Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - Kancelar

 Str: [1]
1
Europska unija, da ili ne?
Treba li Hrvatska postati i biti članica Europske unije? :mis:

Teorija zavjere
Zašto se referendum o ulasku u EU niti ne spominje, pa niti od oporbe?
Za EU? - nije riječ o bezazlenom pitanju, mada možda izgleda tako.
Molio bih vas da malo prodiskutiramo o tome. Znam, bilo je sličnih tema ali mislim da nikako dovoljno.
Neka nam povod diskusiji bude emisija na HRT-u prije par tjedana; moj inače veliki favorit Krešimir Mišak i njegova emisija Na rubu znanosti nešto je što se ne propušta na mojoj plazmi. :-)

Tema je bila Europska unija, Da ili Ne
 i gost uvaženi stručnjak David Icke, :kla: slavni britanski teoretičar zavjera ali ne samo to, jasno.

Evo što kaže David Icke:

-Ovo je za Hrvatsku veoma važno pitanje. Ako ste pripadnik manjine koja želi kontrolirati većinu, znate da ćete imati manje kontrole u centru ako se političke odluke donose na više mjesta u svijetu i ako je taj postupak nezavisan. I stoga neprekidno nastojite što je moguće više centralizirati postupak odlučivanja. Dakle, odluke koje se tiču sve više i više ljudi, donose se u sve manjem i manjem krugu ljudi.
Ja već gotovo 20 godina upozoravam na tu činjenicu i napominjem da oni zapravo žele stvoriti svjetsku vladu koja će diktirati cijelom svijetu, a ispod nje će biti niz superdržava od kojih je jedna i Europska unija.

Europska je unija upravo ono na što sam upozoravao.
U današnjoj Britaniji (Icke je Britanac op.p.), kao i u svakoj zemlji članici Europske unije, otprilike 70 do 75 posto zakona koje britanski narod mora poštovati nisu zakoni koje je donio britanski Parlament, nego dolaze iz Europske unije, a nije ih donio čak ni Europski parlament, nego, što nije slučajno, birokracija koja se zove Europska komisija.
Ovo što ću sada reći prihvatili su britanski sudovi; Bilo koji zakon donesen u Britaniji, a tako će biti i u Hrvatskoj, koji nije u skladu sa zakonima Europske unije, mora ustuknuti pred zakonom Europske unije koji ima prednost. Britanija više nije nezavisna država, nego jedna od država Europske unije. To je diktatura.

Hrvatska je proživjela strašno iskustvo ratnih sukoba i borbe kako bi postala današnja nezavisna država. Nije li ironično da vlada danas sve to namjerava predati birokraciji Europske unije jednim potezom pera?
Onog dana kad Hrvatska uđe u Europsku uniju, to će biti kraj nezavisne Hrvatske. (Ili, kako bi George iz Seinfelda rekao "End of independent George' op.p. :))
Tako je bilo i sa svim državama koje su danas članice Europske unije.
Hrvatska još ima priliku odbiti da vlada odbaci nezavisnost. A kada bi znala kakva agenda stoji iza Europske unije, ne bi ni pomišljala na pristupanje toj uniji.
Još prije mnogo godina govorio sam da Europska unija želi predsjednika, da želi postati SAD Europe kojom se upravlja iz centra, da hoće svoju vojsku, ministra vanjskih poslova... Sve se to i dogodilo ili se događa. Kad pogledamo što je danas Europska unija i kakvu kontrolu ima, to još nije sve. Plan joj je imati još više kontrole. A to je svijet koji Hrvatska može izbjeći.

Ovo je David Icke Video:

   


Jeste li za Ulazak u Europsku uniju? Priželjkujete li možda referendum o toj temi?

 Str: [1]