Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.Nažalost trenutno se nije moguće registrirati regularno na Forum. Pišite Kapetanu i napišite mu željeni nick i password pa ćemo vas mi 'uštekat' ručno.
P.S. Moram priznat da je meni najbolja Slavica. Koji striptease.
Ovo je prestrašno stvarno Bojim se za ukućane ove Marijane da mi ne budu pacijenti.
A ništa ne kažeš Nim; tko je tvoj favorit?
Citat: Zavodnik - 30 03 2011, 19:09:28 poslijepodneA ništa ne kažeš Nim; tko je tvoj favorit? Moj favorit je Marijanin muz ...zar se uopce moze imat favorita u onoj skupini?! Zavodnice nisam sigurna ni da si nam ti sapnija ime svog favorita?
Zavodnice nisam sigurna ni da si nam ti sapnija ime svog favorita?
Kako nisam? Pa stavio sam gore i video te gospodje (a koja je slobodna kao ptica, po vlastitim riječima) Slavica Đulejić je najbolja. (vjerujte nama, starijima i iskusnijima)
Slavica Đulejić je najbolja. (vjerujte nama, starijima i iskusnijima)
Ali, kada pričamo o Slavici, ne znam jeste li primijetili, ali sinoć nakon onog dvoboja dvaju timova iz gornje i donje kuće - nije bilo Slavice? Nije ju prikazalo niti u kući gore; regulatnoj Big Brother kući, niti na smetlištu? Što ti kažeš Zavodniče?
Ali, kada pričamo o Slavici, ne znam jeste li primijetili, ali sinoć nakon onog dvoboja dvaju timova iz gornje i donje kuće - nije bilo Slavice?
Moram rec da se meni cini da sam je sinjala na smetlistu ali su je samo na blic prikazali!
Ah jao. Jadna Slavica na smetlištu No dobro ajde, dobro ako je tako. Uh.
Dobro je sve prošlo.Slavica nominirana, ali ostaje u kući; Naša Keva