Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - puca

 Str: [1]
1
vrhunska pljačka, nego šta!!!!!!!!!!! strašno! odakle iom uopće tako glupe ideje padaju na pamet! popljačkali, potrošili više nego šta su imali i sada glupi narode vraćaj! ako meni ne štima blagajna na poslu, ja moram nadoknadit iz svog džepa. a oni, potrošili sve za svoj privatni konto i sad da im ja i meni slični vraćaju.aaaaaaaaaaaaaaaaa, šizim! a advokati,javni  bilježnici,liječnici s privatnom praksom, estradnjaci i ostali s enormnim zaradama pošteđeni jer se naši pametnjakovići još nisu dosjetili kako da i njih oharače. grrrrr, bijesna sam!

2
Politika / Odg: Željko Kerum, gradonačelnik Splita, podrška
«  u: 14 09 2009, 14:56:29 poslijepodne »
moja podrška kerumu! živija naš gradonačelnik!!!! još kad bi ga ovi paraziti šta ga okružuju pustili da na miru radi, daleko bi i on , ai mi skupa s njim... bravo željko, i ne daj se!

3
Politika / Odg: Tko ce biti novi predsjednik Hrvatske države?
«  u: 14 09 2009, 14:51:11 poslijepodne »
grrrrrrrrrrr! strašna tema od koje me odmah zaboli glava. ovo sve skupa postaje prestrašno, prestrašno!  bijesna sam kad uopće vidim tko se sve kandidira! ali, kako to biva - kakva država, takav i predsjednik. valjda nismo bolje ni zaslužili. ionako dajemo svakom da nas ... uz duž i poprijeko, pa svejedno 'ko će se vinut na prijestolje. mogu samo zapivat onu alkinu pjesmu:"laži, laži, laži me; ti me lažeš najbolje..." mislim da će u potpunosti opisat budućeg predsjednika-icu, ma tko bio da bio.... uhhhhhhhhhhh  s-c-b

 Str: [1]