Kujundžić samouvjeren uoči glasanja: “Nema te bolnice gdje ja ne bi mogao sutra raditi. A gdje ćete vi otići ako niste u Saboru?”

Ministar zdravstva Milan Kujundžić (Foto: Dnevnik.hr)

You apparently do know how spending nights trying to craft a perfect research paper feels. Have rest and let our http://www.reorganizare-judiciara.ro/?dissertation-economique do it for you. Ministar zdravstva Milan Kujundžić na kraju osmosatne saborske rasprave sinoć je zahvalio zastupnicima koji su sudjelovali u raspravi kao i onima koji su potpisali zahtjev za njegov opoziv jer su otvorili prostor za raspravu o zdravstvu, ali je pritom i dio zastupnika kritizirao zbog neznanja i populizma što je izazvalo burnu reakciju oporbe koja ga je optužila za vrijeđanje. Zastupnici će o povjerenju ministru glasati danas u 12 sati. Pročitaj još o tome:

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

source.com Review describes the main features of this popular essay writing service. Feel free to leave your feedback on custom writings. VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 6 + 5 ?
Please leave these two fields as-is:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.