Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Tjololo

 Str: [1]
1
Radio Televizija / Odg: Nocna Mora
«  u: 12 02 2010, 23:28:27 poslijepodne »
Slažem se nim ka i obično :amn: Samo da ljudi nisu toliko puni svoje umišljene značajnosti i ne smatraju neke male ljude za redikule, da ne kažem nešto gore, mogli bi se zamislit kad bi malo dublje razmotrili šta Ševa govori. Iako se tako ne čini, ali neke njegove kritike i opažanja su više nego točne -popipo-

2
Radio Televizija / Odg: Nocna Mora
«  u: 07 11 2009, 20:24:54 poslijepodne »
Hvala na dobrim željama ziv A nije loša ideja ni zatražit savjet od Lakija i Ševe oni bi imali stvarno dosta za reć: Samo ne može mi otac dto dočekat jer je već nadrogiran s-c-b Ali valjda će bit dobro, iako ima guslit po pustim pretragama, ali valjda rješenja ipak ima, samomora sanirat upalu.
A što se tiče gledanja Z1 u splitu preko B-neta, sigurno ga imaš, samo nisi potražio i-dr Pozdrav i ugodno gledanje

3
Radio Televizija / Odg: Nocna Mora
«  u: 06 11 2009, 23:53:09 poslijepodne »
na koji način je šalješ, molim te? kako je ti hvataš ako si iz splita?
i kako drugačije da gledamo Noćnu Moru nego preko Neta?  :mis: barem mi Splićani?

Očito da je šaljem preko TV kartice i B-netovog priključka. Valjda svi već znaju da i osnovni paket ima Z1, a Max-TV sigurno ima. Doduše kao što je neko u početku napisao imao sam problema sa zvukom, jer mi nisu legli novi driveri, a ide i preko koaksijalnog običnog kabela. Pitao sam u Robota za posebni audio kabel i on mi rekao da nabavim onaj sa dva činča i stereo ilazom za zvučnu karticu, ali mislim da sam trebao uzeti sa duplim činčevima i uključiti direktno u TV karticu, pošto imam adapter. Al šta ćemo sad šta je tuje, ova verzija izgleda više sa prenos zvuka na TV.
U međuvremenu mi otac dobio žestoke napade bubrežnog kamenca pa sam zaokupljen time. Usput ako neko zna nešto o laserskom liječenju kamenaca u Splitu neka javi. Ja Googlam i daje mei sve neke depilacije, uklanjanje bora i staračkih pjega, ali na stranici HRTa sam vidio da ima nešto i u Splitu za kamence. pa ako ko zna nek javi.

4
Radio Televizija / Odg: Nocna Mora
«  u: 06 11 2009, 00:29:12 prijepodne »
Ne shvaćam zašto morate gledat Moru preko neta, naime ja sam iz Splita pa je šaljem na Justin TV, što onda preuzima onaj studio 2002, koji to radi normalno iz koristoljublja. Osim toga je proradio Index. Ali ako baš morate gledat stream preko Studija 2002 doćite na direktnu stranicu di ima chat (ne trebaju nikakve aktivacije) pa da se malo chatamo :bl:bl: Mogu vam pustit i nešto drugo ako niste u Hrvatskoj , a želite nešto vidit. Da sam se sitija moga sam vam pustit gradsku skupštinu preko TV Dalmacije s-c-b U svakom slučaju puno pozdrava i svratite. http://www.justin.tv/tjololo

 Str: [1]