Autor Tema: Mate Peroš odlazi iz Hajduka 1. srpnja, Tomislav Mamic novi predsjednik  (Posjeta: 6358 vremena)

Offline Debeli

  • Senior Član
  • ****
  • Postova: 492
  • Spol: Muški
    • Profil
   
                   slika: Andabaka i Peroš.

Nova kadrovska križaljka slaže se u Hajduku. Jako Andabak bit će novi predsjednik Nadzornog odbora, a Tomislav Mamić novi predsjednik Uprave. Tako je odlučeno još u petak, a u ponedjeljak je Andabak obznanio i termine promjena.
- Peroš napušta Hajduk 1. srpnja. Tako je najavio, tako mu stoji u ugovor, pa će se tako i dogoditi.

Peroš je tijekom svibnja spominjao odlazak s funkcije na kojoj ima mjesečnu plaću od 54.000 kuna, ali se početkom lipnja činilo da su svi sukobi riješeni i da će Hajduk nastaviti sa Perošem u ulozi prvog čovjeka. Ipak, nezadovoljstvo krupnih dioničara bilo je preveliko. Peroš će morati otići, to više nije sporno. Ipak, riječi Jake Andabaka ostavili su na njega dojam iznenađenog čovjeka.
- Nemam komentara. Ne, nemam što reći - kazao je Peroš.

Peroš je već nekoliko puta naglasio da će otići kada on to bude želio, ali na koncu nije ispalo tako. Kritike Keruma, a zatim i potezi tandema Andabak - Rimac koji su bez znanja Peroša doveli Krešu Ljubičića na Poljud, definitivno su pokazali da predsjedniku izmiču i oni sitni konci vlasti koje je do tada držao u svojim rukama.
- Ujesen očekujemo prodaju dionica grada Splita koje će kupiti naša tvrtka Naprid Bili, a tada će doći do promjene na čelu Nadzornog odbora - zaključio je Andabak.

Prijelazni rok je u tijeku, osjetljivi su dani i stoga je logično da dioničari žure s promjenama, kada su se na njih već odlučili. Međutim, vrlo je intrigantno pitanje što će biti s Fredijem Fiorentinijem, desnom rukom Peroša i čovjekom koji već devet i pol godina ima kontinuitet u kancelariji direktora na drugom katu. Je li on sljedeći na listi onih koji bi trebali otići? I to ćemo saznati vrlo brzo...
                                       
                                 Preneseno iz

E, pa dobro. pa-g
Bilo je i vrijeme. Meni se čini da i Kerum ima tu svoje prste, i uz njegovu pomoć sredit ćemo našega Hajduka... :kla: nismo ga zaludu izabrali.
A ovoga predsjednika, daleko mu kuća, dosta je i viditi pa da znaš koliko je sati. Ne predviđam mu uspješnu ni odvjetničku karijeru. :s-lol: čisto je nesimpatičan
A gdje je naš stari dobri Branko Grgić, a? To je bio as. pa-g
Biće nešto od našega Hajduka, što vi mislite?
kad poduzetnici uzmu to u svoje ruke, samo ono što vrijedi ostaje... :sm:sh:
Uvijek veseo, samo se ne smijem.  ;)

Offline Debeli

  • Senior Član
  • ****
  • Postova: 492
  • Spol: Muški
    • Profil
Odg: Mate Peroš odlazi iz Hajduka 1. srpnja, Tomislav Mamic novi predsjednik
« Odgovori #1 u: 22 08 2009, 18:20:01 poslijepodne »
Mate Peroš je prošlo vrijeme.
Imamo novig, pravog predsjednika - Joška Svagušu Otiđite na Forum o njemu. :kla:
Uvijek veseo, samo se ne smijem.  ;)