|
Debeli
|
 |
« Odgovor #15 : 04 03 2010, 22:15:27 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Uvijek veseo, samo se ne smijem. ;)
|
|
|
|
|
|
Purger
|
 |
« Odgovor #16 : 06 03 2010, 22:14:32 » |
|
Nećete vjerovati, gledao sma danas reprizu Hrvatska Traži zvijezdu zato jer ste me vi nagovorili ovdje.  Čovječe, šta je ono, mislim, stvarno... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #17 : 06 03 2010, 22:54:29 » |
|
Nećete vjerovati, gledao sma danas reprizu Hrvatska Traži zvijezdu zato jer ste me vi nagovorili ovdje.  Čovječe, šta je ono, mislim, stvarno...  Eto vidis da ti nije nas ovde nebi ni zna sta propustas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #18 : 10 03 2010, 22:10:20 » |
|
Opet mi je promakla omiljena emisija.  Jedva čekam subotu da gledam Hrvatska traži zvijezdu i našeg omiljenog voditelja Tonija Cetinskog.  Jeli bilo šta dobro? Čuj mene, da jeli bilo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #19 : 11 03 2010, 12:37:23 » |
|
Jeli bilo šta dobro? Čuj mene, da jeli bilo.  Uvik je dobro ako ocekujes komediju  sto znaci da svakako u subotu pogledas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #20 : 12 03 2010, 13:07:40 » |
|
Još samo jedan dan do Hrvatska traži zvijezdu, paaoola, šta vrime prolazi... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani .
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #21 : 13 03 2010, 21:39:07 » |
|
Uh, je.ote...  Htio sam gledati danas reprizu ali sam došao tek u 20:00 sati, govoreći sebi baš dobro da ne kasnim i...  baš mi je žao da mi je promaklo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #22 : 13 03 2010, 22:08:17 » |
|
 Htio sam gledati danas reprizu ali sam došao tek u 20:00 sati, govoreći sebi baš dobro da ne kasnim i...  baš mi je žao da mi je promaklo. Nije to ništa moj debeli.  Ja sam nekako u isto vrijeme došao do telvizije, ali gledao sam TV Novu  i onda gledam u teletextu i kažem kako ovo nema danas reprize  Uh, stvarno nam ne preostaje drugo nego Noćna Mora.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #23 : 14 03 2010, 03:16:35 » |
|
Uh, je.ote...  Htio sam gledati danas reprizu ali sam došao tek u 20:00 sati, govoreći sebi baš dobro da ne kasnim i...  baš mi je žao da mi je promaklo. Nema ti druge Debeli nego pogledaj na sranicama RTL-a, danas ima rjesenje za sve  ....isto vridi i za Zavodnika 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #24 : 14 03 2010, 13:57:41 » |
|
Nema ti druge Debeli nego pogledaj na sranicama RTL-a, danas ima rjesenje za sve  ....isto vridi i za Zavodnika  Jasno. pa naravno  Vidiš ti ova mala Nim, ona je najveći kompjuteraš od svih nas ovdje. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #25 : 14 03 2010, 15:49:09 » |
|
Jasno. pa naravno  Vidiš ti ova mala Nim, ona je najveći kompjuteraš od svih nas ovdje.   sve sta mogu rec je fala Debeli na komplimentu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #26 : 16 03 2010, 23:43:51 » |
|
sve sta mogu rec je fala Debeli na komplimentu  Hvala tebi Nim, ti si stvarno posebna. kao i ja uostalom.  Danas mi nije promaklo Hrvatska Traži Zvijezdu.  Bilo je dobro, samo neke su olako puštali.  To je bilo preko veze čini mi se.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zavodnik
|
 |
« Odgovor #27 : 17 03 2010, 12:29:56 » |
|
Bilo je dobro, samo neke su olako puštali.  To je bilo preko veze čini mi se. To si dobro rekao. Neki su podmazali prolaz. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nim
|
 |
« Odgovor #28 : 17 03 2010, 18:39:27 » |
|
Danas mi nije promaklo Hrvatska Traži Zvijezdu.  Bilo je dobro, samo neke su olako puštali.  To je bilo preko veze čini mi se. Dobro kazes, nesto je trulo u komisiji  prolazili neki antitalenti, a neki talentirani ispadali  Neki pivaju tako da se nemoze prepoznat pisma sve da si i vidoviti Milan  ...a onaj neki Ivan sta zna pivat i plesat, sta je piva 365 od Sase, Tina i Kedze  ...sta je ono, braco moja mila  taj ples i taj glasic  ..pa sta ti ljudi misle o sebi?!  lipo je imat o sebi dobro misljenje, ali nemojmo pretjerivat  Lipo je pita Fox jednog: Kako mozes tako pjevat?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Debeli
|
 |
« Odgovor #29 : 17 03 2010, 23:19:22 » |
|
Šta drugo reći nego; Pa mislim, stvarno.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|