Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - mali_princ

 Str: [1]
1
Politika / Odg: Tko ce biti gradonačelnik Splita?
«  u: 10 06 2009, 10:20:02 prijepodne »
zar nismo dobili odgovor na ovaj post  :-)  tko će biti gradonačelnik splita?  gradonačelnik splita je dobro poznat  :idch:

2
Muzika / Odg: Lepa Brena - koncert u zagrebačkoj Areni?
«  u: 10 06 2009, 10:13:18 prijepodne »
ni ja nisam obožavateljica lepe brene ni narodne muzike. čak šta više...  :git:
u cijeloj toj priči nije mi jasno zašto su se raznorazne udruge branitelja i domoljuba tako pobunili protiv lepe brene, a sve ove godine unazad, raznorazne cece,mace, dare bubamare i njima slične, redovito nastupaju u svim našim većim gradovima, po noćnim klubovima... u odnosu na njih, lepa brena je kao mercedes među autima! 
većina srpskih, kao i većina naših pjevača i estradnjaka su u ratnim godinama davali potporu svojim vojnicima. ne opravdavam ni brenin čin slikanja u toj uniformi. ali, ako je istina ono šta govori, mislim da bih i ja slično postupila da su u pitanju životi mojih roditelja!  rat je odavno završen. ostavio je posljedice na sve nas, a osobito na one koji su izgubili svoje najmilije... ali, suživot sa srbima nam se nameće kao neminovnost, i u privredi i u kulturi i u svim drugim aspektima života. ni brena, ni dara bubamara (jednom sam vidjela to ime na plakatu, pa nisam mogla da ga ne primijetim i zaboravim...) nisu krive za rat, ni za žrtve... pustimo ljude da rade svoj posao. zabranom nećemo ništa postići! onaj tko želi, neka ide na taj koncert. onaj tko ne želi, neka ne ide. i to je jedan vid demokracije!   gledalam sam i ja spomenutu emisiju i užasno sam se ljutila i na kaina i na onu plavu gospođu u crnom! nisu u pravu, ni on sa svojim stavom prema thompsonovom koncertu u pulskoj areni, ni ona sa svojim stavom prema breninom koncertu u zagrebačkoj areni! no, i oni imaju pravo na svoje mišljenje!

3
Humor / Odg: Vicevi
«  u: 10 06 2009, 09:56:36 prijepodne »
*****
Oglas u novinama:
 "Imam kuću u Podgoricu, stan u Budvu, jahtu, dva mobilna, pejdžer, dobar
 auto i puno para. Ništa ne tražim, no se hvalim.
 Potpis: CRNOGORAC."
*****
 lol

*****
Došo Crnogorac u policijsku stanicu i ponio jastuk.
 "Izvolite, gospodine," reče dežurni policajac.
 "Evo, ja čuo narod spominje neke ležeće policajce, pa reko da se prijavim..."
 *****
  lol
*****
 Kako se Crnogorac udvara Crnogorki?
 - Oćeš cvijeća?!
 - Oću.
 - Idi uberi.
 *****
 lol

 Str: [1]