Bačvice.com/Forum
18 05 2012, 16:01:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Bačvice Portal Blog
Novosti: Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.
Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.
To će Vam dati mogućnost da postate na otvorene teme ili da pokrenete novu.

Portal - Bačvice   Forum   Blog Pomoć Traži Kalendar Članovi Tagovi Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3   Dolje
  Preporuka  |  Ispis  
Autor Tema: Jajanov dnevnik  (Posjeta: 5086 )
nim
Senior Član

« : 19 10 2010, 12:45:38 »

Jajanov dnevnik nediljom u 20,30 na NeT-u  Slika Mislim da cemo ovde imat sta komentirat, jer ovo pomalo podsjeca na Moru  Smije se Obzirom da Mali nocni razgovori ne pljene narocitu pozornost  Tužan, mozda nas ovo vise zaintrigira  Vrti se pa cemo imat prilike komentirat. Kod Jarana uvik ima "materijala" za pricu  Ha ha
A i tako Mali nocni razgovori i Jajanov dnevnik ne idu istim danom pa ko zeli moze gledat i jedno i drugo!  Jede Chips
Svakako, predlazem Jajanov dnevnik ne propustit, suza od smijeha nece falit  PalacGore
Evidentirano

Zavodnik
Senior Član

Spol: Muški

« Odgovor #1 : 19 10 2010, 18:43:45 »

Draga Nina, dobro je to, ali mi mnogi odavde ne vatamo Jajanov Dnevnik Gledaj sad
Ajde nam nadji molimo te; neki link onako kako ti napraviš često... Smije se
Evidentirano

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani
.
nim
Senior Član

« Odgovor #2 : 19 10 2010, 19:06:01 »

Draga Nina, dobro je to, ali mi mnogi odavde ne vatamo Jajanov Dnevnik Gledaj sad
Ajde nam nadji molimo te; neki link onako kako ti napraviš često... Smije se
http://www.justin.tv/ginger_bloke5/b/272101766
Evo mozes odma pogledat sta je bilo u nedilju  Ha ha nemoj propustit, steta je! Nadam se da ce ostat ovaj link, a ako mu ga maknu, docemo mi do novog  PalacGore
A usput, zasto ti Zavodnice ne mozes gledat, nemas kabelsku ili?!  Ne znam
Evidentirano
Zavodnik
Senior Član

« Odgovor #3 : 19 10 2010, 20:18:25 »

http://www.justin.tv/ginger_bloke5/b/272101766
Evo mozes odma pogledat sta je bilo u nedilju  Ha ha nemoj propustit, steta je! Nadam se da ce ostat ovaj link, a ako mu ga maknu, docemo mi do novog  PalacGore
A usput, zasto ti Zavodnice ne mozes gledat, nemas kabelsku ili?!  Ne znam
Da da, to je to, mada nije riječ o programu uživo nego je to snimka emisije?  sram
Nemam kabelsku ali ne zato što sam siromašan nego ne može ni kabelska doći do svih kuća na Bačvicama a nismo nešto ni urgirali puno. Gledaj sad
Evidentirano

.
Debeli
Senior Član

« Odgovor #4 : 19 10 2010, 21:31:02 »

Ha ha, vidi se i u Jajanovom Dnevniku
da Ivu sanadera može spasiti samo Jajanov Dnevnik. Ha ha Ha ha
Evidentirano

Uvijek veseo, samo se ne smijem.  ;)
nim
Senior Član

« Odgovor #5 : 19 10 2010, 23:35:07 »

Da da, to je to, mada nije riječ o programu uživo nego je to snimka emisije?  sram
Nemam kabelsku ali ne zato što sam siromašan nego ne može ni kabelska doći do svih kuća na Bačvicama a nismo nešto ni urgirali puno. Gledaj sad
Da, sad si imao priliku pogledat snimku, a u nedilju se ukljuci uzivo  Gimme5 ukoliko ne stignes na termin, opet ce te cekat snimka  Smije se
A sto se kabelske tice...mislis da nju imaju bogati  Misli Ja mislim da oni koji je imaju postaju jos siromasniji  Visi
Evidentirano
nim
Senior Član

« Odgovor #6 : 22 10 2010, 14:29:09 »

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/10/22/0063006.html?pos=n0
samo pravi novinari dobivaju ekskluzivu  PalacGore
Evidentirano
Purger
Mlađi član
**

« Odgovor #7 : 23 10 2010, 22:34:17 »

Je ali danas je Noćna Mora Drink
Evidentirano
nim
Senior Član

« Odgovor #8 : 23 10 2010, 22:48:11 »

Je ali danas je Noćna Mora Drink
Nazalost nije! A Jajanov dnevnik je i tako sutra navecer!  Smije se
Evidentirano
nim
Senior Član

« Odgovor #9 : 15 11 2010, 15:17:16 »

Malo je ljudi kao sta je nas Jaran, koji su u stanju zrtvovat se na poslu pa i pod cijenu zivota  Ha ha  Pljesk pljesk U radnom zanosu, dao je sve od sebe i polomio sve oko sebe, ali....i sebe  Tužan Govoreci vremensku prognozu, da bi nam pokazao di je Zagjeb  Smije se popea se, necete virovat, na sjedalicu-vrtuljak  Vrti se A da bi se spustija, skocija je i naravno....opao-kako on sam kaze  U zid Rezultat: slomljen kuk.  Chekic Operacija uspjela, a i pacijent je dobro!  PalacGore Jarane zelim ti brzo ozdravljenje i lipsih prognoza, pa i vremenskih!  Liebe
Evidentirano
Purger
Mlađi član
**

« Odgovor #10 : 15 11 2010, 15:30:36 »

Malo je ljudi kao sta je nas Jaran, koji su u stanju zrtvovat se na poslu pa i pod cijenu zivota  Ha ha  Pljesk pljesk U radnom zanosu, dao je sve od sebe i polomio sve oko sebe, ali....i sebe  Tužan Govoreci vremensku prognozu, da bi nam pokazao di je Zagjeb  Smije se popea se, necete virovat, na sjedalicu-vrtuljak  Vrti se A da bi se spustija, skocija je i naravno....opao-kako on sam kaze  U zid Rezultat: slomljen kuk.  Chekic Operacija uspjela, a i pacijent je dobro!  PalacGore Jarane zelim ti brzo ozdravljenje i lipsih prognoza, pa i vremenskih!  Liebe

Nevjerojatno Zaprepašten ha ha ha  Ha ha
Morat ćemo i to poćeti gledati...
Evidentirano
nim
Senior Član

« Odgovor #11 : 21 11 2010, 13:55:15 »

Evo dragi moji, za sve koji su ovo propustili iz odredjenih razloga neka ne placu vise  No no jer rjesenje se uvik nadje  Smije se

http://www.net-tv.hr/program/jajanov_dnevnik.html  Kiss
Evidentirano
Zavodnik
Senior Član

« Odgovor #12 : 22 11 2010, 16:12:13 »

Jadan Jajan. Tužan Izgleda mi da ni ovako ne može doskočiti gledanosti niti ovako osakačenoj Noćnoj Mori. Ne znam
Svejedno pozdrav svima.
Evidentirano

.
Zavodnik
Senior Član

« Odgovor #13 : 20 12 2010, 15:13:58 »

Gledao sam sinoć Jajanov Dnevnik ali me neće više prevariti. Chekic
Ono je previše stupidno čak i za one iz Vrapča. Drugi put ću rađe gledati Jedan Protiv 100 Ha ha
Evidentirano

.
nim
Senior Član

« Odgovor #14 : 20 12 2010, 23:45:55 »

Gledao sam sinoć Jajanov Dnevnik ali me neće više prevariti. Chekic
Ono je previše stupidno čak i za one iz Vrapča. Drugi put ću rađe gledati Jedan Protiv 100 Ha ha
To su sve reprize. Cekaj da vidis kad izade iz toplica, pun elana i spreman za nove radne pobjede  Slika
Evidentirano
Tagovi:
 Str: [1] 2 3   Gore
  Preporuka  |  Ispis  

Skoči na:  

Multimedia Digital Studio is Your Favorite One
Hotel And Traveling .com is the Hotel Booking Online reservations; safe and easy Hotel Booking online tool.
Pokreće MySQL Pokreće PHP Bačvice.com/Forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!