Bačvice.com/Forum
18 05 2012, 16:30:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Bačvice Portal Blog
Novosti: Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.
Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.
To će Vam dati mogućnost da postate na otvorene teme ili da pokrenete novu.

Portal - Bačvice   Forum   Blog Pomoć Traži Kalendar Članovi Tagovi Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Preporuka  |  Ispis  
Autor Tema: Uredjenje okoliša poviše ferate  (Posjeta: 596 )
mala Luce
Novi član
*

« : 09 10 2010, 17:20:29 »

Dobar dan svima!
nadam se da me netko može uputiti na pravu adresu kod "prave" osobe.
Naš je kvart ,složit ćete se,nika na najlipšen mistu u najlipšen gradu na svitu...a ja iman problem i ne znan kako ga riješiti.  Misli Misli jer me prebacuju s jednog telefona na drugi ,iz jedne službe na drugu ....
Ispred kuće,točnije poviše ferate je naraslo različito raslinje ,bolje rečeno gustiš i ništa se kroz njega ne vidi.Vjerojatno tamo žive i mnoge kolonije glodavaca...Grane stabla su se uplele u dva stupa rasvjete pa je ulica i mračna...a da ne kažen i opasna.

Dakle ukratko: triba sasič raslinje,oslobodit stupe rasvjete i stavit sviće.Kome se mogu obratiti da riješi taj problem?

Raslinje pripada Parkovima i nasadima ali neće doć samo na naš poziv  Zaprepašten a stupovi su u "nadležnosti" SEM-a (tako kaže HEP )....
Mogu li ljudi zaposleni u kotaru nešto poduzet i nekome se direktno obratiti ( a ja ću in šapnit o kojoj se lokaciji točno radi )?
 Hvala    Klanjati

« Zadnja izmjena: 09 10 2010, 18:03:55 Kapetan Bačvica » Evidentirano

Kapetan Bačvica
Kapetan Bačvica
Administrator
Član

Spol: Muški

Kapetan Bačvica

Profil WWW
« Odgovor #1 : 09 10 2010, 18:01:00 »

Draga mala Luce,
Hvala ti na pristrupu našem Forumu. Klanjati
Jasno je o čemu govoriš, naravno, to je Bregovita ulica  Misli
Ja sam još malo dotjerao naslov ove teme Foruma, tako da bude uočljivije i tražilicama...
Ti si učinila svoj mali doprinos u rješenju ovog problema... no Vi eto najbolje znate da je stanje BregovitoSmije se
« Zadnja izmjena: 09 10 2010, 18:05:32 Kapetan Bačvica » Evidentirano

Kad se sa bijelim brodom, vraćam u splitsku luku...
Mada, rijetko se 'vraćam', stalno sam tu - na Bačvice.
mala Luce
Novi član
*

« Odgovor #2 : 09 10 2010, 19:39:06 »

Da, radi se o Bregovitoj ulici....
Nadam se da me netko može uputiti na pravu adresu ili na put kojim ćemo je urediti i učiniti onakvom kakva je nekad bila.....
 Kava
Evidentirano
Tagovi:
 Str: [1]   Gore
  Preporuka  |  Ispis  

Skoči na:  

Multimedia Digital Studio is Your Favorite One
Hotel And Traveling .com is the Hotel Booking Online reservations; safe and easy Hotel Booking online tool.
Pokreće MySQL Pokreće PHP Bačvice.com/Forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!