Dobrodošli na Bačvice.com/Forum.Osjećajte se ugodno i pozvanim da slobodno otvorite svoj profil.Nažalost trenutno se nije moguće registrirati regularno na Forum. Pišite Kapetanu i napišite mu željeni nick i password pa ćemo vas mi 'uštekat' ručno.
Bio je dobar Jurica zadnji put. I pjevao je dobre stvari: Put ka sreći i Sweet home alabamaBio je dobar. i ispao je
Ajmo ča zatvorit forum Ionako to više nitko ni ne gleda
Evo ja ću čak prognozirati tko će ispasti večeras To će biti Duje.Baš ćemo vidjeti.
Duje je simpatican, ali kao pjevac nije neka marka
sad navijam za Vilibalda jer ona mala Kim ima nesto proracunato u faci i drzanju, to mi nije drago
Nažalost Nim, morat ću te razočarati. Ja predviđam da će pobjednik biti baš - Kim Verson. Ona je ipak, i po mom skromnom mišljenju bolja od Vilibalda.
Ti kao Glazbeni urednik valjda si i istancanijeg sluha od nas ostalih obicnih slusatelja , pa bice si u pravu, nazalost Svi moji favoriti su davno poispadali, zadnji je bio Kauboj, tako da nebi bilo cudo da ni sad ne pobjedi Vilibald
Ja predviđam da će pobjednik biti baš - Kim Verson. Ona je ipak, i po mom skromnom mišljenju bolja od Vilibalda.
Super je i Vilibald Kovač, ali pobijediti će ipak Kim Verson.