Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - mala Luce

 Str: [1]
1
Rasprava / Uredjenje okoliša poviše ferate
«  u: 09 10 2010, 17:20:29 poslijepodne »
Dobar dan svima!
nadam se da me netko može uputiti na pravu adresu kod "prave" osobe.
Naš je kvart ,složit ćete se,nika na najlipšen mistu u najlipšen gradu na svitu...a ja iman problem i ne znan kako ga riješiti.  :mis: :mis: jer me prebacuju s jednog telefona na drugi ,iz jedne službe na drugu ....
Ispred kuće,točnije poviše ferate je naraslo različito raslinje ,bolje rečeno gustiš i ništa se kroz njega ne vidi.Vjerojatno tamo žive i mnoge kolonije glodavaca...Grane stabla su se uplele u dva stupa rasvjete pa je ulica i mračna...a da ne kažen i opasna.

Dakle ukratko: triba sasič raslinje,oslobodit stupe rasvjete i stavit sviće.Kome se mogu obratiti da riješi taj problem?

Raslinje pripada Parkovima i nasadima ali neće doć samo na naš poziv  :zapre: a stupovi su u "nadležnosti" SEM-a (tako kaže HEP )....
Mogu li ljudi zaposleni u kotaru nešto poduzet i nekome se direktno obratiti ( a ja ću in šapnit o kojoj se lokaciji točno radi )?
 :hv:l    :kla:


 Str: [1]