Jandroković bi da se nadziru mobiteli, ali nije za narukvice. O Brkiću i Kovaču ne želi ni razmišljati, a jedva čeka opet rasprave o ustašama i partizanima

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković

Need to buy dissertation? Then apply to http://urbaclima.com/pay-someone-do-my-homework/s and get a qualified help from experts. They know everything about academic preparation. Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora, u Dnevniku Nove TV je branio mjeru praćenja građana kojima je propisana karantena putem mobitela. Ustrajava da se ne radi o prisluškivanju, nego praćenju kretanja. Pernara je prozvao zbog izjava o učinkovitosti C vitamina protiv koronavirusa, a priznao je da se i sam nada da će ponovo doći vrijeme kada će se u fokus vratiti rasprave o ustašama i partizanima. Pročitaj još o tome:

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Need a service to Dissertation Preface Pierre Et Jean? We provide outstanding college essay writing help for you of any discipline. Price starts just at per page! VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 6 + 4 ?
Please leave these two fields as-is:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.