Bačvice.com/Forum
10 02 2012, 06:00:55 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Bačvice Portal Blog
Novosti: Forum na Bačvice

Portal - Bačvice   Forum   Blog Pomoć Traži Kalendar Članovi Tagovi Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Idete li na koncert Simple Mindsa u Spaladium Areni?
Naravno, ja sam stari rocker i živio sam sa njima.. - 7 (77.8%)
Da. Ja sam mladji(a), ali znam što je dobro. - 2 (22.2%)
Ako stignem, ubija me puno posla, pa sam crknut. - 0 (0%)
Mislim da neću. Tog dana su mi bračne dužnosti. - 0 (0%)
Simple, kako? To da je Ceca ili nešto takvo... - 0 (0%)
Ukupno Glasova: 9

Str: [1]   Dolje
  Preporuka  |  Ispis  
Autor Tema: Simple Minds u Splitu - koncert 13. 11.  (Posjeta: 2980 )
Jim Kerr
Novi član
*

Spol: Muški

« : 04 11 2009, 22:07:29 »

Simple Minds u Splitu koncert uživo 13.11. Spaladium Arena Music smiley

Simple Minds najuspješnija je Škotska grupa svih vremena, ako to nije dovoljno, a nije; to su jedne od prvih perjanica Novoromantičarskog vala 80-ih i grupa koja je otisnula žig u glazbenu povijest.  Klanjati
Koncert u Splitu, u Spaladium Arenu je 13. studenog; i to bi trebao biti veliki dan ne samo za stare novoromantičare (to su danas ljudi srednjih godina) Ha ha , za nadati se je primjerenom odzivu publike.

Band je nastao u Glasgowu prvotno kao punk bend imenom “Johnny And The Self Abusers” i ove godine navršava 30 godina karijere, a do danas je izdala šesnaest studijskih plus nekoliko kompilacijskih albuma.

Glazbeni vrhunac grupa doživljava 80-ih godina, u doba Novog Romantizma, no  frontman Jim Kerr i ostatak benda i dalje svira i radi uspješno, što potvrđuje i njihov posljednji album “Graffiti Soul” izdan u lipnju ove godine.

Njihove najveće uspješnice, ipak, datiraju otprije 25 godina; moji osobni veliki favoriti npr All The Things She Said, Alive And Kicking s albuma Once Upon A Time, i naravno:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=nAdaQhitdKg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nAdaQhitdKg</a>
         Don't You (Forget About Me)
Kako iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena, tako je i iza Jima tu Chrissy Hind, lider grupe Pretenders Sise
P.S. Eto, ja znam dosta o Simple Mindsima i Jimu, a slučajno smo i imenjaci, barem ovdje u virtualnom svijetu.
Evidentirano

Yeah !  Simple Minds

Oscar Josip Canaby
Novi član
*

« Odgovor #1 : 05 11 2009, 14:19:18 »

Dragi Jime,
hvala ti na ovom postu i otvorenoj temi. Simple Minds su i moja stara ljubav...
Samo, dopusti da primijetim da su se Jim Kerr i Chrissy Hinde razveli još 1990. Slijedeći njezin brak trajao je do 2003. Liebe
Chrissy je prava rockerica, zgodna i žestoka, naravno da je u opticaju. Kiss Po meni je ona još i jača od Jima, njezin glas je posebno impresivan. Gledaj sad
No dobro. Vidimo se na koncertu Simple Mindsa, prije toga i na filmu o Michael Jacksonu?
Znam sigurno da će biti i Kapetan. Gimme5
Evidentirano

TV Kritičar
Član

TV Kritika je dobra za ten

« Odgovor #2 : 06 11 2009, 14:46:49 »

Naravno. Svi na Simple Minds. Music smiley
Nešto se ipak događa u gradu...
Evidentirano

Svih ću vas iskritizirat'. Uh.
Jim Kerr
Novi član
*

« Odgovor #3 : 09 11 2009, 14:19:23 »

Chrissy je prava rockerica, zgodna i žestoka, naravno da je u opticaju. Kiss Po meni je ona još i jača od Jima, njezin glas je posebno impresivan. Gledaj sad

Hvala ti Oscare na pohvalama mojoj Chrissy Sise
Veseli me da je primijećena, a i kako bi i bilo drugačije.
Evidentirano

Yeah !  Simple Minds
Glazbeni urednik
Član

« Odgovor #4 : 12 11 2009, 20:07:45 »

ja sam sutra na koncertu PalacGore
niti da sam ja Glazbeni Urednik tamo ne bih bolje stvari puštao, jer to su Simple Minds
samo da ne bude ovako:

Svinjska Gripa
 Ha ha ne ne, biće sve u redu No no bez brige, uživajmo u koncertu
Evidentirano

Hoćete lepo vreme,
Hoćete lepe žene.
Aj aj aj...
TV Kritičar
Član

« Odgovor #5 : 13 11 2009, 16:22:39 »

Svinjska Gripa
 Ha ha ne ne, biće sve u redu No no bez brige, uživajmo u koncertu

Daj molim te glazbeni uredniče,
Nemoj te negativne vibracije, večeras je koncert i sve je izvrsno. Ovca na konopu
Nemoj da ne budeš dole. Smije se
    Viva Simple Minds ! jer, sve je tako jednostavno.
Evidentirano

Purger
Mlađi član
**

« Odgovor #6 : 14 11 2009, 14:51:34 »

Briljantno !
Super !
Nisam često u Splitu (bio sam samo jednom), ali baš sam došao u pravo vrijeme, bio sam na koncertu Simple Mindsa, i... Klanjati Klanjati
Jim Kerr i ekipa su ludilo, i pravi su PalacGore
drago mi je zbog vas Spličana da i vi vidite neke prave koncerte, ovo je sigurno bio jedan od velikih.
Nakon toga sam jutros bio na vaše Bačvice, ideeš... pa to je raj na zemlji, što jest jest Drink
Zatim sam vidio i da imate svoju stranicu www.bacvice.com pa zato vam i pišem ovdje.
Super su bili Simple Minds, super ste i vi.
Pozz... Smije se
dođem opet na ljeto
Evidentirano
Pasivni Promatrač
Novi član
*

« Odgovor #7 : 14 11 2009, 18:23:36 »

Odličan koncert, odlična svirka, Split je napokon dobio jedan pravi rock spektakl. Legendarni škotski sastav je dokazao da su u odličnoj formi i da imaju energije za još puno koncerata.
Već na prve taktove Sanctify yourself se vidilo da će to biti većer za pamćenje.
Svirali su preko 2 sata i to jednakom žestinom od prve do zadnje minute i pokazali kako to rade profesionalci,
za razliku od Vlatka Stefanovskog, čiji je nastup trajao prekratko, jedva je odsvirao nekoliko stvari, i time me razočarao. Neznam što on misli ali nije bilo u redu da publika čeka zvijezde večeri uz glazbu sa CDa
Simple mindsi su bili najavljeni za 22:30 ali su valjda i zbog Stefanovskog morali uraniti 20 minuta.
Dakle šta se Vlatka tiće prst dole,Šta se publike tiće prst gore iako je šteta šta se nije odazvala u malo većem broju. Cijena karte od 100 - 150 Kn nije velika obzirom da se radi o grupi koja je prodala preko 35 milijuna ploča i 30 ak godina je u vrhu. Eto prošli tjedan je i još jedna zvijezda nastupala u Zagrebačkoj areni pred polupraznim gledalištem, to je bio Eros Ramazotti, mada se on neda usporediti naravno sa Simple mindsima.
Zaključak je naravno, da hrvatske arene izgleda mogu napuniti samo narodnjaci i cajke, nažalost.Dakle da rezimiram, odličan koncert koji je svakako trebalo vidjeti i koji se dugo u Splitu čekao, jedina je moja zamjerka izostanak nekolicine hitova kao All things she said, she is a river i hypnotized, ali ovo je promocija novog albuma pa je zato to tako. Nadam se da će nakon ovog koncerta napokon zaživjeti Spalladium arena i da na idući ovakav spektakl nećemo morati čekati godinama.

Evidentirano
TV Kritičar
Član

« Odgovor #8 : 15 11 2009, 19:32:06 »

Sve pohvale i kapa dole Klanjati Klanjati
Simple Minds su prava fora.
Evidentirano

Kavopija
Član

« Odgovor #9 : 20 11 2009, 18:15:54 »

je je, bilo je odlično. PalacGore
Nes, a i whiskey se je lio u potocima... Drink a Jim pjeva...
Evidentirano

U sexu je najbolja - kava prije, ako je dobra.
Tagovi: Muzika Simple Minds kocert Anketa 
 Str: [1]   Gore
  Preporuka  |  Ispis  

Skoči na:  

Multimedia Digital Studio is Your Favorite One
Hotel And Traveling .com is the Hotel Booking Online reservations; safe and easy Hotel Booking online tool.
Pokreće MySQL Pokreće PHP Bačvice.com/Forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!