Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - max

 Str: 1 ... 112 113 114 115 116 [117] 118 119 120 121 122 ... 167
1741
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 07 2018, 19:28:51 poslijepodne »
Nitko ne vrijeđa Rijeku dapače zašto ne uzima medikamente redovito? :-) Brinemo za njega.
druze dobro nemoj tako na ovom portalu nema desničara  srećom on ima takav nacin kom ,on misli da su svi sti i da ce doći netko tko ce raditi za interese hrvatske ali toga nema niti ce ih biti svi oni obecavaju a kadsjednu fotelju zaborave št su rekli,mpolitičarima ne vjerujem danas me zove neka evidencija da šta radim čimse bavim  neke ankete hdzovske ,,narod je problem šta vjeruje hdzu pogledaj samo agrokor,ali poslušaj sveticu i ono iz solina, naziva tita monstrumom i ništa :n:unc:

1742
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 07 2018, 19:01:50 poslijepodne »
nemojte vrijeđat rijeku svatko ima ptravo na svoje mišljenje ne prihvacam njegovu tezu hdz--sdp mogu biti manji liopovi ili veci lopovi ,mogu bit nesposbni ali hdz je užzeznuta stranbka, smeta mi spominjanje 2000 tad je došlo do detuđmanizacije i modernija vremena jer tuđman se dirao usve isvašta tako to ne ide,ako vi mislite da hje racan kriv za pretvorbu a bio u u oporbi ? ssdp nema veze s kouminzmom svi su izasli iz tog sistema 1991 ali ti političari tomac i sta ja znam ne prihvacam da su nas stranci opljačkali najprije smno sami sebe opljačkali onda  prodali ,hrvatska postoji od 1992 a ne od 2000,,,antifašizam je bio i on je ustavu rh onaj koji je protiv antifašizma je fašist,ndh nema veze s natom jer je imala kon logore i rasne zakone

1743
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 07 2018, 18:53:18 poslijepodne »
hdz isti sdp nikako nije  sdp nije komunistička stranka i to ovima ne ide u glavu hdz se bavi prošlosti pogledajte kom danas o sdpu i nisu bili obrisani svetica danas govori da plenković sjedi na 2 stolice da je bio paško danas uemisiji ismijao ju bi je :par:ty:

1744
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 07 2018, 18:51:01 poslijepodne »
I ja sam za profi vojsku, a ročnici nek budu na dragovoljnoj bazi i nek imaju određene privilegije, ali ne vjerujem da će nas netko napasti!

Srbija je kao i mi okupidana, imaju euroVučića, europremijerku, izabrali poluHrvaticu i istospolnu samo da se učmare EU.

Nego da se vratim na nato, pa nas nato šalje na Rusiju i to borbenu jedincu veće vatrene moći, prema broju stanovnika nas je tamo najviše (opet se ponavlja NDH i to su izborili diplomati iz SDPea taj odlazak u Litvu i Poljsku na rusku granicu- ako se ne varam.


To ne znači da sam za rat protiv natoa, ali barem da ne moram slušat floskule o savezništvu, ja jako dobro znam kako je prošao pukovnik Gadafi jer je htio suverenu Libiju!
   NATO NIJE PRIJETNJA NAMA mozete mirno spavat rusija kao iamerika drma svijetom imamo  800.000 branitelja a 1995 je bilo 250,000,gadafi je kao isvi diktatori husein bin laden ne intesriraju me

1745
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 07 2018, 18:49:17 poslijepodne »
Pitaj se, zašto SDP dobije samo jedan mandat, jer se u tom mandatu pokažu što su.

HDZeovac će imati iracionalni razlog za glasati za HDZ jer u mentalnom sklopu HDZeovca, to je državotovorna stranka koja je stvorila Hrvatsku i onda će on dati glas Sanaderu i Plenkiju koji definitivno nemaju nikakve veze sa državotvornošću.

Zato ja imam potrebu naglasiti 2000. kad se obraćam desnima u emisij Bez pardona, želim im izbiti onu poveznicu HDZea dok je Hrvatska bila u ratu i ovog danas.

HDZ je prije 2000. bio pokret, od onih koji su htjeli braniti RH, do ratnih profitera - to je danas više povjesna tema i dobro ju je ne potezat u aktualnim raspravama za budućnost jer opterećuje raspravu.

HDZ nakon Sanadera je čist ko suza u smislu trojanskog konja koji isključivo služi interesima stranih guštera i domaćih tajkuna, da je slomiti tu poveznicu onog i ovog HDZea, ljudima bi se lakše oči otvorile.

Zato sam isto u emisiji naglasio kako je iracionalno glasovati za HNS zbog pokojne Savke ili za HNS zbog pokojnog Radića.
1, pokaze se šta su niste u pravu ne mogu napravciti ništa jer oni ispadnu krivi to ti je isto kao rijeka da ti ja srušim kuću i da ti dam rok da je napraviš u godinu dana novu i onda ppčnmeš dođeš do pola i onda kad si vec 90 posto nešto počeo ja opet dođem i onda nakon 8 godina ti srušim,,,NIJE ISTINAhdz je počeo bit europski 2000 kad je sanader došao jer je vidio da je onbo bio balkasnski hdz i da hrv treba biti dio europe,,
Možda nove generacije rasvjetle i sve pojave do 2000. ali po mojoj procjeni, danas to nije najmudrije dok nam trebaju HLADNE glave.


Politika ipak mora imati i nešto pragme, neki oslonac i ja pretlažem da komuniste, Tuđmana, Tita, NDH, Jugoslaviju... staviom po strani i pokušamo odgovoriti kome trebaju strane banke u RH? I tko je prodao te banke, zašto, koliko je ušlo u proračun RH nakon prodaja banaka?

Ajmo počet od HNBea, od štampanja novca, zato mi Pernar genijalac.


Ja sam čuo da je Zagrebačka banka prodana na samom početku (ranih 90) i da ni kune nije ušlo u proračun. Pitam se, ako je to točno, tko ju je prodao i s kojim razlogom?


Ako nama više smetaju ustaše i partizani (koji su već svi mrtvi skoro) nego ovi bankari i strani profiteri plus političari koji im pišu zakone, onda nemamo što očekivati, onda smo spiritist koji se bave umrlima, kjima smo dali i pravo glasanja!
 opet griješite sada ste blagonakloni prema tuđmanu to ce uvijek bit rasprava jee se radi o pljački stoljeća i uništavanju firmi kojesu uništili naši tajkuni a ne strani gušteri tk ih je prodao i zuasto haha pa ja vam govoim vlada šarinića gregorića valentića hdz je bio pokret za uništenje hrvatske i evo ih i dan danas petljali su se u bosnu 1993

1746
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 07 2018, 17:41:20 poslijepodne »
Ja ti samo naglašavam, da se ne možeš pozivati na antifašizam i podržavati NATO.

Kažeš da EU i NATO nisu opasnost za RH... pa to ne znači da nato nije agresor!!!

O opasnosti zla zvanog EU sam pisao, naravno to zlo je još veće uz naše eurofile.

A bit uz NATO je po meni logika NDH, budeš uz jačeg pa...
1. 1991 su nas napali nitko nas nije branio niti pokušao spasiti 15 000 je izgunilo a nisu bili profesionalni vojnici sada ce biti profi vijska  TKO CE IĆI PLATIT CE MU SEa ne kao krstičević zeli da mladi du uvojsku da 2 mjeseca ojačaju nema logikeNIAM REKAO DA NATO JE svetinja ali mene raovi ne zanimaju kao vas ako nas napadnesutra netko nece biti ni 2 sata razmišljanja odmah dolaze avioni, a ne da ginu ljudi kao 90ih EUROpSKA UNIJA  63 postoih je 2011 bilo za i ondasam pisao na jednom portalu da ništa se nece promijeniti nece nam padat euri s neba i takoje bilo,nije ni bolje ni gore,,,,,,,,,,ISTO JE ajde nek bude refrendum za izlazak iz unije opet ne bi izasšli pogotovo iz natoa  ajmo rec da izađemo i šta vi mislite šta ce bitbolje po vama????????

1747
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 07 2018, 17:33:37 poslijepodne »
Tako je, davati će argumente kao ja, neće poput tebe navijački braniti svoje partijske komesare.

Rugaš se desničarima u emisiji, a niti jedan jedini argument nisi napisao, nisi do koljena onoj gospođi kojoj se rugate da je "svetica" niti onom što pozdravlja naše Branitelje, a najviše se protiv njih ja javljam i oni bi me imali pravo vrijeđati.

Meni je žao što je tebi smisao života SDP, što je to tvoj voljeni klub, ali to je isto zlo kao i HDZ, nijedan argument do tebe ne prodire.

Evo ovo je mentalni sklop nekih SDPeovaca https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/provjereno-istrazilo-reakcije-biraca-u-utvrdama-sdp-a-i-hdz-a---450351.html

(isto važi za glasače sdp-ea, kao i za glasače hdz-ea -navijačko, nek nas naši pljačkaju)
ja vas razuin sta vi govorite ali sdp nikakone moze bit isti kao hdz mogu ti dati 10 primjera ,,,ali sta hoću reci sdp uvijek bude 1 mandat inasljedi pljačketinu hrvatske,pa hdz je vladao 20 godina sdp 7 i sutra da zivi zid dođe na vlast šta ce oni napraviti??????ne bi niništa i onda ce bit ovako hdz--sdp-zivi zid--mostNITKO VIŠE NE MOZE BIT ZA RADNIKA jer je prokleti kapitalizam  svo zakoni du njima a ne radnicima

1748
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 07 2018, 17:31:22 poslijepodne »
Ja ti samo naglašavam, da se ne možeš pozivati na antifašizam i podržavati NATO.

Kažeš da EU i NATO nisu opasnost za RH... pa to ne znači da nato nije agresor!!!

O opasnosti zla zvanog EU sam pisao, naravno to zlo je još veće uz naše eurofile.

A bit uz NATO je po meni logika NDH, budeš uz jačeg pa...
druze kakve veze ima antifašizam koji je bio do 45 i NATO nikakve amerikanci su naši savznci bili u2 svj ratu mi sesramimo antifašizma evo danas u emisiji nitko osim desničara ne spominje komuniste SDP KOMUNISTI? hdz pošteni????lustracija koga čega??????udba je bila u hdzu,, račan pazi ovo razoružao hrvatsku????????iste spike svaki put i voditeljica ih pušta svetica vrijeda tita monstrumom i ništa 7 puta je izasla iz teme a onu zenu i onog sta je rekao lipi moj plenković izbrisala :n:unc:

1749
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 07 2018, 17:28:29 poslijepodne »
Vraćaš se na Tuđmana, ja sam rekao da mu na sporvod nisu došli, ALI sam naglasio da sam bio SRETAN da je 2000. HDZ IZGUBIO, naivno sam vjeovao da će SDP kaznit pljačkaše, međutim oni su blagoslovili privatizaciju, tako da pitanje tko je više pljačkao, može se svest na tehničko pitanje, na pitanje prilike.

Ako se vratimo malo na pad berlinskog zida, onda bi trebalo napomenuti da je dolaskom Regana i Tačerice ojačao neoliberalni kapitalizam...

ja sam nekad naivno vjerovao da je zapadu stalo do ljudskih prava, i da je berlinski zida pao zbog ljudskih prava, a zapravo se svijet preoblikovao tako da opet ide prema feudalizmu, za koju godinu ćeš imati cijelu Hrvatsku u privatnim rukama, pa više ni biranje ni referendumi neće pomoći da se nešto promjeni.

Iskreno, ipak vjerujem da će ljudi u međuvremenu otvoriti oči
zašto mu nisu došđli zato šta je uveo hrvatsku u izolaciju TADA NISMO BILI NI NATO NI EU a pokradeni smo negirate hdz pretvorbu?????fiume je sdpovska recite njima šta misle o hdzu pasdp doše na vlast 2000 i šta nađe dug vanjski koji je 400 puta veci bio nego 1990 i šta sada bi vi htjeli bolji zivot tako i 2011 i 2003 sdp je ostavio drzavu u bar kakvom takvom stanju za raztliku od odlaska hdza vidjćete koliko ce još ljudi ići vani tamo se radi 12 sati ali se plati, mirovinski stup kako sada nema severa i ribića nisui glasni toliko radit ce se do 67 godine a mirovinece biti 900 kn,regan je gad bio on je stvorio talibane po svijetu i kapitalste ali onda je amerika bila ekonomski jaka ali regan mi nije drag predsjednik isto kao cionist trump,republikanci su problem pročitajte chomsky sta kaze o njima ,republikanci vladaju svijetom,NECE LJUDI OTVORIT OČI NIKADA evo danas u emisiju čovjek plače da teško zive a kaze opet cu glasat za hdz

1750
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 07 2018, 11:34:45 prijepodne »
Što kažu političari o ŽZ-u.

Najzanimljiviji mi je socijaldemokrata i antifašist Bauk, koji čvrsto brani EU i NATO poslušajte, prijeti čak sa plaćama i penzijama...

vi se ponavljate opet baul brani antifašizam kolik ome psmčenje sluzi a pljuju po njemu hasnbegović ibujanec,,, eu i nato nisu nikakva prijetnja za hrvatsku  naši lopovi su prijetnja i hdz

1751
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 07 2018, 11:33:28 prijepodne »
  Sdp, hdz, hns i ostala bagra slušaju svoje gospodare i vrše veleizdaju. To što su gušteri više koristili hdz ne znači da su sdp manji izdajnici. Izdaja je izdaja, jednom, dvaput , svaki dan , pat mandata ili dva mandata. Izdaja je izdaja. 

Čak i ova operacija zabijanja autogolova koju sprovodi gotovo čitav sdp je isto čin veleizdaje.  Hotimično umanjivanje vlastitog rejtinga.  Cilj,  olakšati  predaju resursa gušterima od strane hdz-a je također veleizdajnički čin.

Dakle, hdz = sdp! 

Fata kaže Muji, bolan Mujo ja sam ti  skoro vjerna žena. Bocnem se tu i tamo kad si ti na službenom putu. Eno , pogledaj Vukosavu ona se bode svaki dan po tri puta, nema s kim nije, lekar, pekar, apotekar. To je nevjera!

,,,
TUĐMAN ti je bio gušter on ti je prodao sve  pa šta si šutio u 90ima

1752
Radio Televizija / Odg: Vedran Sesartic Fan Club
«  u: 04 07 2018, 10:56:10 prijepodne »
ta ti je mudra.  pa-g
profesorice haha ma meni je brač najdraži  radio pustili su jučer jednu meni dragu pjesmu   :-)

1753
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 04 07 2018, 10:54:44 prijepodne »
  Sdp, hdz, hns i ostala bagra slušaju svoje gospodare i vrše veleizdaju. To što su gušteri više koristili hdz ne znači da su sdp manji izdajnici. Izdaja je izdaja, jednom, dvaput , svaki dan , pat mandata ili dva mandata. Izdaja je izdaja. 

Čak i ova operacija zabijanja autogolova koju sprovodi gotovo čitav sdp je isto čin veleizdaje.  Hotimično umanjivanje vlastitog rejtinga.  Cilj,  olakšati  predaju resursa gušterima od strane hdz-a je također veleizdajnički čin.

Dakle, hdz = sdp!  ma vi pričate gluposti pa tko je vladao 90ih dr franjo tuđman vaš idol NAJVECI GUŠTER IKADA

Dat ću ti primjer apsurdnosti tvog promišljanja.

Fata kaže Muji, bolan Mujo ja sam ti  skoro vjerna žena. Bocnem se tu i tamo kad si ti na službenom putu. Eno , pogledaj Vukosavu ona se bode svaki dan po tri puta, nema s kim nije, lekar, pekar, apotekar. To je nevjera!

,,,

1754
Radio Televizija / Odg: Vedran Sesartic Fan Club
«  u: 03 07 2018, 18:34:04 poslijepodne »
nema kad su te oni HDZovi i SDPovci u drugoj temi skroz izbezumili pa ti ne radi kalendar. Beroš je drugi tjedan.  velika šteta da ga nema.   :s:r:
nisam slušao prošli put i zaboravio ne pratim uopće

1755
Radio Televizija / Odg: Do kada govor mržnje u emisiji Bez pardona
«  u: 03 07 2018, 18:32:35 poslijepodne »
Veleizdaja!  sdp =hdz
  dsdp nije hdz bioniti ce ikada biti pogledaj afere hdza od 1992 do danas 90 posto prednjači prema sdpu sdp je mala beba prema hdzu pametnom dosta :z:z:

 Str: 1 ... 112 113 114 115 116 [117] 118 119 120 121 122 ... 167