|
nim
|
 |
« : 19 10 2010, 12:45:38 » |
|
Jajanov dnevnik nediljom u 20,30 na NeT-u  Mislim da cemo ovde imat sta komentirat, jer ovo pomalo podsjeca na Moru  Obzirom da Mali nocni razgovori ne pljene narocitu pozornost  , mozda nas ovo vise zaintrigira  pa cemo imat prilike komentirat. Kod Jarana uvik ima "materijala" za pricu A i tako Mali nocni razgovori i Jajanov dnevnik ne idu istim danom pa ko zeli moze gledat i jedno i drugo!  Svakako, predlazem Jajanov dnevnik ne propustit, suza od smijeha nece falit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #1 : 19 10 2010, 18:43:45 » |
|
Draga Nina, dobro je to, ali mi mnogi odavde ne vatamo Jajanov Dnevnik  Ajde nam nadji molimo te; neki link onako kako ti napraviš često... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #2 : 19 10 2010, 19:06:01 » |
|
Draga Nina, dobro je to, ali mi mnogi odavde ne vatamo Jajanov Dnevnik  Ajde nam nadji molimo te; neki link onako kako ti napraviš često...  http://www.justin.tv/ginger_bloke5/b/272101766Evo mozes odma pogledat sta je bilo u nedilju  nemoj propustit, steta je! Nadam se da ce ostat ovaj link, a ako mu ga maknu, docemo mi do novog  A usput, zasto ti Zavodnice ne mozes gledat, nemas kabelsku ili?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #3 : 19 10 2010, 20:18:25 » |
|
http://www.justin.tv/ginger_bloke5/b/272101766Evo mozes odma pogledat sta je bilo u nedilju  nemoj propustit, steta je! Nadam se da ce ostat ovaj link, a ako mu ga maknu, docemo mi do novog  A usput, zasto ti Zavodnice ne mozes gledat, nemas kabelsku ili?!  Da da, to je to, mada nije riječ o programu uživo nego je to snimka emisije?  Nemam kabelsku ali ne zato što sam siromašan nego ne može ni kabelska doći do svih kuća na Bačvicama a nismo nešto ni urgirali puno. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #4 : 19 10 2010, 21:31:02 » |
|
Ha ha, vidi se i u Jajanovom Dnevniku da Ivu sanadera može spasiti samo Jajanov Dnevnik. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #5 : 19 10 2010, 23:35:07 » |
|
Da da, to je to, mada nije riječ o programu uživo nego je to snimka emisije?  Nemam kabelsku ali ne zato što sam siromašan nego ne može ni kabelska doći do svih kuća na Bačvicama a nismo nešto ni urgirali puno.  Da, sad si imao priliku pogledat snimku, a u nedilju se ukljuci uzivo  ukoliko ne stignes na termin, opet ce te cekat snimka  A sto se kabelske tice...mislis da nju imaju bogati  Ja mislim da oni koji je imaju postaju jos siromasniji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #6 : 22 10 2010, 14:29:09 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #7 : 23 10 2010, 22:34:17 » |
|
Je ali danas je Noćna Mora 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #8 : 23 10 2010, 22:48:11 » |
|
Je ali danas je Noćna Mora  Nazalost nije! A Jajanov dnevnik je i tako sutra navecer! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #9 : 15 11 2010, 15:17:16 » |
|
Malo je ljudi kao sta je nas Jaran, koji su u stanju zrtvovat se na poslu pa i pod cijenu zivota  U radnom zanosu, dao je sve od sebe i polomio sve oko sebe, ali....i sebe  Govoreci vremensku prognozu, da bi nam pokazao di je Zagjeb  popea se, necete virovat, na sjedalicu-vrtuljak  A da bi se spustija, skocija je i naravno....opao-kako on sam kaze  Rezultat: slomljen kuk.  Operacija uspjela, a i pacijent je dobro!  Jarane zelim ti brzo ozdravljenje i lipsih prognoza, pa i vremenskih! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #10 : 15 11 2010, 15:30:36 » |
|
Malo je ljudi kao sta je nas Jaran, koji su u stanju zrtvovat se na poslu pa i pod cijenu zivota  U radnom zanosu, dao je sve od sebe i polomio sve oko sebe, ali....i sebe  Govoreci vremensku prognozu, da bi nam pokazao di je Zagjeb  popea se, necete virovat, na sjedalicu-vrtuljak  A da bi se spustija, skocija je i naravno....opao-kako on sam kaze  Rezultat: slomljen kuk.  Operacija uspjela, a i pacijent je dobro!  Jarane zelim ti brzo ozdravljenje i lipsih prognoza, pa i vremenskih!  Nevjerojatno  ha ha ha  Morat ćemo i to poćeti gledati...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #12 : 22 11 2010, 16:12:13 » |
|
Jadan Jajan.  Izgleda mi da ni ovako ne može doskočiti gledanosti niti ovako osakačenoj Noćnoj Mori.  Svejedno pozdrav svima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #13 : 20 12 2010, 15:13:58 » |
|
Gledao sam sinoć Jajanov Dnevnik ali me neće više prevariti.  Ono je previše stupidno čak i za one iz Vrapča. Drugi put ću rađe gledati Jedan Protiv 100 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #14 : 20 12 2010, 23:45:55 » |
|
Gledao sam sinoć Jajanov Dnevnik ali me neće više prevariti.  Ono je previše stupidno čak i za one iz Vrapča. Drugi put ću rađe gledati Jedan Protiv 100  To su sve reprize. Cekaj da vidis kad izade iz toplica, pun elana i spreman za nove radne pobjede
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|