Autor Tema: 2010 - Veliko Budjenje: Spartak Protiv Bilderberga  (Posjeta: 3173 vremena)

Offline gregi

  • Mlađi član
  • **
  • Postova: 74
    • Profil
    • Crom Alternativna Razmjena
2010 - Veliko Budjenje: Spartak Protiv Bilderberga
« u: 07 06 2010, 12:20:52 poslijepodne »
Međunarodni Monetarni Fond, Ujedinjeni Narodi, Svjetska Banka i Svjetske Središnje Banke su stvorili dužnički zatvor za svakoga na ovoj planeti kroz njihov  monetarni i financijski sustav baziran na novcu-dugu.

Spartak je najpoznatiji vođa pobune robova svih vremena.

Bilderberg Konferencija 03-06 lipnja - Sitges, Španjolska: Fascinantan govor Spartaka ispred policijskih snaga za ukidanje monetarne okupacije nacionalnih valutnih sustava ispunjenih novcem-dugom.

"Probudite se dečki, probudite se. Onaj koga moramo strpati u zatvor je ova banda psihopata koja je uzrokovala ekonomsku krizu da bi nas ostavili na ulici. Vi morate braniti nas, a ne njih!

I jednog dana, poslušajte me, jednog dana, jer znam da svi vi imate dušu, morat ćete nam se pridružiti protiv ovih ****nih ****una da ih ščepamo za vrat i šutnemo na Haški Sud.

Mi nismo vaši neprijatelji! Oni su neprijatelji!

Mi nismo problem, mi smo vaš narod.

Mi smo prijatelj s kojim pijete pivo u baru, nikada nećete moći popiti piće s Rockefellerom, on je onaj koji vam oduzima novac svakog dana, on vas baca u dugove, on nas je manipulirao za vjeke vjekova.

Ali mi smo rekli, sad je stvarno dosta! Mi znamo sve! Novac-dug je prevara i to ćemo ukinuti i završiti s privatnim bankama. Tako smo odlučili!

Cijeli planet se pobunio protiv novca-duga, od sada vlada mora stvarati novac. Nema više novca-duga, s tim je gotovo, trinaest tisuća godina je prošlo, game over - igra je završila.

Sve znamo i ne želimo to više.

Ova kriza će završiti nacionalizacijom banaka... i još jedna stvar... ako se išta dogodi nekome iz ove skupine, vi trebate znati da se mi nećemo nasilnički ponašati, s naše strane neće izaći niti jedan čin nasilja, niti jedna bomba, istražujte tajnu NATO-vojsku, istražujte Gladio Operaciju, nemojte nas obmanjivati Madridskim masakrom 11 ožujka, vlada proizvodi takve pokušaje. Terorizam! Lažne zastave!

Mi ne želimo novčane kazne i pristojbe, jer mi ih ne zaslužujemo i vi to znate, vi znate da su svi ovi ljudi ovdje vaš vlastiti narod, i kao što sam rekao, jednog dana ćete nam se morati pridružiti s njihovim oružjem da preuzmemo banke, da završimo s bankarima... bankar Nin, šef banke 'La Caixa', čovjek koji  drži u dugovima sve Katalonce.

Otići ćemo po njih, znam da zbog ovog patite, znam da patite, vi ste naša policija! Mi vas volimo! Mi vas volimo!

Oni dugovima postavljaju bombe i zatim nas lažu, a sve su to oni organizirali, sada svi poznajemo CIA-u i sve su to izmislili ovi ****ni ****uni.

Sada sve znamo, milijun je mrtvih u Iraku zbog njihove pohlepe!

Umorili smo se više od toga!

Siti smo svega, ovo moramo prekinuti jednom za ****no svagda za sve!

Bilderberg! Ubojica! Bilderberg! Ubojica! Bilderberg! Ubojica!"



Video možete pogledati na Crom Alternativnim Vijestima: Video: 2010 - Veliko Buđenje: Spartak Protiv Bilderberga


« Zadnja izmjena: 07 06 2010, 13:40:56 poslijepodne od Admin »