Glavni Vladin pregovarač otkrio koliko je ”teška” ponuda koja je okončala štrajk u školama: ”Tijekom dva mjeseca puno je različitih rješenja bilo na stolu”

Zvonimir Frka Petešić, predstojnik Ureda premijera (Foto: Dnevnik.hr)

Before deciding whether to make use of an academic writing service, you must wonder what exactly Anoteds do. When do they work? Premijer Andrej Plenković odlučio je da će učiteljima dani provedeni u štrajku ipak biti plaćeni. O tome je izvijestio na konferenciji za medije nakon sastanka sa sindikatima u obrazovanju koji su prihvatili ponudu Vlade za povećanje koeficijenata složenosti posla, čime je prekinut štrajk prosvjetara nakon 36 dana. O Vladinoj ponudi u Dnevniku Nove TV govorio je Zvonimir Frka Petešić, glavni Vladin pregovarač tijekom pregovora sa sindikatima. Pročitaj još o tome:

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We can help edit your College admission essay. Our Ivy League editors have helped 1000's of students by provided basics. VAŽNO! Za postavljanje komentara, nužno je da riješite ovaj jednostavan matematički zadatak (da se uvjerimo da ste realna osoba) :-)

Koliko je 11 + 3 ?
Please leave these two fields as-is:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.