Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - vesela

 Str: [1]
1
Muzika / Odg: Djordje Balasevic; Kalendar mog djetinjstva
«  u: 07 06 2009, 15:14:58 poslijepodne »
negdje sam, još davno,  pročitala da đorđe snima i film (film se zove „rani mraz“), ako nije već i završio. film bi trebao bit priča o vasi ladačkom i njegovoj nesretnoj ljubavi. u filmu pored poznatih glumaca, glumi i cijela balaševićeva obitelj. pokušavala sam na internetu pronać mao više podataka o tome kad će i da li će film uskoro u kina, ali nema baš puno informacija, pa se nadam da netko od vas forumaša ima neku informaciju o tom filmu?!

2
Muzika / Odg: Djordje Balasevic; Kalendar mog djetinjstva
«  u: 05 06 2009, 17:05:30 poslijepodne »
đorđe balašević je legenda!!!!! jedan jedini i neponovljivi! tako mali, a tako velik! obožavam ga.

3
Pitanja i Odgovori / kako cu "zalijepiti" slike ili linkove na forumu???
«  u: 05 06 2009, 17:03:44 poslijepodne »
 Molim za pomoć :s:r:m: nisam baš vična i nisam puno po forumima,a i kompjuter znam koristit baš onoliko koliko mi treba u poslu,  ali mi u zadnje vrijeme krenulo hi hi hi . nedavno sam, baš na ovom forumu, htjela stavit neku animaciju, pa sam malo zapela hm hm! baš se čudom čudim kako ostala ekipa stalno stavljaju nekakve zgodne slikice i svašta, a vrhunac mog umijeća je copy-paste, a to baš i nije primjenjljivo svaki put! pomagaj! dakle, kako mogu npr stavit neku sliku-animaciju, a da mi se na forumu ne pojavi onaj bijeli kvadratić s crvenim križićem  :hv:l

 

4
Ljubav, Sex / Odg: gay parada u srpnju
«  u: 03 06 2009, 11:46:00 prijepodne »
sigurna sam da nitko od nas ne bi volio da mu sin  ili kći bude gay! ali, ako se to već dogodi,  mislim da im trebamo pomoći i prihvatiti to. našim negiranjem problema nećemo ih pretvoriti u hetero... a glede parade, ako se ljudi osjećaju ugroženo, neka paradiraju. split bi trebao biti kozmopolitski grad, pa prihvatiti i takve stvari. a, u svakoj životnoj situaciji ima onih koji su "za" i koji su "protiv".... onaj tko je protiv, neka ih ignorira. ja osobno, niti sam protiv, niti sam za! to je apsolutno njihova stvar i ako će paradirat rivom ili plivat do brača, ili skakat iz padobrana,  to je stvar njihovog izbora...ako ih već veseli hahaha! i to, sve dotle dok ne ugrožavaju sigurnost i prava onih koji nisu njihovi istomišljenici... :)

5
O Bačvicama / Odg: Gradilište na Bačvicama
«  u: 03 06 2009, 11:32:20 prijepodne »

Ipak nije tako crno kako se je i tebi učinilo. :no:
Hotel će se graditi ali ne tu gdje sam i ja pomislilo.



dragi glazbeni uredniče :) baš ti hvala na podrobnim informacijama,. u međuvremenu sam skužila i ja o čemu se radi i sva sreća da "ipak nije sve tako crno..." možda ovaj grad ima ružičastu budućnost! vrijeme će pokazat....

6
Humor / Odg: Vicevi
«  u: 01 06 2009, 10:21:57 prijepodne »
'Šta ti radi žena?'
'Ona je prostitutka.'
'Oooo, pa znaš li ti šta to znači?'
'Ne znam, ali znam da tvoja žena pomaže mojoj ženi kad ima puno posla.'
 





7
O Bačvicama / Gradilište na Bačvicama
«  u: 01 06 2009, 10:13:48 prijepodne »
ej, ekipa! neko vrijeme sam izbivala iz splita i ovaj vikend sam se iznenadila kad sam vidjela  gradilište nasuprot hotela "park"! ima li nektko pojma šta se tamo gradi?! rekli su mi da se gradi nekakav hotel, ali sam sumnjičava jer mi je nekako gradiliše premaleno i čudnog oblika za izgradnju hotela?! a, baš sam radoznala....

8
Muzika / Odg: Super Silva Fun club
«  u: 01 06 2009, 10:07:52 prijepodne »
Super Silva baš je super Silva u pravom smislu tih riječi.
U svim smislovima. pa-g Ona je lijepa, ona je zgodna, ona llijepo pjeva, Super Silvu užitak je gledati i užitak je slušati našu Super Silvu.

zavodniče, jasno mi je da ti je super silva zauzela veći dio desne polutke mozga. ako ti je užitak gledat ju i slušat ju, ok. ali, zašto maltretiraš "narod" na ovom forumu?! 

9
Predstavljanje / Odg: ja sam vesela
«  u: 10 04 2009, 14:18:40 poslijepodne »
dragi kapetane, baš ti hvala na riječima dobrodošlice... a dal'ću naći to šta tražim, hmmmm, bumo vidili, ne?!
pusica  sl-k

10
Predstavljanje / ja sam vesela
«  u: 10 04 2009, 12:27:07 poslijepodne »

ja sam vesela. volim ići vani, volim ići u disko, volim pisati po forumima, volim velike muškarce s velikim hihihihi i štošta još ja volim, a samo zato jer sam vesela  :par:ty:


11
Muzika / Odg: U2 u Zagrebu
«  u: 09 04 2009, 11:10:54 prijepodne »
da.... jel'netko ima ideju zašto split nije baš omiljena "meta" za koncerte ove vrste?! osim "iron maden" ne pamtim kad je netko od poznatih gostovao u splitu! sjećam se koncerta "dire straitsa" početkom 80-tih na gripama, i to bi bilo to, ako me sjećanje služi?! split, grad glazbenih i inih umjetnika, a u organiziranju koncarata - ćorak  :mis:

12
Muzika / Odg: U2 u Zagrebu
«  u: 30 03 2009, 11:39:48 prijepodne »
da super! čula sam da su karte planule odmah... jel'netko zna gdje se još mogu kupiti karte? pretpostavljam da će šverc-komerc procvasti...

13
Ljubav, Sex / Odg: Kako doci do istine
«  u: 30 03 2009, 11:38:21 prijepodne »

za početak, što je to istina?! ono šta je za mene istina, ne treba biti za tebe... a opet, u konačnici, samo je jedna istina  ???

 Str: [1]