Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.Nažalost trenutno se nije moguće registrirati regularno na Forum. Pišite Kapetanu i napišite mu željeni nick i password pa ćemo vas mi 'uštekat' ručno.
Partizani barem imaju svijetlu prošlost (prije 70-30 godina). a od SDP-a bi moglo i biti nešto ako se konačno riješe Davora Bernardića. Koja je taj nepogoda.
nema trenutno boljeg sdp ne moze ništa napraviti jer je u oporbi
prvi je korak da ode davor bernardić. da ode što dalje. kuha se kuha postat će Peđa grbin predsjednik Sdp a onda će sve bit dobro.
svetica 2016ova vlada dobri ne dajte se gospodine plenkoviću svetica 2017 ova vladace odraditiu mandat do kraja ova vlada dobri on je naš mesija svetica početkom godine ova vlada se trudi ja ako vidim ijedan loš potez kritizirat cu svetica prije mjesec dana hdz počnite raditi svetica danas ova vlada me razočarala da je paško danas bio rekao bi joj eto rano ste ih hvalili
Uzmite si Plenkija za predsjednika SDPea uz njega ide i gratis visoki časni sud
Neki nakndno shvate ono što sam ja davno govorio.Uljanik, kako je Seljak dobro rekao Muljanik, u nadzornom odboru Jakovčić
pa vidiš maxe da pada Bernardić samo je pitanje vremena. dan dva tjedan ili mjesec. to je jedino dobro što se događa u politici trenutno.