Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - doll

 Str: [1]
1
Sport / Odg: kako dalje Hajduk? veliki derbi Hajduk Dinamo
«  u: 30 09 2010, 06:51:00 prijepodne »
Sada, ne znam je li to polod moje mašte i subjektivnosti; ali činilo mi se kako se Torcida vrlo dobro čula na TV prijenosu i kako se valjda po prvi put dogodilo da suparnicki navijaci nisu imali svoje glasne epizode.
______________________________________
Seo Glasgow | Seo Scotland


2
Rasprava / Odg: Čičin Šainka dva puta autom udarila u policajca
«  u: 30 09 2010, 06:49:28 prijepodne »
Pred hrvatskom javnosti je plako ipado u depresiju a nije bio ni toliko kulturan da zeni izrazi saucesce! Zbilja jadno ! Bolje mu je da se povuce iz javnog zivota!!
________________________________________
 No Links -
 


3

Ipak, kako se vrijeme utakmice bližilo, tako je već popodne oko 17 sati Žilina doživjela pravo opsadno stanje. Još izjutra to je bio sasvim miran grad, ali su se u poslijepodnevnim satima obistinile najave kako će se, bez obzira na zabranu prisustva utakmici Hajdukovim navijačima, u samome gradu okupiti oko 1000 najvatrenijih i najvjernijih hajdukovaca koji nisu marili za kaznu UEFA-e i koji su željeli doći na poprište novog Hajdukova europskog ispita.

Dolazak mnoštva navijača Hajduka bila je i uzbuna za ovdašnju policiju koja se dodatno mobilizirala pa se na ulicama moglo vidjeti grupe specijalaca opremljene od glave do pete, a vidjeli smo i ophodnju na konjima, konjicu.

Žilina je mali grad i sve je to u nekoliko stotina metara udaljenosti zbijeno; glavni trg, hotel Holiday Inn, u kojem je odsjeo Hajduk, te stadion Pod Dubnom. Policijske ophodnje znale su presresti vozila hrvatskih registarskih pločica, pa smo tako svjedočili pretresu crnog mercedesa splitskih registarskih oznaka pri čemu policajci nisu bili nimalo nježni...
___________________________________________________
Solgar Vitamins | Sylvanian Families

4
Sport / Odg: Tenis - Zašto nema TV prijenosa Ivana Ljubicica
«  u: 13 09 2010, 08:18:26 prijepodne »
Boltone, ulaziš u legendu! Samo tako treba s obožavateljima lažnih veličina. Inače, možda ne bi bilo loše da malo proviriš i na JL-ov teniski portal. Dosadilo mi je "low kickovima" obarati Ljubičićev idoloplonike. Možda bi ti mogao uskočiti i uzdrmati ih "high kickom"...
___________________________________________________
Solgar Vitamins | Sylvanian Families

5
Rasprava / Odg: Zašto se žene boje miševa?
«  u: 13 09 2010, 08:17:03 prijepodne »
 Ja ih se uopce ne bojim i ja bi prije pitala zasto su zenama gadni miseviJa to uopce ne shvatam sta ima gadno u vezi misa..cccc....
___________________________________________________
Solgar Vitamins |  Sylvanian Families

6
Internet / Odg: Zarada na Internetu
«  u: 08 09 2010, 11:58:02 prijepodne »
INTERNETU-DODATNI PRIHODI! USA Company-Sigurna Isplata-Provjereno! Pogledajte zašto! Ako Vas STVARNO zanima SIGURAN internet POSAO, honorarni posao, rad od kuće, GARANTIRAMO Vam na pravom ste mjestu!
___________________________________________________________
  Merchant Cash Advance

7
Računala / Odg: problem sa WOW igricom
«  u: 06 09 2010, 07:19:19 prijepodne »
Ne net mi je 512 kbps nisam imao problema sa drugim igricama. Jesam sa nekim koji imaju predrkanu grafiku ali wow ne. Znaci ne znam u cemu je problem. Ne koci mi sistem ovako
____________________________________________________
Search Engine Optimisation | SEO Company


8
Rasprava / Odg: Mnogi Očekuju Skori Financijski Kolaps
«  u: 06 09 2010, 07:17:39 prijepodne »
Ce ne razumes jezikov, nima smisla da se pogovarjas v temah, kjer je treba znat kak drug jezik. Je dost drugih tem, ki jih razumes in v njih lohk sodelujes.
Primitivscina je precej manj zazelena tukaj kot 'balkanscina'.
____________________________________________________
Search Engine Optimisation | SEO Company


 Str: [1]