Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Šaptač

 Str: [1]
1
Rasprava / Duško Mucalo intendant splitskog kazališta
«  u: 10 06 2010, 16:36:52 poslijepodne »
Duško Mucalo novi je intendant splitskog kazališta :kla: pa-g
HNK = Hrvatsko narodno kazalište
To je ono super i što moja malenkost osobno  vrlo pozdravlja pa-g
     
  Duško Mucalo je čunka i po. pa-g
SPLIT - Novoformirano kazališno vijeće splitskog HNK-a među sedam kandidata za novog intendanta izabralo je pjevača i autora zabavnih glazbenih doskočica Duška Mucala (56). Odluku su obrazložili Mucalovim iskustvom u kazalištu, poznavanjem financija, ali i njegovom osobnošću jer vjeruju da će razrješiti brojne konflikte unutar i oko splitskog teatra.
Preostalih šest kandidata nije zadovoljilo kriterije kazališnog vijeća. (Što, naravno, nije nimalo čudno. Tko gubi ima pravo i da se ljuti. Neka tuguju u četiri zida svoje sobe.) Odluku o izboru Mucala za intendanta trebalo bi u srijedu potvrditi Gradsko vijeće, a potom amenovati i Ministarstvo kulture.  -popipo- -Amen.

“Meni će kao intendantu splitskog HNK publika biti svetinja”, rekao je za Jutarnji Duško Mucalo, intendat splitskog kazališta. :kla:

Bravo Duško. :kla: A mene osobno čini jako zadovoljnim to što si ti intendant. Smatram te jako sposobnim, obrazovanim, kulturnim i načitanim. Bingo!  pa-g

dragi Forumaši, molim vas i za vaše konotacije i mišljenja :kla: ispunite i anketu.

 Str: [1]