Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - profitiraj

 Str: [1] 2
1
Internet / Super online igrice - uskoro i vrijedne nagrade...
«  u: 28 03 2011, 15:26:36 poslijepodne »
Odličan sajt sa super igricama. Pa evo, kome je dosadno na poslu, tko ima vremena...

Best games
Games For Kids

2
Politika / Tko misli da hrvatski turizam MOŽE i MORA bolje?!
«  u: 23 02 2011, 21:59:44 poslijepodne »
Na Facebooku je osnovan fan page podrške hrvatskom turizmu. Želimo skupiti 100.000 članova koji misli da može i mora bolje te 1.000 konstruktivnih prijedloga - što bi hrvatski turizam učinilo boljim?

Nadamo se što većem odazivu i što više komentara na ovom i drugim forumima.

Idemo raspravaa....

3
Politika / Rebalans proracuna
«  u: 24 08 2010, 20:55:53 poslijepodne »
Rebalans proračuna povećava deficit na 4,2 posto BDP-a http://www.profitiraj.hr/novosti/vladin-rebalans-povecava-deficit-s-26-posto-na-42-posto-bdp-a/

Ovo nije rebalans, nije ni kozmetika - kaže oporba http://www.profitiraj.hr/novosti/%E2%80%9Eovo-nije-rebalans-proracuna-ovo-nije-ni-kozmetika%E2%80%9C/

Vladin rebalans proračuna...jeli izborni? Definitivno je opet propušteno napravit ono s čime se Hrvatska kad-tad mora suočiti, a to su bolni rezovi i velike uštede. Ovakav rebalans poslat će Šukera po novo zaduživanje a Hrvatskim građanima prije ili kasnije donijeti gorak okus i sol na ranu ionako teškog života.

Zoran Milanović opet bezidejno napada, bez konstruktivnih prijedloga itd...

Vjerojatno je ovaj rebalans pištolj na startu nove predizborne kampanje i još jedne farse odnosno predstave u režiji naših političara.

4
Biti prisutan na internetu sve više postaje ključ kvalitetnog i cjelovitog oglašavanja. U marketinškom smislu internet divovskim koracima sustiže televiziju i marketinški odijeli svjetskih brendova oslobađaju mu sve veće budžete. Nekada se veličina kompanije mjerila profitom i veličinom a danas su jedan od parametara „lajkovi“ na Facebooku i sljedbenici na Twitteru.

Internetska stranica famecount.com prikuplja i objavljuje podatke o zastupljenosti svjetskih brendova na socijalnim mrežama. Pogledajte TOP 10 http://www.profitiraj.hr/novosti/svjetski-brendovi-na-socijalnim-mrezama-%E2%80%93-tko-ima-najvise-%E2%80%9Elajkova%E2%80%9C-i-%E2%80%9Etweetova%E2%80%9C/

"Svjetski poznati lanac kafeterija Starbucks još uvijek neće na hrvatsko tržište, jer kako kažu, Hrvati više vole ispijati kavu sjedeći u kafićima nego hodajući. Da mišljenje Hrvata ne dijeli i ostatak svijeta pobrinuo se Facebook. Starbucks je apsolutnim vladarom „lajkova“ i „tweetova“ diljem svijeta. Ovaj brend na Facebooku broji preko 12,8 milijuna fanova. Na Tweeteru je član ekskluzivnog kluba od milijun sljedbenika, što mu je dovoljno da bude prosječno najpraćeniji brand na svijetu." :groh:

5
Rasprava / Savjeti za manje mjesecne rezije!?
«  u: 15 06 2010, 10:51:01 prijepodne »
Klima uređaj

Vanjsku jedinicu montirajte na sjeverni dio kuće, tamo gdje je zaklonjena od direktnog sunčevog zračenja, kako biste povećali učinkovitost uređaja....

Kupite kombi klimu...

Montirajte posebnu ručicu tuša koja će vam uštedjeti i do 500 kuna godišnje...

Kod odabira nove pećnice uzmite onu s ventilatorom jer....

Ostali savjeti http://www.profitiraj.hr/osobne-financije/kako-smanjiti-potrosnju-energije-u-nekoliko-koraka/

Molim vas da se uključite u raspravu sa ostalim kreativnim savjetima a puno toga možete vidjeti i kod Gašpar Energetića na facebooku.

6
Posao / Pazite da vas Facebook ne košta otkaza!!!
«  u: 14 06 2010, 13:15:50 poslijepodne »
U svijetu se pojavio trend otkaza zbog facebooka. Radnici koji ostavljaju pogrdne statuse i komentare na Facebooku ozbiljno narušavaju ugled kompanije, na što ni poslodavci ne ostaju ravnodušni...

Pogledajte mišljenje stručnjaka http://www.profitiraj.hr/novosti/kada-neslana-sala-o-nadredenome-na-facebooku-postane-tuzba-ili-otkaz/

U Hrvatskoj je jako teško pronaći posao a jako ga je lako izgubiti na lak način. Nemojte svoje frustracije i nezadovoljstvo iznositi javno na facebooku, može vas stajati otkaza, a loša plaća i loš posao je bolje od nikakve plaće i burze rada.

7
Računala / Odg: Nesto o iPadu - treba li ga kupiti?
«  u: 07 06 2010, 16:55:37 poslijepodne »
Ma mogla bi biti vrhunska stvar...

Prekrasan dizajn kao i do sada iz Applea..Samo da bude mogao sve i to je to..nedostatak flasha se ne osjeća, sve više stranica je prilagođeno..

8
Računala / Odg: Nesto o iPadu - treba li ga kupiti?
«  u: 07 06 2010, 16:33:39 poslijepodne »
Kako koja je razlika?

Pa ovo je računalo, možeš sve s njime,,ići na internet i to..

iPod je bio za muziku i tako to..ne kužim tvoje pitanje? to je kao da kažeš da nema razlike između bicikla i motora...

9
Računala / Nesto o iPadu - treba li ga kupiti?
«  u: 07 06 2010, 09:55:25 prijepodne »
Na hrvatskome tržištu uskoro će se pojaviti novi iPad..

http://www.profitiraj.hr/novosti/osam-stvari-koje-trebate-znati-o-ipadu/ - prosudite sami.

Vjerojatno će mnogu ispeglati karticu kako bi ga imali,,,jer kako je iPhone postao trend u Hrvatskoj mogao bi i iPad...

10
A tko ti je taj novi pravi izbornik? Treba mu dati vremena, mlad je, puno zna....

11
Sport / Odg: Njemacka - ekonomski pobjednik SP2010
«  u: 01 06 2010, 15:51:52 poslijepodne »
Ja mislim da za takav scenarij nema realne osnove...naprosto sam siguran da neće obraniti titulu svjetskih prvaka..

12
Sport / Odg: Njemacka - ekonomski pobjednik SP2010
«  u: 01 06 2010, 13:56:20 poslijepodne »
Za sve one koji se planiraju kladiti tokom SP predložit ću nešto...

Ako se mene pita dvije najjače repke biti će Španjolska i Brazil.

Dunga je posložio stvari, potjerao zvjezdice i zaveo disciplinu. Oni stariji koji pamte Dungu na terenu znat će o čemu je riječ. Ono što je nekada koristio na terenu sada je prenio na svoje igrače. Imaju kvalitetu, disciplinu, lepršavost....Vjerujem da oni idu u finale.

Španjolska je sve posložila u zadnjih nekoliko godina, izgledaju stvarno atomski, imaju kadar, imaju po meni najjači vezni red na svijetu, imaju napad..

I nisam ja tu sada rekao ništa novo..većina ljudi njih očekuje u finalu...

Kao eventualna iznenađenja u pojedinim utakmicama vidim jaku reprezentaciju Srbije i Gane..

Totalni krah očekujem od Argentine. Reprezentacija kojoj je trener glavna zvijezda definitivno nema šanse. Mislim glavna zvijezda u negativnom smislu. Ne kao recimo Mourinho zbog osebujnog karaktera.

13
Sport / Njemacka - ekonomski pobjednik SP2010
«  u: 31 05 2010, 14:00:06 poslijepodne »
Dragi forumasi,

SP samo sto nije pocelo,,

Pogledajte jedan zanimljiv podatak o povezanosti najjaceg europskog gospodarstva i SP-a 2010  http://www.profitiraj.hr/novosti/njemacka-ekonomski-pobjednik-sp-a-u-africi-%E2%80%93-poslovi-vrijedni-1-5-mld-eura/
Hoce li ostvariti rezultat u nogometnom smislu ostaje nam vidjeti, ali i ako ne ostvare,,,oni su SP jako dobro iskoristili.

14
Posao / NOVI ZAKON! Kako izračunati godišnji odmor? - SVE O TOME
«  u: 20 05 2010, 13:39:18 poslijepodne »
Uskoro počinje sezona godišnjih odmora. Svakodnevno dobivamo pitanja o tome kako ih računati i kojih pravila se pri tome moramo držati. Kako uskladiti pravilnike i koliki minimalan broj radnih dana moramo uzeti kao polazište za računanje godišnjih odmora?  :git:

15
Dragi forumaši,

Bliži se subotnje finale...

Osim vrhunskog nogometa koji nam obogaćuje dosadne utorke i srijede, Liga prvaka zanimljiva je iz svih kuteva gledanja...

Koliki je samo nagradni fond Lige prvaka...http://bit.ly/aNO6PE

Mislim da je vrijeme za neku raspravu o Ligi prvaka   :h:a:

 Str: [1] 2