Autor Tema: Svjetsko Gospodarstvo Je Teški Falsifikat, Živjela Nova Tržnica!  (Posjeta: 3437 vremena)

Offline gregi

  • Mlađi član
  • **
  • Postova: 74
    • Profil
    • Crom Alternativna Razmjena
Svjetsko Gospodarstvo Je Teški Falsifikat, Živjela Nova Tržnica!
« u: 04 03 2011, 14:37:19 poslijepodne »
"Apsolutna vlast apsolutno korumpira" - ono što neke možda može iznenaditi, čak su i revolucionari lažni, u Hrvatskoj su kako saznajemo "plaćeni" 250 kuna po prosvjedu... Realnost je ta da je cjelokupno globalno gospodarstvo čisto krivotvorenje i to ono najteže vrste, prakticirano da bi se ljudi zaludili kako bi se zadobilo njihovo povjerenje kroz lukavo izmišljanje umjetne, lažne stvarnosti.

Financijske reforme su krivotvorene reforme, balansiranje proračuna je krivotvorenje, projekcije budućeg rasta su krivotvorene, brojke o nezaposlenosti su krivotvorene, statistika inflacije je krivotvorena; i naravno - krivotvorene su sve vijesti koje podilaze rastu tržišta dionica i održavanju statusa quo po pitanju monetarne politike. Ako je sve krivotvoreno, što od pravog i vjerodostojnog preostaje? U osnovi ništa.

Zašto dobrovoljno sudjelovati u nečemu što nikad nije dobro funkcioniralo? Zašto okretati kotačiće mehanizma koji nam oduzima umjesto da nam daje? Zašto biti dio sustava koji je nelogičan, neprirodan, neodrživ, kriminalan? Zašto uvijek plesati na rubu kolapsa?





Samostalno za sebe i druge priskrbi životne potrepštine i obezbjedi smislenu budućnost koju ti korumpirana ekipa svjesno ili nesvjesno uskraćuje:





Izvor:
Globalna Ekonomija Je Teška Krivotvorina, Živjela Nova Tržnica!