Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - modni savjetnik

 Str: [1]
1
Muzika / Severina, Milan Popovic - prekid, kraj
«  u: 17 10 2012, 13:05:45 poslijepodne »
Severina i Milan Popović; prekid braka, kraj Svijeta:s:i:

Severina je nedavno rekla da ona i Milan više nisu zajedno, nisu u braku valjda? To zajedno zvuči kao da su bili momak i cura. Ali da se ne boji biti samohrana majka. Dobro. Neće biti potrebe ni za sudom jer Severina nije ni razmišljala  :no: o angažmanu odvjetnika, skrbništvu ili alimentaciji

 

    Kraj braka Severine i Milana Popovića:ne-z:
Kako vi gledate na ovo dragi Forumaši?  :gl:d: Jeli i vas to pogodilo, na koji način, i kako izlazite na kraj sa tom spoznajom?
Molim vas komentar. :kla:

2
Muzika / Ava Karabatic - Fun Club
«  u: 21 06 2010, 14:28:45 poslijepodne »
Ava Karabatić Fun Club :s:i:
Dobrodošli svi vi ljubitelji (lijepog) lika i (mudrog) djela Ave Karabatić :kla:
Čudi me da još do sada niste imali klub obožavatelja Ave Karabatić a imate kao, ljubitelje Severine i Super Silve :no:
Stavio sam ovu temu u rubriku Muzika zato jer je naša Ava baš snimila i novu pjesmu. (prvu)

 

Do sada je čak imala i nastup uživo, :s:i: ima i još jednu pjesmu, ukupno dvije ali je i to više nego doovoljno za nas obožavatelje. :-)
Njezin menađer ima u najmnju ruku čudne poglede na situaciju pa o Avi kaže: 'Ima jako velike prohtjeve. Morat ćemo sjesti i ozbiljno porazgovarati. Zove me za jednu frizuru 50 puta, ali to neće ići tako' :no:
Pa što on misli. Dobro mu je Ava odgovorila: "'Odlično je što ja imam prohtjeve. Da kažem na sve njijna, njanja, njunja, to je dobro, to bi značilo da nemam karaktera, a ja ga imam. Trebam dvije litre vode i malo sira. Udarim šakom o stol i kažem: Sad želim takvu haljinu, sad želim takvu kosu, sad želim takve cipele i da sam, što je najvažnije, da sam sretna i da ti malo šutiš!'" :h:a:
Naravno. Svašta su je pitali pa i bedasto pitanje (kako im je to palo na pemat) - Što je to emancipacija? s-c-b
Nije znala. pa što. Kako i sama kaže sigurno njih 90% ne zna što je to emancipacija :s-lol: o tome sigurno nisu ni govorili na njenom fakultetu. :s-lol:

Dragi Forumaši, nadam se samo vašim pristojnim i pohvalim komentarima. Hvala. :kla:

 Str: [1]