Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - ljubitelj udanih

 Str: [1]
1
Politika / Odg: Željko Kerum, gradonačelnik Splita, podrška
«  u: 21 10 2009, 16:52:48 poslijepodne »
A to što se je dogodilo i nije, na koncu konca, big deal...

pa i nije. ne mislim ni ja. :no:
gledam malo i po drugim portalima, ima interesantnih dopisa, evo jedan:
"-I ja san iz Ogorja i napredniji san od Keruma, jerbo san se prije njega rastavija. " :zapre:
  :s-lol: :s-lol:

2
Politika / Odg: Željko Kerum, gradonačelnik Splita, podrška
«  u: 21 10 2009, 14:48:21 poslijepodne »
hmmm, ne pišete o ovim najnovijim događajima a cijela je nacija na nogama?
sinoć je i Otvoreno bilo o tome, na tu temu. :s-lol:
a evo što 24.sata piše o Kerumovoj nevjeri, ovo su najnovije dogodovštine:

Kerum uzeo godišnji odmor i s Fani otišao iz Splita?
Željko Kerum nestao bez traga.

 s-l4
Splitski gradonačelnik je u utorak uzeo četiri dana godišnjeg odmora, a upravljanje gradom je prepustio dogradonačelniku Juri Šundovu. Primajući Mađarskog veleposlanika Šundov nije htio puno komentirati šefovu nevjeru.
 - Ljubav je ljubav. Nema se tu što puno pričati. To je Željkova privatna stvar - rekao je Šundov. Dodao je da Kerum nije ni prvi ni zadnji političar koji se razveo i da to neće naškoditi njegovoj karijeri. Potkrijepio je to brakolomima premijerke Kosor, Kalmete i Šeksa te trima brakovima pokojnog Ivice Račana.
Ispred centra Joker u kojem se nalazi ljubavno gnijezdo Keruma i njegove mlade ljubavnice Fani Horvat u srijedu više nema zaštitara. Zbog toga se pretpostavlja da su Kerum i Fani otišli iz Splita dok se pompa malo ne smiri. Ljubavnici su možda otišli u Zagreb jer tamo imaju stan.  Kerum je dan nakon što je na TV Dalmaciji priznao da već pet godina ima ljubavnicu koja je trudna i da napušta ženu, uspješno izbjegavao novinare. I njegov trgovački centar Joker bio je čuvan bolje od zatvora na Bilicama. Brojni zaštitari na čelu s voditeljicom centra i gradskom vijećnicom Danijelom Špalj patrolirali su centrom i branili snimanje. Stanu na vrhu Jokera, u kojem se navodno Kerum sastajao s Fani, također nije bilo moguće prići. Čuvala su ga tri zaštitara.

 Str: [1]