Bačvice.com/Forum
18 05 2012, 14:34:47 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Bačvice Portal Blog
Novosti: Forum na Bačvice

Portal - Bačvice   Forum   Blog Pomoć Traži Kalendar Članovi Tagovi Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Preporuka  |  Ispis  
Autor Tema: Ava Karabatic - Fun Club  (Posjeta: 2269 )
modni savjetnik
Novi član
*

Spol: Muški

« : 21 06 2010, 14:28:45 »

Ava Karabatić Fun Club Sise
Dobrodošli svi vi ljubitelji (lijepog) lika i (mudrog) djela Ave Karabatić Klanjati
Čudi me da još do sada niste imali klub obožavatelja Ave Karabatić a imate kao, ljubitelje Severine i Super Silve No no
Stavio sam ovu temu u rubriku Muzika zato jer je naša Ava baš snimila i novu pjesmu. (prvu)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=IpfaAK3IQUE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=IpfaAK3IQUE</a>
Do sada je čak imala i nastup uživo, Sise ima i još jednu pjesmu, ukupno dvije ali je i to više nego doovoljno za nas obožavatelje. Smije se
Njezin menađer ima u najmnju ruku čudne poglede na situaciju pa o Avi kaže: 'Ima jako velike prohtjeve. Morat ćemo sjesti i ozbiljno porazgovarati. Zove me za jednu frizuru 50 puta, ali to neće ići tako' No no
Pa što on misli. Dobro mu je Ava odgovorila: "'Odlično je što ja imam prohtjeve. Da kažem na sve njijna, njanja, njunja, to je dobro, to bi značilo da nemam karaktera, a ja ga imam. Trebam dvije litre vode i malo sira. Udarim šakom o stol i kažem: Sad želim takvu haljinu, sad želim takvu kosu, sad želim takve cipele i da sam, što je najvažnije, da sam sretna i da ti malo šutiš!'" Hajduk
Naravno. Svašta su je pitali pa i bedasto pitanje (kako im je to palo na pemat) - Što je to emancipacija? Chekic
Nije znala. pa što. Kako i sama kaže sigurno njih 90% ne zna što je to emancipacija Ha ha o tome sigurno nisu ni govorili na njenom fakultetu. Ha ha

Dragi Forumaši, nadam se samo vašim pristojnim i pohvalim komentarima. Hvala. Klanjati
« Zadnja izmjena: 21 06 2010, 14:30:36 modni savjetnik » Evidentirano

Tko gura - ne vuče !

Zavodnik
Senior Član

« Odgovor #1 : 21 06 2010, 15:02:41 »

Dragi Forumaši, nadam se samo vašim pristojnim i pohvalim komentarima. Hvala. Klanjati
A kako ćemo se oglasiti drugačije Modni Savjetniče? Sise Na Bačvicama su samo fina gospoda. PalacGore Ja sam osobno veliki ljubitelj (i) Ave Karabatić Klanjati pratio sam i Farmu a uživam i u ovim glazbenim uratcima... kako je to vrlo u điru, očekujem i knjigu od nje, ali idemo polako...
Evidentirano

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani
.
nim
Senior Član

« Odgovor #2 : 22 06 2010, 13:43:28 »

Ava...pa cura ima moc da te iscupa iz depre  Grohotom ako si tuzan ili ljut, koncentriraj se na Avine bisere i eto osmijeha na lice, nemos falit  No no Ava je rjesenje za osvjezenje  Ha ha I vidi se da zena zna, jer od svih latinskih mudrih izreka njoj se najvise svidjaju 2, a prva je in vino veritas  Drink , a nakon toga druga nije ni vazna  Lol
Evidentirano
Kavopija
Član

« Odgovor #3 : 22 06 2010, 13:54:31 »

Ne znam kako vi ali meni se jako sviđa Ava Karabatić. Kiss
Evidentirano

U sexu je najbolja - kava prije, ako je dobra.
Zavodnik
Senior Član

« Odgovor #4 : 05 07 2010, 12:36:33 »

Sad kad je gotova Farma treba nam nova emisija gdje će se pojavljivati Ava Karabatić Gledaj sad
ili nećemo plačati pretplatu Ha ha

Evidentirano

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani
.
Debeli
Senior Član

« Odgovor #5 : 05 07 2010, 17:17:36 »

Bili su jučer u Red Carpetu cijela porodica Karabatić uključujući i Špira.
Vidjeli smo konačno i gospođu Karabatić majku. Klanjati Majka Karabatić
Evidentirano

Uvijek veseo, samo se ne smijem.  ;)
Tagovi: Muzika Ava Karabatic Mudrosti 
 Str: [1]   Gore
  Preporuka  |  Ispis  

Skoči na:  

Multimedia Digital Studio is Your Favorite One
Hotel And Traveling .com is the Hotel Booking Online reservations; safe and easy Hotel Booking online tool.
Pokreće MySQL Pokreće PHP Bačvice.com/Forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!