Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.Nažalost trenutno se nije moguće registrirati regularno na Forum. Pišite Kapetanu i napišite mu željeni nick i password pa ćemo vas mi 'uštekat' ručno.
ma znam Maxe to je bilo ironično. Kako samo moli "vjerujem u jednoga Plenkovića..."
:plj:nacionalist bnravo oni volesvoju drzavu ituđman iumolišević su bili nacionalisti pa štasu uradili????vi mislite da ce doći netko tko ce raditi za drzavu da bude svima bolje?greška,,,tko podrzava NATO?pa ljudi ne političari bio je referendum to ste zaboravoili 60 posto za 40 posto protiv i referendum 2011 za uniju 63 posto, normalno danas uemisiji jedan iz ivog zida govori bilo bi još gore ako bi izašli iz unije tko ce financirati pelješki mos itzdrurospka unija je trgovina kaPitalista opet vi po 999 put zakon ovrhamasu donijeli hdzovci još 2006 kad je sanader i rohatinski natjerali ljudse da se zaduže u bankama i onda recesija I sada ciao, šta ne komnentirate hdzov kriminal koji 3 godine ništa nisu radili spašavaju propalu firmu našim novcima?ne mogu biti drzavne više NIKAKO ponovio sam to vdje 1992 su prodane za 1 kn austrijancima i sada da budu drzavne treb ih otkupit i tuzit putem suda i platit 300 milijuna eura tko ce to napraviti?a vatikanski sporazumi a 800 općina u hrvatskoj?
Ljude se plašilo da će nas satrat ako ne uđemo u EU. Slažem se da je Kosorka napisala ovršni zakon, ali su ga SDPeovci usavršili.Glede Pelješkog mosta, koja hebena EU će nam ga financirati, od onog što nam otima kroz članarinu i mladež?????Jandroković se javio kao EU nam financira most mislim si što taj most nisu izgradili Sanaderovci još onomad.
Sve dobro kažeš Maxe jesi je čuo bilo je opet kao što kaže Tamara "vjerujem u jednoga Plenkovića..." ali jeste li čuli što kaže voditeljica da se ne spominju gušteri? a za dom spremni se može pozdravljati. Gušteru, nemoj se obazirati na ovo što mala plava trkelja.
ma baš. kao da se malo gubi naša cijenjena voditeljica kako je zove Seljak. da se malo manje spominju gušteri kaže i ostane živa. Slažem se neka naš Gušter ovo ignorira.
Je li ko primijetio da voditeljica nije prekinila onu paničarku koja je usproredila bernardića sa staljinom? Poslije joj je to neki gledatelj zamjerio pa se izvukla da je to SAMO USPOREDBA. A da sam ja usporedila dalićku sa sotonom onda bi me prekinila?
Je li ko primijetio da voditeljica nije prekinila onu paničarku koja je usproredila bernardića sa staljinom?