Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - ileana_

 Str: 1 [2]
16
Ok informacije znate  s-k... svima Sretna nova sa zakašnjenjem na Forumu!

17
Evo ukratko prva radionica koja će biti je u petak (košta 25 eura),petak 1.2.2013. je Vecer s andelima - predavanje o njenom životu, predstaviti svoju knjigu (meditacija, postavljaju se pitanja....) u subotu velika radionica  Kako stupiti u kontakt sa svojim anđelima(110 eura) i tu je će biti rad na čakrama (uz pomoć boja) te također meditacija, uspostavljanje kontakta sa anđelima na jednostavan način itd. Eto za prvu radionicu u petak imamo još dva slobodna besplatna mjesta koja poklanjamo pa ako neko ima želju nek se javi....  s-l4..

18
 :tamo:lol:

19
Alternativa / Gostovanje Francesce Brown u Splitu - andjeoska terapeutkinja
«  u: 05 01 2013, 19:45:15 poslijepodne »
Pozdrav!

Dobila sam dopuštenje da postavim ovu temu na Forum, ako sam falila podforum, molim premjestite. hvala i Sretna Nova svima  :e:cv:

Gostovanje Francesce Brown u Splitu
 
1.2.2013.- hotel "President" u 19.30-21.30,
2.2.2013. hotel "Jadran" na Zvonćacu u 10.00 - 16.30 .
 

Francesca Brown je izuzetna dama s nevjerojatnim darom; vođena da osvijetli i ispuni nadom I smislom živote ljudi. Autorica je dva bestsellera (Anđeli koji mi šapću I Glasovi anđela) te najpoznatiji anđeoski kanal Europe. Francescina izuzetna životna priča je svjedočanstvo promjene koja se može dogoditi ako otvorimo oči i pustimo nadu u srce.
 Francesca sve više putuje izvan rodne Irske. Nedavno je bila u Norveškoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Americi, a ove godine je odlučila posjetiti i Hrvatsku (Split) te održati dva predavanja (termini gore navedeni).

Sve informacije i rezervacije na: 099- 8026153 ili mail: [email protected]

 Str: 1 [2]