićke ne valja, je pogrešno. Vrlo pogrešno. Markićka je imala propalu ideju o jačanju  preferecijalnih glasova. Na to su svi složno stali na zadnje noge. I sdp i hdz i crkva (tu se osjetio duh guštera) i markičkina odlična ideja nije prošla. Znao sam čuti mnogog demokratu kako se hvali da je glasao protiv preferencijalnih glasova , samo i samo zato jer to dolazi od talibanke markićke. Jako pogrešno.

56
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 19 04 2018, 12:20:37 poslijepodne »
Bravo Rijeka!
 Šešelj je gušterski čovjek. Ima istog gazdu kao i vučić ili plenki. Trenutno šešelj otaljava više poslova paljenjem zastave. U hrvatskoj stabilizira podijeljenu desnicu zbog bule od stambula. A u srbiji gušteri trenutno otimaju beogradski aerodrum uz totalni monopol tj , gašenje svih aerodroma u okolici (niš) da bi imali dobre cijene.

Zato šešeljevo paljenje zastave ima koristi za hdz i vučića. Mora se priznati da su gušteri u svom zločinu genijalni !

57
Bula od stambula je zlo.  Kao što su zlo i gušteri, europska unija, un, nato, bilderberg, trilaterala new world order. Samo samcato zlo. čisti sotona. Globalistički projekt sveopćeg uništenja stanvonika Zemlje. Bez obzira na naciju vjeru boju. Gušeri su nadnacionalni. Njihova največa opasnost je u tome što ih ljudi ne prepoznaju. Njihova najveća obrana je , "teorija zavjere".  Uskoro ćemo vidjeti da plaža Žnjan nije teorija zavjere. Kao što nije teorija zavjere davanje luke Gaženica za trista kuna godisnje na 100 godina. Kao ni svi vodeni izvori koji su predati za nula kuna gušterima. Uskoro slijedi, centralizacija svih vodovoda i odna prodaja svega za nula kuna gušterima. Gušteri će naplaćivati vodu koliko budu htjeli , a htjet će. Naravno mongi intelektualci će i dalje brabonjati o teoriji zavjere i zaštiti žena. Onda je na redu HEP. Pa ćemo plaćati struju koliko gušteri budu htjeli , a htjet će.  Naravno uvijek će biti dežurnih zavjerša koji će  tvrditi da je to u interesu zaštite žena. Pa uzdravlje!

58
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 17 04 2018, 14:54:01 poslijepodne »
Zaposlili su žene. Uz uvjet da ne rađaju. Ako zaposlena žena najavi trudnoću, momentalno nastupa mrštenje, prijetnje otkazom i sl. Dakle, gušterski cilj nije zaposlena i ravnopravna žena, što svak razuman mora i treba podržati, njihov cilje mnogo opskurniji i zločestiji, cilj je da žene ne rađaju. U istom stilu je i oslobađanje pedera lezbi i sličnih sklonosti. Gušterima nije cilj sloboda seksualnosti nego nepolodnost, kako pederi  i lezbe ne mogu stvarati djecu onda su gušterima samim tim dobrodošli.  Znam da nije lako, nije ni meni gotvo ništa jasno, evo nabadam.

59
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 17 04 2018, 14:50:29 poslijepodne »
Bravo, Maco, Sotona je to!

60
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 15 04 2018, 03:48:24 prijepodne »
U okupiranom Parizu, Gestapo je proglasio zabranu imanja radija. Objavili su da imaju uređaj za otkrivanje svakog pojedinog radio prijemnika. Ovo naravno nije istina.  Bbc to nije negirao. Samo je rekao da stave neki metalni predmet, npr, ključ ili novčić na radio i tada Gestapo neće moći otkriti radio.

Slično ovoj PR metodi se ponijela Crkva. Znajući da je jako teško razjasniti sve zamke IK puku, sveli su problem na rodnu ideologiju. Štikle na muškarcu.

 Str: 1 2 3 [4] 5 6 7